Ambient on/off

За човечки живот се работи ! Апел за помош !

8 Day 2,591, 01:29 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Почитувани,


Во сообраќајна несреќа, 21 годишна млада студентка се здоби со тешки телесни повреди.

Моментално, после една тешка операција во исчекување е на уште една,

уште покомплицирана,за која се потребни најмалку 10000 евра.

Операциј

read more »

STEAM другарчиња ! [BojanglesBt]

6 Day 2,561, 04:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Досадно ми е да играм со некој шо не ги познавам па зато кој сака да играме ДОТА или Кантер нека ме аддни bojanbojangles па ќе играме заедно, а и ако сака некој трејд можиме да напрајме 🙂

Поздрав o7

read more »

Наградна игра !!! [BojanglesBt]

34 Day 2,529, 03:37 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Дојдов до идеа да напрам една наградна игра оти имам одпојќе пари и ми тежат во џебот 😛
Секој можи да учествува така шо во коментар ќе пиши виц. Гласањето ќе биди со воте на коментар. Победникот ќе биди прогласен на почетокот на ден 2532 и ќе добие

read more »

ТОП ПЕТ !

3 Day 2,427, 17:29 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

WOHOOOO

read more »

За топ5 !

8 Day 2,316, 11:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

WOHOOOOOOOOO !

read more »