Ambient on/off

Besa Bese

57 Day 2,107, 06:07 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysisPershendetje Shqiptar,

Dua te shkruaj nje artikull lidhur me situate e tanishme ne eShqiperi,pasi jemi bere me pak fjale gazi i botes me veprimet e disa lojtareve.

Se pari do te flas lidhur … read more »

[Illyrians] Proud Illyrian!!

32 Day 2,105, 05:17 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysisPershendetje vellezer,

Ky artikull eshte per cdo pjestar te Illyrians qofte ne Illyrians,ne Illyrians Juniors apo ne cdo njesit tjeter ne loje.

Dje keni bere nje pune te shkelqyer cuna, … read more »

[EL]Cfare eshte turneu i njesive?

13 Day 2,072, 02:22 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysisPershendetje Legjionar,

Ashtu sic ju thame dje,qe do te kishte nje turne mes njesive neper bote,sot te gjithe e shofim poshte qe ai turne nis neser ne eDay 2073 dhe mbaron ne eDay 2079.Me poshte … read more »

[Eagles Legion] Organizimi!

10 Day 2,060, 14:36 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysisPershendetje vellezer e motra,

3 dite pasi njesi Eagles Legion eshte krijuar ne kemi arritur te mbledhim ne te 24 lojtare te divizionieve te ndryshme.Dita dites po behemi me te forte dhe … read more »

Avatare per njesite eShqiptare!

40 Day 2,037, 06:45 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentPershendetje vellezer e motra,

Mbase jam i vetmi ne loje ne eShqiperi qe merakoset kaq shume per avataret e lojtareve shqiptar por ske ci ben.... Kam pergatitur disa avatare per njesite … read more »