Ambient on/off

Join the new world

 

votez The_Form

Day 1,750, 09:52 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova by Andrei_79

Mesajul va fi relativ scurt.

Cei care au fost de la inceputurile acestui joc, cunosc, The_Form sau Tsintar este unul din cei mai dedicati jucatori, comandat de UM care a facut cel mai mult pentru eMoldova pina acum decit toti CP luati impreuna.

Ei si ce daca i-a fost cindva banat contul Tsintar? Toti care au fost in acea perioada cunosc, clonele ca si in ziua de azi erau un rau util. eMoldova ca si acum duce lipsa de ecetateni activi si riscul unui TO unguresc era la ordinea zilei. Chiar si oponentii politici ar trebui sa recunoasca, in acele zile se ducea o lupta crincena pe toate regiunele pentru a nu da sansa TO-istilor sa treaca in congres. Dar, faptul ca el astazi candideaza, va asigur e dovada ca alte clone nu are, cum unii ar crede. In acelas timp nu exista nicio garantie ca oponentii nostri sunt curati ca lacrima din acest punct de vedere.

Ei si ce daca a luat alte cetatenii? The_Form ca si comandat de UM era obligat sa gaseasca solutii si sa asigure cu arme membrii unitatii! Daca orgurile ar fi ramas, nimeni nu ar fi cautat o alta cetatenie. De altfel in orice unitate militara, chiar si a oponentilor nostri politici exista membri care au cetatenie straina in aceleas scopuri.

Se spune ca a preluat orgurile sau ca a folosit in folosul unitatii. Dragii mei, citi din voi au dat orgurile sale la stat? Membrii unitatii militare Zimbrii au renuntat la 5 golzi returnare de la admini, cedind cele mai multe orguri statului. La acest capitol oponentii nostri politici ar trebui sa steie chitic nu sa mai aiba obrazul sa ne tie lectii de morala.

The_Form este unul din cei mai experimentati jucatori, care pot sa aduca un plus valoare comunitatii noastre si asa mici.
Faptul ca nu si-a prezentat programul nicidecum nu-i stirbeste din aptidutinile in acest joc, iar o platforma(ambalajul) nu serveste la nimic daca ea nu este indeplinita.

Va indem sa votam The_Form!


 

Comments

redbody
redbody Day 1,750, 10:00

Vote Tsssssssssssssss!

Norman Asante
Norman Asante Day 1,750, 10:48

Se știe ca voturile alegătorilor depind nu doar de candidatul pentru funcția de CP, si in aceasta privinta The_Form e net superior lui Tamas, dar depinde si de echipa pe care o poate mobiliza candidatul respectiv.

Am văzut in echipa prezentata de Tamas si câți-va din UM Zimbrii TMD.

Sa înțelegem ca nu toată UM Zimbrii si partidul care l-a înaintat oficial pe The_Form il va si vota efectiv?

Andrei_79
Andrei_79 Day 1,750, 10:49

La noi e democratie, fiecare voteaza cu cine doreste, totusi in ceea ce priveste unitatea militara divergente nu exista.

Norman Asante
Norman Asante Day 1,750, 12:51

Deci e o minciuna ordinara ce scrie Tamas in artul sau de prezentare a echipei precum ca o parte dintre membri ai UM Zimbrii TMD l-ar susține in detrimentul lui The_Form?

Hunab Ku
Hunab Ku Day 1,750, 14:12

incurajarea utilizarii clonelor + argumentarea furtului in folosul membrilor UM Zimbrii nu pot determina un cetatean simplu sa-l voteze pe the_Form

Andrei_79
Andrei_79 Day 1,750, 23:53

voi nici usturoi n-ati mincat si nici gura nu va pute, nu fiti ipocriti.

Pastorul zimbrilor
Pastorul zimbrilor Day 1,751, 05:21

Andriusca, nici nu banuiam ca vei vota altfel
ati revenit cu totii in Moldova ... s-o terminat paralele si este timpul sa faceti plinul : D


de ce nu erati asa de activi in luptele impotriva Ukrainei?

Pastorul zimbrilor
Pastorul zimbrilor Day 1,751, 05:52

05:50_Sep 05_Day 1,751

Plato ii sterge 3 voturi lui the_form
acesta scade de la 48 la 45 de voturi

clonele zimbriste au inceput sa pice : D

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,751, 09:10

Aveam un prieten sudor. Si ala... cand i se inrosea electrodul facea pipi pe el ca sa-l raceasca. Mai ia o pauza bre 2electrozi ca ti-nrosheshti waaaaiii...))

Andrei_79
Andrei_79 Day 1,751, 09:12

electro poate vezi mai atent unde a fost dat dmg meu maximal? ca sa termina discutiile despre unde eram cind erau luptele impotriva Ucrainei.
Nu te osteni iti fac eu copy/paste:
Damage
6,095,127 for Republic of Moldova
Achieved while trying to defend Northern Basarabia against Ukraine on day 1,652

Andrei_79
Andrei_79 Day 1,751, 09:39

chestia cu clone zimbriste - le baga alde voi ca sa compromita alegerile. e o practica cunoscuta cind oponentii intentionat voteaza contracandidatul folosind clone in mod vadit pentru al compromite. nimic nou sub soare. speram sa fiti mai inventivi.

Mikael Kanto
Mikael Kanto Day 1,751, 10:46

"e o practica cunoscuta cind oponentii intentionat voteaza contracandidatul folosind clone in mod vadit pentru al compromite. "

😃

MDLoveR
MDLoveR Day 1,751, 10:56

hunab, hai nene mai pune ciocul ep pause..
sa nu - tzi arat in oglinda cine se joaca cu clonele, shi cine are mai multa experienta la furat..

mira faptul ca la porc buca nu-i atat de groasa precum la voi e obrazul...

MDLoveR
MDLoveR Day 1,751, 10:57

2electro baga nene vre-un screen care sa-ti confirme spusele, altfel is doar vobre-n vant, de altfel, daca ai avea cat de cat gargauni, ai intelege posibil ca pretinsele voturi sterse, nu neapart is clone zimbriste, or poate is soldatzei de-ai vostri care sa va motiveze galagia?!?

P.S. propun sa amanam faza cu numaratul voturilor sterse pana la decizia finala a adminilor, ar fi stupid sa faci galagie de la 3 voturi(pretinse) in cazul cand alti candidati pierd consistent mai multe voturi..

Tamas Vlad
Tamas Vlad Day 1,751, 11:33

succes The_Form aka Tsintar

si succes echipei guvernamentale... (daca exista asa ceva), nah cel putin publica nu e 😃

Chris Augustin
Chris Augustin Day 1,751, 12:40

Norman, Orice zimbru va vota pe The_Form, nu pentru ca este impus, ci pentru ca asa simte...
Chiar daca ai vazut ceva zimbri in echipa guvernamentala a lui Tamas nu inseamna ca cei care sunt acolo vor vota in detrimentul lui The_Form. Posturile au fost propuse, din nelipsa de timp s-au acceptat...

unualibro
unualibro Day 1,751, 12:54

presimt ca pana maine la pranz, populatia MD o sa scada cu vreo 50 de capete.

Norman Asante
Norman Asante Day 1,751, 13:04

de acord, unualibro.

intretimp populația SUA va creste cu inca cel puțin 50 de bucăți ...

Evanghelion.
Evanghelion. Day 1,751, 13:29

cat scandal!!! de ce fiecare ataca public vrand sa influenteze populatia?...mesajele de nemultumire , indiferent de candidat ar trebui transmise mai mult in PM-uri..incet incet constat ca pentru majoritatea asta e scopul, de a face numai scnadal si de a arunca in celalat cu noroi, asta aducandu-le satisfactie...fiecare sa voteze dupa instinctul propriu si in urma analizei proprii, fara sa asculte toti binevoitorii eMoldovei...succes ambilor candidati!

Dragos1976
Dragos1976 Day 1,752, 09:51

Geamul!!! E curent!!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.