Ambient on/off

10 Денови на неред - Нов турнир Ден 3,615

9 Day 3,607, 12:26 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

"Ќе се бориме на плажите, ќе се бориме на аеродромите, на полињата и улиците, на брдата.. Никогаш нема да се предадеме" - Винстон Черчил

После долгогодишен напорен тренинг време е да се покажете. За 10 дена мудрите и … read more »

Наредби за ден 3,608

2 Day 3,606, 13:33 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders



Добар ден Македонци … read more »

Наредби за ден 3,606

6 Day 3,602, 07:29 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders



Добар ден Македонци … read more »

Наредби за ден 3,602

16 Day 3,592, 11:12 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders



Добар ден Македонци … read more »

Воена анализа ден 3581

8 Day 3,581, 14:56 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis





Добро вечер Мак … read more »