Vasárnapi ebédhez

Day 4,373, 02:05 Published in Hungary Hungary by eMagyar KormanyKedves Játékostársak!


Az új kormány, nem tétlenkedett és nagy elánnal vetette bele magát a munkában. Rengeteg minden történt az elmúlt napokban, ezért egy gyors összefoglalót szeretnék írni nektek.


Az orgok átvételét megkezdtük, de sajnos több kisebb nagyobb probléma is akadt. A legfontosabb orgokhoz ugyan megkaptuk az email címet és a jelszót, de az emailhez tartozó belépőkódokat már nem, így nem tudtunk jelszót változtatni, tehát az orgok pár napig nem voltak biztonságban. Sajnos ez a legfontosabb orgunkra az eMNB re is vonatkozott, amin a teljes állami vagyon található. A kapcsolatot azonnal felvettük az adminokkal, tegnap sikerült rendezni. Sajnos az előző elnök nem volt túl konstruktív ebben a kérdésben, de illetéktelen hozzáférés ettől függetlenül nem volt, így az ügyet lezártuk.

Sajnálatos módon, az org mizéria ezzel nem ért véget, ugyanis csak kb 7-8-ról tudunk, az előző kormányok valamelyike elvesztette a többit, nagyságrendileg 50 db orgot. Jelenleg ezek felkutatása is folyamatban van.


A kongresszusban megkezdtük a koncessziós szerződések kérdéskörének tárgyalását, és némi matekozás után arra jutottunk, hogy ez továbbra is megtérülő befektetés, ezért minden bizonnyal meghosszabbításra kerülnek.

Közeledik Erepublik szülinapja, mindenki tartalékoljon, halmozzon fel kenyeret, mert az árak várhatóan fel fognak menni.
Kongresszus elé terjesztettük, hogy 3 naponta osztással enyhítenénk a terheken, de önmagában ez nem elég,felelős egyéni döntések is kellenek a játékosoktól.Az angol TW-t újra nyitottuk, így tartjuk elnyomás alatt őket, ezáltal a céges termelésüket is megakadályozva. A CODE szövetség jelenlévő tagjai szintén ezt a módszert választották az Asteria párti angolok megleckéztetésére.


Sajnos ciprusi barátainknak továbbra is eMagyarországon kell állomásoznia, mivel a fél Asteria eRomániában van, és bármikor ránk támadhatnak. Éppen ezért megpróbáljuk az ukrán TW-t is újra indítani, hogy biztosítsuk dél-keleti határunkat. Egy esetleges Asteria támadás során így maximum 12 óra leforgása alatt elvághatjuk magunkat.
A CODE szövetség is figyelemmel kíséri az eseményeket és kilátásban van egy akció, aminek keretében rendet vágunk az Asteria párti erők között, ezzel biztosítva eMagyarország területi integritását.
Kissé távolabb tekintve Kínára, albán és kínai edzőháború indul, egyetértésben a szövetséggel. Fenttartásukkal biztosítva a gyors reagálást a régióban.
Este HK-val jelentkezünk a várható hadműveletekről.Köszönöm figyelmeteket.

üdv

rRonin