Ambient on/off

I am Back!

17 Day 3,555, 05:01 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Pershendetje Lojetare!

Tek sa shijoja pushimet ne Sarande rastesisht me shkon nder mend te rihap erepublik kur pash qe ofrohej dhe ne opsionin MOBILE.
Do te me pelqente te dija kush ka ngelur nga lojetaret e vjeter dhe kush drejton ne menyre te

read more »

Autochthonous Military Unit

11 Day 2,592, 06:37 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Autochthonous -> Njesi Ushtarake

Kjo njesi ushtarake krijohet per arsye ndihmuese ndaj vendit tone.
Ndihmat sipas Divizioneve bazuar ne strength jane keto:

Divizioni dyte 15.000-25.000 strength = 15 Q7 ne dite

Divizioni i trete 25.000 -

read more »

Ministria Edukimit

5 Day 2,581, 05:10 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Pershendetje Lojetar te rinj!

Pershendetje lojetar te rinj te kesaj loje!
Doja tju beja me dije qe kjo eshte nje loje argetuese per te mirat e nje atdheu virtual si eShqiperia ku ne te gjithe se bashku trajnohemi dhe punojme cdo dite qe … read more »

Autochthonous Party!

19 Day 2,564, 09:21 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Autochthonous Party:

Ckemi shoke te lojes.Une ju ftoj te gjitheve te bashkohemi ne partine Autochthonous ashtu sic te gjithe u bashkuam ne ceshtjen e Dronit ne stadiumin e partizanit ne beograd.Te gjithe shoke e miq shqiptar se bashku per te

read more »

A Battle hero or a Damage maker???

11 Day 2,400, 13:05 Published in Chile Chile Political debates and analysis Political debates and analysis

Dear Plato and admins~

A battle hero is someone that fights in the battle killing a lot of people "not someone that is hidding and kills only a few in the last minutes! So you better change the name of this medal into "Damage Maker" it … read more »