Ambient on/off

Нещо различно

75 Day 3,078, 18:16 Published in Bulgaria Bulgaria Warfare analysis Warfare analysis

Целта на тази статия не е да обиди някого. Ако някой, който я чете сметне, че е засегнат или по някакъв начин съм му наранил великото его, може да се оплачи на арменския поп, ако иска и да пише и на папата.
Ако трябва да съм честен, всяка една стати

read more »

[МВ] Оставка

28 Day 3,076, 12:16 Published in Bulgaria Bulgaria Warfare analysis Warfare analysis

Ще се постарая наистина да бъда кратък. Целта на статията е да подам официална оставка от поста, който заемам. Причините за оставката са няколко. Няма да ги синхронизирам, че докато напиша статията може да изброя още от предварително посочените. Сега

read more »

[Олд-а] Епична статия

37 Day 3,023, 11:00 Published in Bulgaria Bulgaria Battle orders Battle orders

Здравейте!
Утре 01.03.2016 или еДен 3024 от платовия календар, ще направим опит за роден епик. За тази цел събирам фонд за дарения. Всеки който има желание може да дари пари на тук[/read more »

Old 7 [кандидат-президентска]

53 Day 2,995, 07:15 Published in Bulgaria Bulgaria Political debates and analysis Political debates and analysis

Здравейте приятели, познати, съграждани.

Както си личи от заглавието, тази статия е с цел обявяването на моията кандидатура за президент. Ще се постарая да бъда максимално кратък и ясен в плановете ми, ако бъда избран за следващия месец.

read more »

Endorse me

8 Day 2,681, 05:58 Published in Bulgaria Bulgaria Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Денят е 2681 , а статията е направена за ендорсване поради пролетните мисии. Който си търси статии за ендорсе ето ви 1, а който желае да му бъде ендорсната статията нека даде линк към нея.
Награди към мисиите: http://www.erepublik.com/en/article/

read more »