Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Life is a gag.Make it fun.

[9GAG] v.4

19 Day 1,672, 07:10 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Hello , after a long time I'm not making 9gag photos , so i decited to make one today , lets start with the photos

1) Marco Polo troll[img]http://farm8.[/img]

read more »

Bashkimi i ILLYRIAN ACADEMYS me Dardanians Elite

25 Day 1,666, 13:06 Published in Albania Albania Battle orders Battle orders

Pershendetje te gjithve , ndarja e lojes ne divizone ndikoi tek ushtrit pra , illyrian academy duhet bashku me Dardanians Elite per shkak se luftojm ne te njejtin divizon pra kemi gjerat e perbashkta , pra te gjith ata qe jan lvl +25 ne academy i

read more »

Divizioni i 2t ILLYRIAN ACADEMY!

6 Day 1,666, 03:29 Published in Albania Albania Battle orders Battle ordersPershendetje Illyrians , kete artikull po e shkruaj qe tju tregoj qe nga sot do ndalohen supplies , dhe do bejm group fight dhe aty do merrni te gjith supplies permenjeher!

[img]http://i50.tinypic.[/img] … read more »

Rregullat e reja ne illyrian academy

15 Day 1,663, 12:54 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysisPershendetje , kete artikull po e shkruaj qe ti njoftoj pjestaret e Illyrian academy qe nga neser do te marrim masa per ata qe nuk futen ne chat , pasi qe te shtunen (09/06/12) patum group fight dhe u … read more »

Luftimi ne GRUP ne ILLYRIAN ACADEMY

23 Day 1,661, 07:07 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysisPershendetje ILLYRAIN te akademis.
Te shtunen do te bejm nje luftim ne grup , ju do vini ne chatin ton dhe do merrni TANKE sipas health qe keni ju duhet te jeni me full health , pra duhet prania e … read more »