Ambient on/off

FOR MACEDONIAN, CHILEAN AND BULGARIAN FREIDNSHIP (DICTIONARY)

49 Day 2,710, 12:20 Published in Chile Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Hello everybody, in this article I will try to learn you some words on English, Chilean(Spanish), Bulgarian and Macedonian language, I hope it will be fun for You : )
Здраво на сите, во оваа статија ќе се потрудам да ве научам некој збор на Англи
read more »

ВИЦОТЕКА(2) [ AirScapeNo.1 ]

29 Day 2,707, 10:08 Published in Chile Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Да се насмееме а и воедно да ми помогнете да ја завршам мисијата со коментари (2/3).. Ве молам за 25 коментари да го гледам сликчето повеќе почна да ме нернвира.

Како луѓето од различни професии ловат слонови?
–Математичар:
Оди во Африка,

read more »

ВИЦОТЕКА vol.1 [AirScapeNo.1]

29 Day 2,704, 17:46 Published in Chile Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Да се насмееме а и воедно да ми помогнете да ја завршам мисијата со коментари (1/3).. Ве молам за 25 коментари да не го гледам сликчето повеќе почна да ме нернвира.

Си биле тројца студенти и умреле. Кога умреле отишле кај Св.Петар и тој му рекол н

read more »

Пелистерка календар 2015 / Донаторска акција

11 Day 2,591, 04:30 Published in Chile Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

МКД:
Здраво пријатели, повторно пишувам и барам скромни донации со цел да ја кренам последната теретана. Потребните средства за тоа се околу 50голд или во денари околу 10 000. Би ве замолил сите што сте во можност да донирате колку што можете … read more »

Студентски марш (17.11.2014)

38 Day 2,554, 08:06 Published in Chile Chile First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Денот кога студентите се обединија, денот кога сум горд да кажам што сум студент, денот кога покажавме дека оваа држава има младина која мисли подалеку од индивидуалните и партиските интереси. Екстерното тестирање е само доказ за

read more »