Ambient on/off

ЕДЕН ЗА СИТЕ...СИТЕ ЗА НИКАДЕ!!

21 Day 3,294, 02:36 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

После подолго време да се читниме со старо нови занимливости од светот па и кај нас,за да не се заборајме скроз на скроз.

-Секоја случајност со ликовите е ненамерна!

Сите чуваат папагалче, само Вале Гулабица.
Сите замараат по малку, само Бени

read more »

vahid ki4ni SCAMMER SCAMMER!!!

15 Day 2,999, 01:39 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Dont trade with vahid ki4ni his is SCAMMER...I trade before with him but maybe its not old player...

http://prntscr.com/9z9oy6

http://prntscr.com/9z9a2g


http://prntscr.com/9z98xh

read more »

Не ме Прашувај!!

10 Day 2,953, 13:21 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Ме прашуваш што би сакал да ми подариш за празнициве.

Но, те молам не ме прашувај!.

Желбите мои не се многу, но тие се оние вредн … read more »

Една е Мајка!!

12 Day 2,941, 10:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Едно момче од 16 години заминало во туѓина,кога се вратило на аеродром со солзи во очите го пречекала неговата Мајка,таа го прегрнала со сета сила бидејќи многу и недостигал … read more »

За МакедонЦките работи!!

17 Day 2,865, 02:43 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentНие сме мала нација,
но редовно го јадеме поголемиот стап.

Се бореа за правична застапеност,
а сите имаа кривична одговорност.

Каков апсурд!
Цел живот не мрдна ни со п … read more »