Weekly challange ili ti ga tjedni izazov po naški

Day 4,847, 14:07 Published in Croatia North Korea by FM11
Pozdrav svima!

Dugo me nije bilo na ovoj čudnovatoj platformi, nekakvih 7,8 godina, pa me sam skroz ispao iz štosa. Najveći problem mi je stvarala ta zelena crta na vrhu ekrana koju nikak nisam mogao skužiti, pa sam ko konj guglo i tumarao po eRep wiki stranici dok nisam našao prave odgovore. Stoga, sam odlučio da moj prvi članak bude edukativan i da ako bude sreće bar nekom skrati muke ove eRepublik nauke.

Za početak

U stvari tjedni izazov je zamišljen kao natjecanje koje se resetira svaki utorak u 9:00 po našem vremenu odnosno u ponoć po eRepublik vremenu. U ovom natjecanju skupljate pazite sad ovu riječ prestižne bodove (prestige points; skraćeno pp) i skupljajući ih skupljate različite nagrade.

Tu je trebala biti zanimljiva i inspirativna slika, al još nisam skužio kak se to radi pa nemojte zamjeriti.

Kako skupljam pp

Pa u stvari skupljanje je jako jednostavno. Za svakih potrošenih 10 energije dobijete 1 pp, međutim bodove možete skupiti i na brži način tako da se borite u epic bitkama kada se svaki pp dupla. Dakle ako u normalnoj bitci potrošite 1000 energije dobit ćete 100 pp, a za 1000 potrošenih jedinica energije u epic bitci dobit ćete 200 pp.

Kako naći i iskoristiti epic bitke

Odeš na bitke (wars) ukloniš sve iz tražilice i upišeš epic i čekaš dok se ne pojavi epic bitka, kad se pojavi udri svom snagom. Druga opcija je da dodaš elitne igrače koji često linkaju na svom zidu epic bitke i tko pratiš. Još jedan mali savjet za koji nisam znao utorkom nakon 9 ima najviše epic bitki pa ti je najbolje skupiti što više energije i čoksi (energy bar) koji ti daje 100 energije. Tako češ već na početku tjedna skupiti nekoliko energy recovery bodova koji će ti omogućiti da se brže oporavljaš kroz tjedan i češće lupaš.

Na ovom linku možete naći koje se sve nagrade dijele i koliko je pp potrebno za svaku od njih.
Nakon što skupite 40 000 pp dobit ćete prestige hunter medal i 5 golda ili ti ga zlatnika.

Posebni tjedni izazovi

Da da i to postoji. Dragi Naš Plato s vremena na vrijeme odluči nas počastiti pokojim nagradnim tjednom u kojem se nagrade lakše skupljaju. Da sad ne petljam u detalje, na linku možeš naći koji su bili posebni izazovi do sad i koje su se sve nagrade dijelile (ništa posebno samo svega više nego inače).

Ako sam nešto zaboravio ili krivo napisao ispričavam se, jbg trema me sjebala. U svakom slučaju neću se naljutiti ako komentirate bar 25 puta 😂, lajkate i lupite sub u gornjem desnom kutu Vašeg malog ekrana.

Za sve dodatne informacije i eventualne nuspojave upitajte svog liječnika ili ljekarnika te mi se nikako ne javljate na private.

Hvala i lijep pozdrav 🤘