Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Intelektualna eHrana vo vasiot eZivot 🙂

Pensamientos x MKD-BG-Chile [ESP/ENG]

83 Day 2,886, 07:35 Published in Chile Chile Political debates and analysis Political debates and analysis

English version below


Soy un jugador muy antiguo, tal vez uno de los más antiguos de eMacedonia .. no soy un gran tanque, y he sido Presidente de eMacedonia 2 veces.

Hoy quiero compartir algunas reflexiones sobre los acontecimientos … read more »

Кога си ги забораваат апчињата...

38 Day 2,790, 10:23 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Ахтунг Ахтунг РЕВОЛУЦИЈА ис каминг...сантино ис дајинг

За да биде јасно еве го почетокот.Па после една недела добивам порака дека морам итно да се јавам на чат


[img]http://i.imgur.com/GXHjk6L.[/img]

read more »

Сите овие цициња треба да се разголат! [k83]

14 Day 2,767, 04:40 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ајде сите пред почеток на востаниево да собереме некој денар за ЦО во напето востание. Другарот Маттрим да го олабавиме малку да притиска на јуѓнава багра а ние да си имаме спремно за нас!

Ајде другари фрлете нешто за да се слечат дотичниве:


read more »

Донираме за Mакедонија и за уште цицки!!

9 Day 2,757, 05:39 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Дечки во претходната војна со која повторно го добивме Солун од голема помош беа околу 15 илјаде денари кои ги собравме во единицата Ренџери при објавувањето на три донаторски статии со цицки.

Вечер имаме повторно обид за одбрана на нашиот Егеј. С

read more »

Донаторска статија "Цицки за сите 3"

7 Day 2,747, 13:52 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ренџери денес одвоија 10к цц за неколку битки!

Има уште денес ја објавувам и третата статија за донации!

Секоја Цицка вреди 100цц кој колку си сака толку нека си уплати.

Ајде љубители!!!!


[img]http://www.pbh2.com/wordpress/wp-content/[/img]

read more »