Ambient on/off

Red Fury II Division - recruiting members!

30 Day 2,976, 12:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Greetings fellow soldiers!

I assume you are already familiar with the Military Unit Red Fury II Division.

It was created 80 days ago, and since then it’s become one of the most talked-about and most respectable Military Units read more »

Кандидатура за претседател [НЕНОДС]

85 Day 2,905, 09:39 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Почитувани македонци дојде време да се кандидирам и ја за Претседател на еМакедонија после долго размислување одлучив дека овој месец можам да одвојам слободно време за позицијата еПретседател на еМакедонија.
Некои од вас ме познаваат лично некои не

read more »

New Elite MU - Red Fury II Division

106 Day 2,896, 11:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Greetings soldiers of the New World!

It is on our great pleasure to announce the creation of the new Elite Military Unit – Red Fury II Divison
We are read more »

Подготовки за пакови Д2 [НЕНОДС]

28 Day 2,848, 12:24 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Како што знаете минатиот месец успеавме да опремиме неколку д2 акаунти кои што од ден во ден стануваат се подобри во нивната дивизија и даваат дополнителен придонес во зајакнување на македонската втора дивизија.

Бидејки минатата акција беше успешн

read more »

Д2 инвестиција и организација [НЕНОДС]

78 Day 2,843, 09:45 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Снабдувањето со пакови на Д2 акаунти заврши успешно.Малце нервози неколку ноќи не преспиени меѓутоа успеавме за сите што одлучивме да земеме пацкови (инфантри и повер пак).

Според моите информации опремени и активни акаунти за овој месец имаме 12,

read more »