Za Hrvate iz dijaspore!

Day 4,620, 02:14 Published in Croatia Croatia by Hrvatski Crni Sokol

Pozdrav braći Hrvatima koji su na bilo kakav način bili prisiljeni napustiti svoju domovinu i otići u svijet a isto tako i onima koji su ostali na svome ali su zbog nekih neodgovornih domaćih izdajnika upali u ruke tuđim okupatorima! Kako bilo, ovim putem pozdrav svim Hrvatima di god bili na ovom svitu!!

Tužan sam, dok vidim kako se danas diskriminira Hrvate iz dijaspore a posebno one iz BIH! Nekad davno bili smo zajednoi ništa nas nije dijelilo, dok danas nekima su višak! Odreći se svoje braće ni krive ni dužne tek tako?! Sramota!!! Najviše me pogađa kako im se oduzima prava, otvoreno ih se vriđa, kaže im se u lice kako nisu dobrodošli u Hrvatskoj i slično! Oni koji su krvarili i ginuli za tu domovinu! Kako to netko uopće ima obraz reći?! Pravi Hrvat to nikad ne bi ni pomislio a kamoli reka! Što je još i gore, s druge strane dobrodošli su im svakakvi četnici i agresori koji su vijekovima prolijevali našu krv po cijloj nam Hrvatskoj! Takvi su danas na žalost čak dobrodošli i u Hrvatski sabor! Takvi danas još uvik aktivno rade protiv Hrvatske i uništavaju je! Teško mi je ovo i pisati od muke i sramote pa mi u ovom trenutku i pozlilo!

....

....Dobro, došao sam k sebi! Idemo dalje!

Neću dalje o onima koji nisu vrijedni a šteta i mog dragocijenog vrimena....a uostalom ionako nije ovo članak za njih! Ovo je članak za vas, vas draga braćo iz dijaspore!


A sve što mi je cilj i što sam htio reći u ovom članku je da NISTE SAMI! Ima nas, koji ćemo uvik stati uz vas! Itekako ste bitni i ne dozvoljavajte baš nikome da pljuje po vama i gazi po vama! Niste ništa manje vrijedni ka ni bilo koji drugi Hrvat di god on bio trenutno na ovom svitu! Tko bi vas htio na bilo kakav način ponizit i tko kaže ružne stvari o vama samo ignorirajte, nije vridan vašeg vrimena niti pažnje! Ali znajte prijatelji moji, da smo mi uvik uz vas, ja sam uvik uz vas i uvik ću biti! Od mene ćete uvik imati svu moju podršku a virujen i da ostala većina Hrvata misli jednako! Hrvat, Hrvatu brat!


Samo zajedništvo i pisma nas mogu spasiti!

[youtube]https://m.youtube.com/watch?v=nAmf52wrgQg[/youtube]

Držite mi se braćo moja, di god bili ponosim se vama svima!! Ne dajte se, da vas slome, a Bog i vaša Hrvatska jednakopravna i hrabra krv će vas štiti od toga i bilo kakvog ostalog zla! Niste zaboravljeni!


(Sitni tisak)

Sve mrzitelje i provokatore pozivam da se suzdrže od svakakvih provokativnih komentara, to nije članak za vas! To je članak za moju braću iz dijaspore! Hvala na razumijevanju!