Ambient on/off

BEZVEZE

2 Day 2,232, 05:11 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

mislev da pisam nesto pametno ama ko sum glup sto da pravam

meguvremeno na svadba sum
MwAA : )

read more »

BEZVEZE

3 Day 1,861, 16:34 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

sto e bre ova so 24 glasa vo top 5 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pisuvajte statii bree .........
BTW
МО-UP .... не ветува, МО-УП е веќе докажана дека не греши во изборот на Конгресмени.
Гласај за сигурни и проверени луѓе.
✯✯✯МО-UP✯✯✯
партија која

read more »

ДБК прави најголема поделба во историјата ( 10 000 тенкови)Zavrsenoooo

746 Day 1,681, 02:31 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Здраво еМакедонијо!

Добра вест за цела еМакедонија!

Денес ДБК сака да постави нов рекорд под еМакедонското небо!

Денес целиот еМакедонски народ ќе добие по 10 ку6 тенкови!

Ќе

read more »

NEW BOMBS

124 Day 1,653, 03:06 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

HOW THEY LOOK IN YOUR STASH


HOW YOU FIGHT WITH THEM

WHAT read more »

Booty Dance

8 Day 1,648, 14:09 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

JUST WATCH

CLICK HERE^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ … read more »