Ambient on/off

Лазе бате, че ми го земиш медалот? [lazarosaMKD]

43 Day 2,993, 20:22 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

недела, 31 јануари 2016
статија бр. 167


Ете, од денеска носам еден акаунт на душа.....па вака со "голема тежина на плеќите" со која ќе мора да се носам во иднина и со измешани чувства на "тага, каење и болка" да ги прочитаме последните зб … read more »

ДОНИРАМЕ ЗА МПП #15

15 Day 2,575, 16:01 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

вторник, 9 декември 2014
статија бр. 166

Доколку сакате еднократно да помогнете донирајте пари (не злато) за МПП на овој линк со клик на Contribute.

read more »

TEST ZA SEKOI MAKEDONEC OD DOKTOR ZORAN I MAKEDONSKI

24 Day 2,573, 15:18 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

недела, 7 декември 2014
статија бр. 165

Краток и едноставен тест од Доктор Зоран 1 Македонски (доктор ОЗ г@мна да јаде!) како стоите со "PSIHICKATA

read more »

ДОНИРАМЕ ЗА МПП #14

18 Day 2,559, 06:04 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

сабота, 22 ноември 2014
статија бр. 164


Донирањето изминатава недела беше за воздушен напад кој сега е наполнет.

МОМЕНТАЛНА СИТУАЦИЈА.[url=http://www.erepublik.com/en/country/military/

read more »

ДОНИРАМЕ ЗА ВОЗДУШЕН НАПАД #13

25 Day 2,555, 02:25 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

вторник, 18 ноември 2014
статија бр. 163


Минатото донирање беше за МПП.

МОМЕНТАЛНА СИТУАЦИЈА.Следната донација ќе биде за воздушен напад, да го надополниме потребниот леб.
read more »