Uputstva za početnike u eRep-u, 2 (drugi deo)!

Day 5,974, 05:37 Published in Serbia Serbia by SeekerOfLegends

Napravite enovine, da bi mogli da završite misije za 25 članaka. Ima ih nekoliko, i zajednica na eRep-u će Vam izaći u susret.
Inače, najbolji članci su obrazovne prirode, u smislu korisnih ideja i informacija za druge eigrače, poput toga šta koji događaj u igrici donosi od nagrada ili kako se završava određeni deo događaja/događaj ili misija.
Članci koji su najkorisniji ljudima sa novinama su ,,Sub za sub", gde se pretplaćuju jedni drugima na novine i gde se dele linkovi za novine u komentarima da se uzvraćaju sub-ovi.

Probajte da trgujete ezlatom na monetarnom tržištu. Korisno je da naučite kako tržište funkcioniše, pogotovo što će drugi ljudi stvarno kupovati ezlato ili ćete od njih kupovati ezlato, pa će to biti dobro iskustvo, pogotovo za nekoga ko nije pre dolazio u dodir sa takvim načinom rada, a da to ne poistoveti baš za prodavnicom u stvarnom životu.Uzmite učešća u nekoliko i air i običnih bitaka, čisto da vidite mehaniku. Probajte i različito oružje i različite booster-e (bonuse koje aktivirate u donjem levom delu ekrana, da možete da pravite više štete u bitci).

Probajte i da promenite lokaciju u kojoj je karakter, kako sa kartama za putovanje, tako i za novac.

Čitajte članke koje objavljuju drugi igrači, značiće im, a i može dosta pametnih stvari da se pročita, kako i iz epolitike, tako i iz običnog života tih ljudi.Dodajte druge egrađane, čisto da imate listu prijatelja. Koristiće ti objava na zidu drugih igrača, pogotovo ako ima nekih zanimljivih događaja u eRep-u.

Probajte neku medalju da osvojite, koja god bude privlačna. Pokušaj da se nešto uradi u igrici pomaže da se razume mehanika.

Nemojte samo raditi dvoklik mod ili budžiti profil, jer će draž igrice nestati.

Razmenjujte poklone, trgujte sa drugim igračima, razmenjujte epoštu, u smislu pišite im poruke, čisto da vidite kako komunikacija funkcioniše. Reagujte na objave na zidu i ostavljajte komentare, znali o čemu se tu radi ili ne.

Glasajte na partijskim, kongresnim i predsedničkim izborima, da bi mogli da omogućite eigračima koji realno hoće da uzmu učešća tu, da mogu lakše da dođu na poziciju na koju žele. Glasanje je zbog tzv. ,,multi" profila, gde neki igrači imaju više naloga pa između ostalog i glasaju za svog kandidata, možda i za same sebe.