Ambient on/off

Join the new world

 

Vi trenger DEG!

Day 1,822, 04:51 Published in Norway Netherlands by Shadowvoider

Kjære medborgere,
Jeg har hørt og følt at det er vanskelig å være en ny spiller i eRepublic universet. Ikke bare er det vanskelig å sette seg inn i selve spillet(som er ganske komplisert), men veien til «makt» eller en posisjon hvor man får bestemme litt hva som skjer i eNorge er lang. Eller er den det?

Jeg startet dette spillet, eller laget en konto i dette spillet for ca. 2 år siden. Jeg sluttet å spille etter bare et par uker. Hvorfor? Jeg forsto lite og syntes det ikke var særlig gøy, for lite «action». For bare 2 måneder siden bestemte jeg meg for å gi det en ny sjanse, men med en stor forandring fra sist jeg spilte. Jeg ble mye mer sosial, skaffet meg politiske og militære nettverk. På denne måten fikk jeg kontakt med mange erfarne spillere. Disse hjalp meg til å sette meg inn i spillet og hvordan det spilles, men det er fortsatt deler av spillet jeg ikke forstår. Nøkkelen for meg ble at jeg ikke var redd for å spørre «dumme» spørsmål om ting jeg lurte på, for i realiteten finnes det ikke dumme spørsmål, bare dumme svar.

Etter en liten stund følte jeg at gangen i spillet, det strategiske og økonomiske begynte å gå bra, men jeg ville ha politisk «makt». Hadde ingen aner om hvordan jeg skulle starte min politiske karriere, men også her ble nettverkene mine brukt. Spurte party president om hvordan jeg kunne klatre på den politiske stigen, og en måte er å begynne som ambassadør. Jeg var så heldig at jeg ble tilbudt jobben som Minister of Immigration når min venn bATRA ble valgt til CP, og min politiske karriere skjøt fart.

Det er IKKE vanskelig å komme seg opp politisk, jeg mener den beste plassen for nye spillere er å starte på forumet vårt http://forum.erepublik.no/index.php Om du er aktiv på forumet og på spillet vil ingen andre enn deg selv stå i veien for hva DU kan oppnå. Nå sitter jeg på min andre periode som MoI, med Taulen som CP, og jeg håper at en av dere «unge» borgere kommer for å ta jobben min. 😉
Alt du trenger å gjøre for å oppnå dette er:
- Vær aktiv
- Skaff deg nettverk og venner i spillet
- Bli med på forumet vårt
- Ha det gøy
MoI
Shadow

 

Comments

Che Kukaken
Che Kukaken Day 1,822, 05:58

Bra artikkel Shadowvoider.!
"Nøkkelen for meg ble at jeg ikke var redd for å spørre «dumme» spørsmål om ting jeg lurte på, for i realiteten finnes det ikke dumme spørsmål, bare dumme svar."

Det samme gjaldt meg. Jeg oppholdt meg litt på IRC med de eldre spillerene og lærte mye. Folk er ikke vanskelige å spørre om hjelp heller. Så om du er ny og lurer på noe eller trenger hjelp så bare spør.

Georgij Zjukov
Georgij Zjukov Day 1,822, 06:54

Nice, article!

Lombaxine
Lombaxine Day 1,822, 07:50

Good article! haha, love the name of your newspaper. V&S

PS: Just found out it's impossible to make a freakin smiley

bATRA
bATRA Day 1,822, 07:55

Nøkkelen til og skaffe seg en politisk karriere er meg 😉

PS: you can do smileys ^^ not just all 😛

bATRA
bATRA Day 1,822, 07:55

(ego bATRA)

Shadowvoider
Shadowvoider Day 1,822, 12:12

Takker og bukker.
@ Lombaxine
Var Stakerauo sin ide så skal ta null creds for den 😉

Endymionis
Endymionis Day 1,822, 12:14

Nice article, you can do smileys if you put them next to a word, like this:)

Endymionis
Endymionis Day 1,822, 12:15

Funny thing is that you will see erep players doing it on IRC all the time ^^
Sometimes even on the forums=)

Akashaton
Akashaton Day 1,825, 09:38

Great!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.