Ambient on/off

Join the new world

 

Tyyntä myrskyn edellä? edit: Vihtorin sota alkaa!

Day 1,917, 04:16 Published in Finland Finland by Cendorr


Vihtori, missä olet?

Korpeissa vaihtui valta, Vihtori on menettänyt otteensa. Vihtorin oikea käsi, Ismo Taalasmaa aka Kendo Yana R menetti malttinsa ja hermostui, tuloksena pieleen mennyt laiton impeach-äänestys. Artikkelissaan Ismo uhkaili unkarilaisilla ja lietsoi perseilymieltä ympäriinsä.

Enempää tapahtuneesta ei olla mediassa kuultu. Vallanvaihdon suurin tukija shamaani teki kyllä artikkelin. Heppu heilui mediassa kuin heinämies ja näköjään adminitkin näkivät nyt parhaaksi pistää hänet vähän pidemmälle jäähylle.

Vaalien tulos on ollut siis selvillä jo pari päivää, mutta Vihtori ei ole vielä astunut julkisuuteen kommentoimaan nöyryyttävää tappiotaan. Onko äärikorppien sota valtiota vastaan nyt alkamassa? Vai onko Vihtori paennut, lentänyt pois ja hylännyt seuraajansa?Painaako Vihtori paniikkinappulaa?

Jäämme odottamaan, kanisterit ovat valmiina.


EDIT:

Tämän artikkelin julkaisun jälkeen toimitukseen on saapunut kuumaa tiedustelumateriaalia. Toimitus tahtoo välittää tämän juuri saapuneen shokeeraavan tiedustelumateriaalin kansan tietoon:
PTO-uhka tulossa takaisin? eSuomi voi joutua taas suureen vaaraan. Toimitus seuraa tilannetta. Tästä sanomalehdestä saatte aina uusimmat tiedot Vihtorin täten käynnistämän sodan uusimmista käänteistä.


 

Comments

feelsfrogman
feelsfrogman Day 1,917, 04:41

eka!

Zacharia Raven
Zacharia Raven Day 1,917, 04:45

Vihtorilla on tässä tilanteessa vain ja ainoastaan hävittävää. Paniikkinappulan painaminen ja kaikkien uhkausten toteuttaminen tietäisi Korppien lopullista tuhoa moneksi kuukaudeksi.

Cendorr
Cendorr Day 1,917, 06:33

Vihtori painoi sittenkin paniikkinappulaa. Miten hallitus aikoo reagoida tähän? PTO-uhka voi palata, avoimesti sitä tukevat henkilöt ovat toistaiseksi vapaalla jalalla, eduskunnassakin on maanpetturillisia toimia suunnittelevia korppeja.

Zacharia Raven
Zacharia Raven Day 1,917, 06:45

Niin kuin tähänkin asti. Kaikki maahanpäästäät saa automaattisesti 3kk virkakiellon, joka johtaa siihen, että ne tyypit joutuu Valtion sulkulistalle kaikissa mahdollisissa vaaleissa. Lisäksi ATO toiminta jatkuu ihan normaalisti.

GimliPertti
GimliPertti Day 1,917, 05:00

Jätän tämän vain tähän:
Vihtori I wrote 2 days ago
Mistä saamme unkarilaisen tukijan, joka organisoisi porukkaa unkarista hakemaan suomen kansalaisuutta?

GimliPertti
GimliPertti Day 1,917, 05:01

Mahtaako olla niin että halukkaita Unkarilaisia ei ole löytynyt.

Golpel
Golpel Day 1,917, 05:27

Niin tylsää tällä hetkellä että ei pari unkarilaista haittaa.

Kendo Yana r
Kendo Yana r Day 1,917, 05:27

Nuo tekstit ovat selvästi shopattuja. Näkee pikseleistä.

OB Kenobi
OB Kenobi Day 1,917, 05:53

Lapsi on terve kun se leikkii.

Ripperi
Ripperi Day 1,917, 06:35

Cure pelastaa. Cure presidentiksi.

Harjakainen
Harjakainen Day 1,917, 08:17

Vote Koska Korpin punainen PANIIKKI-Nappula

spede bear
spede bear Day 1,917, 13:12

Korppi on oikeus!

Kendo Yanar
Kendo Yanar Day 1,917, 14:12

Suurin osahan niistä muka "pto-unkarilaisista" on jo palannut Unkariin aikoja sitten. MItään todellista pto-uhkaa ei koskaan ollutkaan ja LEP kaapattiin valtion avulla täysin ilman perusteita. Vaadin kyseisestä operaatiosta päättäneitä ottamaan vastuun tästä skandaalista

Demonikuski
Demonikuski Day 1,918, 02:59

Olette te Ismot ja Vihtorit kyllä aikamoisia kiukuttelijoita. Kuten kaikki tietävät meni homma sillä lailla, että Sininen puolue oli pahaan aikaan kaoottisessa tilassa eikä virallisesta ehdokkaasta sitten oikein ollut tietoa, joten valtio joutui osana ATO-operaatiota tekemään ikävän päätöksen tukea Vihtoria Sinisen puolueen johtoon. Hän kun kuitenkin oli suomalainen ja sillä tavalla eivät äänet jakaantuneet ja näin ollen ainakaan unkarilainen PTO:ttaja ei päässyt Sinisen puolueen johtoon. Vihtori vanha opportunisti toki oli nähnyt tämän tilaisuutenaan pölliä puolue sen kaikkine 2-klikkaajineen. Oliko se joku yllätys, ettei moinen lysti voi hirveän kauaa kestää? Oliko se joku ihme, että totta kai ihmiset äänestävät mieluummin Atakkia, joka nyt on hivenen kovempi jätkä kuin joku Vihtori? Ja nyt sitten kiukuttaa. Kamoon.

Cendorr
Cendorr Day 1,918, 04:04

Edelleenkin, muistaakseni, on voimassa pykälä joka mahdollistaa puolueen hakea valtiolta äänestysapua pto-tilanteessa. Ei ole kuulunut SP:ltä avunpyyntöjä, en tiedä kuuluuko Korpeiltakaan. Ei kuulunut salameiltakaan aikanaan, samasta puolueestahan on peliteknisesti nyt kyse.

Jos on epäselvyyttä siitä, keille puolue kuuluu, niin ei muuta kun asia ek:n käsittelyyn.

Cendorr
Cendorr Day 1,918, 04:07

Mikäli Korpit eivät "virallista" kautta halua protestia tehdä vaalituloksesta, niin sitten ei voi oikein mitään. EK voisi helposti päättää, kuuluuko se puolue SP:lle, korpeille vai nyt joillekin muille jos tämä otettaisiin käsittelyyn. Se on ainakin selvää, että riehumalla ja perseilemällä puolue ei korpeille palaudu.

Kendo Yana r
Kendo Yana r Day 1,918, 10:30

Ei eSuomen lait ole koskaan ennekään ketään muita auttaneet kuin foorumielitistejä ja wanhalepiläisiä, joten miksi turvautua niihin nyt?

Vihtori I
Vihtori I Day 1,918, 08:21

Jeps, eli me haemme parast'aikaa kollaboraattoreita mm. Virosta ja Unkarista. Katsellaan, saammeko niitä. Pidetään kuitenkin peukkuja! 😉

KORPPI ON OIKEUS!

Cendorr
Cendorr Day 1,918, 11:11

Unkarilaisilla on kiireitä rapakon toisella puolen, ja Virosta tuskin löytyy massaa tänne PTO:ta juurikaan tekemään.

Vihtori kannattaa miettiä hetki, ennen kuin tuhoat pelisi.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.