Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Службен весник на КСМ.
Придружи се -->http://goo.gl/wkh9Mb

Комунистички сојуз на еМакедонија

36 Day 2,924, 14:15 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Другари комунисти со задоволство ви го пишувам текстов бидејки се формира нова партија во еМакедонија,Комунистички сојуз на еМакедонија.
Се разбира партијата е ништо без своите

read more »

еКомунизам

18 Day 2,911, 13:24 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Бидејки не ме бива за пишување ќе бидам краток.

Комунизмот според мене е патот за подобра Македонија.Можеби во вистинскиот живот не може да се оствари но еРепублик е створена за тоа.Затоа би сакал да ги повикам сите кои ја делат мојата идеологија

read more »

Za misijata 3/3 Komentirajte

32 Day 2,707, 07:58 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Decki znam dosaden ke sum vi mnogu no da ja zavrsam misijata sakam
ako ne vi e tesko pisete po nekoj komentar


Ajde decki za posleden pat ve zamoluvam site komentirajte 🙂

read more »

Za misijata 2/3 Komentirajte

31 Day 2,706, 13:34 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Decki znam dosaden ke sum vi mnogu no da ja zavrsam misijata sakam
ako ne vi e tesko pisete po nekoj komentar

read more »

Za misijata 1/3 Komentirajte

27 Day 2,705, 16:58 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Decki znam dosaden ke sum vi mnogu no da ja zavrsam misijata sakam
ako ne vi e tesko pisete po nekoj komentar

read more »