Ambient on/off

Join the new world

 

Zgjedhjet Per President

Day 1,812, 07:08 Published in Albania Republic of Macedonia (FYROM) by Erlindi

Zhgjedhjet përfundimtar jan këto:

Listes i Prinë - jonkastrioti (Partia Nacionaliste,Levizja Vetevendosje,Aleanca KUQ e ZI dhe The Simpson Family Party)- 51.93% apo 202 Vota
I Ndjekur Pas Nga - Rilindasi (Party of Ethnic Albania dhe Partia Reformatore)- 39.85% apo 155 Vota
3.Kalaja e Prezes (Unioni Militar Shqiptar)- 8.23% apo 32 Vota
GJithsje kan votuar 389 antar
Urime JOnkastrioti ishalla pun me shqiprin dhe e ben me te fort vetem suksese

 

Comments

jonkastrioti
jonkastrioti Day 1,812, 07:18

voted sub e kam bo me heret 😃

Erlindi
Erlindi Day 1,812, 07:22

faliminderit

BWarrior
BWarrior Day 1,812, 07:39

v+s

ArnoldDjin
ArnoldDjin Day 1,812, 09:05

V

I am back for you ALBANIA
I am back for you ALBANIA Day 1,812, 09:34

v+s

Erlindi
Erlindi Day 1,812, 09:40

faliminderit nga te gjith

ujku76
ujku76 Day 1,812, 12:06

Shume mire Erlind qe po i publikon rezultatet e zgjedhjeve. Vetem se qe ta besh me interesante, beji rifreskim (update) here pas here dhe shkruaj oren e rezultatit. psh. Ne oren 12:05 te eRep rezultati eshte ky...

V+S

Kthetra Alb
Kthetra Alb Day 1,812, 13:33

Rezultati i ores 22:30 (ora ne loje 13:30):

Joni 190
Rilindasi 144
Kalaja Perzes 33

Erlindi
Erlindi Day 1,812, 14:25

faliminderit nga te gjith ju

Gent Selimi
Gent Selimi Day 1,812, 14:50

v+s

Erjus I
Erjus I Day 1,812, 15:11

v, sub prej me heret

Erlindi
Erlindi Day 1,812, 15:25

faliminderit

VisarJ
VisarJ Day 1,813, 02:26

S + V

Fessti
Fessti Day 1,813, 03:07

v+s

mbret pirro
mbret pirro Day 1,813, 05:26

v34s24

Erlindi
Erlindi Day 1,813, 05:28

faliminderit

i Krisuri
i Krisuri Day 1,813, 07:09

Hajde perhajer Iku nje erdhi tjetri POR SHQIPERIA E PUSHTUAR MBETI,

eMcDreccY
eMcDreccY Day 1,813, 07:14

V37

Erlindi
Erlindi Day 1,813, 07:24

faliminderit te gjithve

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.