Ambient on/off

Join the new world

 

Va multumesc pentru voturile acordate!

Day 1,792, 00:00 Published in Romania Romania by Romanian Liberator

Alegerile pentru presedentia partidului Templierii de luna asta s-au incheiat. Pentru prima oara candidat la aceasta functie, am obtinut un numar de voturi nesperat de mare: 32. Sunt sigur ca marea majoritate a celor care m-au votat nu au avut timp sa ma cunoasca prea bine, sunt prea nou in joc si nu m-am bagat in politica pana acum (cu exceptia unui mandat de congressman, obtinut insa datorita sustinerii partidului si nu pentru ca l-as fi castigat eu prin fortele mele). Si atunci de ce m-au votat? Cred ca m-au votat pentru ca vroiau o schimbare si au avut incredere in mine ca le-o pot oferi.

Va multumesc pentru incredere si va asigur ca nu ati gresit! Voi continua sa candidez la acest post cu rabdare si voi incerca sa comunic mai bine cu toti colegii de partid. Nu voi renunta pana ce nu voi avea sansa sa va dovedesc tuturor ca politica se poate face si altfel, si anume cinstit, transparent, fara jocuri de culise.

As vrea sa multumesc si celor care nu m-au votat, sunt si vor ramane colegii mei. Este o prostie sa te superi pe cei care nu te sustin intr-un demers politic. Este doar vina ta daca n-ai stiut cum sa-i convingi 🙁

In final felicit toti candidatii, in special pe Felix-Focus, care a castigat cu un scor excelent, de aproximativ 50% din totalul voturilor. Sper sa faca o treaba excelenta, sa dea dovada de curaj, ambitie si caracter.

Il felicit si pe "surprinzatorul" jondum care, fara nici un program, fara o comunicare prealabila de anvergura, dupa numai o luna de joc, a castigat de 2 ori mai multe voturi decat mine si s-a clasat pe locul al 2-lea. Fie nu ma pricep eu la politica, fie are multi prieteni nedeclarati prin eRomania, fie suferim inca de prea multe "duble personalitati" in jocul asta 🙂

 

Comments

Bogdan Armand Sibrand
Bogdan Armand Sibrand Day 1,792, 00:02

stai intai sa numere voturile

Romanian Liberator
Romanian Liberator Day 1,792, 00:43

Pentru a vedea ce? Diferentele intre primele 3 pozitii sunt prea mari ca sa mai fie rost de surprize.

OanaNicoleta
OanaNicoleta Day 1,792, 02:32

luna viitoare poate va fi cu noroc: D

Romanian Liberator
Romanian Liberator Day 1,792, 18:57

Si la tine la fel!

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Day 1,797, 12:31

cred ca ar trebui bagat turul doi la alegeri

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.