Ambient on/off

СЛОБОДЕН ВЛЕЗ ВО ПАРАВОЕНА ЕДИНИЦА

16 Day 1,410, 12:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentКако што кажува и самиот наслов ИНВИКТУС ќе ги отвори вратите за сите заинтересирани цивили да влезат во наш … read more »

ИНВИКТУС РЕГРУТАЦИЈА

7 Day 1,404, 08:21 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublikИнвиктус објавува регрутација на нови членови.Условите за влез се стандардните како и кај сите единици:работа во нашите фирми,носење на аватар,почитување на наредби и може едно од … read more »

INVICTUS РЕГРУТАЦИЈА

22 Day 1,293, 13:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublikКако што беше напишано во претходната статија, отворивме тренинг камп за играчи со сила од 0- … read more »

INVICTUS РЕГРУТАЦИЈА

10 Day 1,290, 15:53 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysisИнвиктус отвора тренинг камп за играчи со сила од 0-1000.Нај тешките пеиоди за новите играчи се токму почетоците во играта кога и треба да има што да те задржи во истата.Нашата ед … read more »