Ambient on/off

Кандидат за конгресмен

3 Day 1,647, 00:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Па вака ќе бидам краток и јасен....

Најпрвин нешто за мене

Јас сум Пактој и живеам во Радовиш. По активно 1ипол годишно играње се обидувам да станам конгресмен.
Не сакам да купувам гласови, туку сакам чесно да бидам изгласан.
Сигурно се прашу

read more »

ДА МУ ПОМОГНЕМЕ НА ЃОРЃИ НИКОЛОВСКИ!

4 Day 1,510, 12:22 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ѓорѓи Николовски има само уште десет дена живот. Да. УШТЕ САМО ДЕСЕТ ДЕНА ако не се соберат 50000 евра за операција. Ставете се на негово место и сфатете ја итноста. Кренете телефон и донирајте 100 денари. За вас не се ништо, а за него се сe. Ајде да

read more »

Претседателски избори во Малезија

0 Day 1,476, 08:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis


Изборите во Малезија овој пат не се демократски, туку се монархистички, бидејќи има само 1 кандидат кој го поддржува само една партија. Зошто е така не знам но според мои извори, многу малку луѓе - оригинални жители на Малезија се и жители на самат … read more »

Обраќање на амбасадорот во Малезија!

6 Day 1,469, 14:40 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisКако што знаете мојата улога како амбасадор е да ве информирам за државата во која сум амбасадор.
Малезија е нација во Југоисточна А … read more »

Mичо дели леб

10 Day 1,462, 14:39 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Денес сум расположен и ќе делам 1000q1 лебови
Плус ќе делам и 30 тенкови!

За да добиете леб потребно е да напишете број на воте и суб во коментар !
суб+воте=10q1
За да добиете 2q5 тенкови потребно е да шаутирате+адд!
Мичо дели тенкови и леб!

read more »