VV Voksolj Vadasra - Decemberi hónap

Day 4,397, 14:39 Published in Hungary Hungary by Vadaskertbenvok
"Vadast a zsemlegombócba!"
- Random Idézet Generátor
Vadast hoz a Mikulás!

Voksolj Vadasra!


Indulok az elnökségért!


Én, Vadaskertbenvok 2010. július 11-én regisztráltam az eRepublik nevezetű játékra, és az elmúlt 10 évben katonai és politikai nagy sikereim Nintsenek. A politikai pályán eddig csak kommunikációs miniszter voltam több, különböző kormányban (Dunedan, Magus79, Nintsen, weeniii, fsb1000 és még Tuzerjanos kormánya alatt is) 2017 júliusában, augusztusában, novemberében, decemberében, 2018 februárjában és márciusában illetve 2019 októberében is.A legnagyobb művem az erepes pályafutásom alatt a Nagy Cikk Adatbázis:

És ennek keretében hoztam létre a Random Mágus Komment oldalt is:
KONKRÉT PROGRAM ÉS KONKRÉT TERVEK:


Minden, az előző cikkben (Májusi elnöki program: minden jobb lesz!) megígért ígéretek továbbra is meg lesznek ígérve és a kormányra való kerüléskor megígérjük, hogy újra megígérjük őket! Ahogy a régi közmondás is tartja: "Az ígéret addig ígéret, amíg ígéret marad!"Szövetségi politikánk nem fog változni az elmúlt időszakhoz képest, a kormány a jelenlegi szövetségben, amelyben már sok ideje vagyunk benne, kívánkozik maradni. Azon szövetséges országok, ahol animés profilképpel rendelkező elnök van, azoknak mindennap fogunk egy cuki, animés gif-képet küldeni a barátságunk megerősítésének érdekében.A gombolyag a macskák drogjaCégesek kompenzációja és a határzár: 100% bónusz kajára és fegyverre!

Az előző kormányok abba a csapdába estek, hogy a szerb-román és a bolgár-macedón veszedelem elkerülésének érdekében a szövetségeseink segítségével határzárat húztak fel Szegeden és Debrecenben, viszont a szövetségesekkel való háborút nem zárták le, ezzel ellehetetlenítve a szegedi és a debreceni cégeseket. A cégesek a határzár miatt kompenzációt követeltek, de egyik kormány és kongresszus sem elégítette ki őket.


Vadas terve szerint a kompenzációt és a határzárat alternatív megoldással kell fenntartani:
Valamennyi magas, 100%-os bónusszal rendelkező szövetséges országot megkérjük, hogy az eredeti régióinkat foglalják el. Ezzel a lépéssel a cégeseink 100%-os bónusszal tudnak majd termelni, és a határzár is megvalósul, igaz egy kicsikét extrémebb módon. További jó hír, hogy ennek hatására a szlovén edzőháború is leáll, így a Pozsonyban maradt cégeseink is tudnak majd termelni.


JELENLEGI BÓNUSZOK:

Magyarország
Szlovénia
Horvátország
Törökország
USA
15%
42,5%
100%
100%
100%
45%
100%
100%
100%
100%
0%
0%
45%
50%
100%
45%
25%
12,5%
0%
70%

Ezen táblázat alapján lehet választani, hogy kik foglaljanak el minket. Természetesen a hozzájuk befolyó adóbevételeinket visszakérjük, így pénzügyi veszteség nem ér minket.


Ez a Vadas-terv majd a kongresszus asztalára fog kerülni és demokratikusan le- vagy meg lesz szavazva.
Kormánynévsor

A kormánynévsor még kialakulóban van, öt fontos pozíció, az Isten, az Uralkodó, az elnök, a szociális miniszter és a népegészségügyi miniszter már betöltetett.
Minden segítő mancs jelentkezését szívesen vesszük!
Voksolj Vadasra!


Utóirat: a cikkben csak ígéretek szerepelnek, tehát akár ezek ellenkezője is megvalósulhat.