Ambient on/off

Zarobljen na 69 nivou

6 Day 3,484, 03:30 Published in Serbia Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ima već više od pola godine od kako praktično ne igram igru iz prsotog razloga što prelazak na sledeći nivo označava teško ruiniranje igračevog profila. Zahvaljujući genijalcu koji je osmislio pravila, prelaskom na 70. nivo ova igra za mene postaje

read more »

Kako sam sistematski uništen od idiota

2 Day 3,356, 07:34 Published in Serbia Serbia Warfare analysis Warfare analysis

Toliko sam uništen da mi je mrsko pisati o tome. Kada se napokon nakanim da napišem, napisaću žalopojku o sedam godina bačenih na glupost.

read more »

123 123

1 Day 2,893, 05:45 Published in Serbia Serbia Warfare analysis Warfare analysis

Da malo skinem paučinu sa ovih mojih novina.

Iskreno govoreći, nakon što sam gledao kako se odvija nekoliko bitaka, shvatio sam da smo po koji put do sada žrtve adminovog zaeba i štimanja semafora kako bi se narodu izbio koji dinar iz džepa.

read more »

Kako sam

9 Day 2,731, 02:45 Published in Serbia Serbia Warfare analysis Warfare analysisI tako, uđem jutros u erep, vidim da je i za danas 10x za gold, a da su rezultati mnogo manji njego juče, pa rekoh sebi, ajde da uzmemo koji gold.

I lupam ja tako, lupam, vidim, … read more »

Када човека заболи глава

2 Day 2,618, 11:10 Published in Serbia Serbia Warfare analysis Warfare analysis

"ПОШТЕН СИ КАО РУМИНСКИ РУЛЕТ"

Ко, бре? Па српспки е-политичар! Почињем да сумњам да су онај рулет смислили Румуни, већ да су идеју мазнули од Срба. … read more »