Ambient on/off

Македонија Пред Сее

5 Day 2,176, 11:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Драги македонци го зедов профилот од друг човек кој што го играше значи јас сум вторр сопственик на профилот тој ми имаше оставено многу чоколади базуки голдови денари но се сетив денеска за што влегов и што ме натера да ја играм играва секако влегов

read more »

Анкета

3 Day 2,175, 12:26 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

По мојата анкета:За кого ќе гласате на овие избори
Најповеќе гласови добии Ред Торнадо
Што се однесува до мене јас не гласам за никого бидејќи искрено не очекувам голем успех на нашата држава бидејќи последниве месеци сум премногу разочаран биде

read more »

Edno ime = MAKEDONIJA

4 Day 2,175, 06:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

http://www.youtube.com/watch?v=F_xS7QRmzlc
Македонија секогаш била газена и потценувана и уште е потценувана но сеуште постои
да го чуваме ова наше мало парче земја што ни остана … read more »