TRADIȚII ȘI OBICEIURI DE ANUL NOU ÎN EREPUBLIK

Day 5,884, 08:02 Published in Romania Romania by gradinaru

Pentru limba română apasă tasta 1. Pentru maghiară apasă Log Out.

Cu ocazia Anului Nou, Gazeta Nouă v-a pregătit o selecție a celor mai răspândite tradiții și obiceiuri de Anul Nou din eRepublik. Respectați-le pe toate pentru a vă merge bine în anul ce va urma!

O tradiție inedită de Anul Nou vine chiar de la The Matza Party, unde, de Anul Nou, are loc aruncarea mibului în căldare. Tradiția este destul de veche și, după cum îi spune și numele, presupune aruncarea lui mib boby într-o căldare cu apă rece. Se spune că obiceiul aduce atât noroc, cât și voturi la alegerile parlamentare.


O altă tradiție de Anul Nou la români este să lupte invers față de cum este ordinul oficial. De-a lungul anilor, jucătorii români de eRepublik s-au remarcat în nenumărate rânduri prin nerespectarea ordinelor de luptă date de guvern și și-au bătut joc de toată strategia României în acest joc. Printre cei care s-au remarcat în transmiterea acestei tradiții mai departe s-au remarcat Teleflyer, eDanutz13 și Regina.

Mulți români știu că este bine ca, în noaptea de Anul Nou, chiar la 12 noaptea, să mănânci 12 pâini q7. Acestea simbolizează cele 12 luni ale anului și se crede, încă de la introducerea pâinii q7 în joc, că acestea aduc noroc pentru toate cele 12 luni ale anului ce va urma.

Un alt obicei respectat cu strictețe de români este furatul de medalii în noaptea de Anul Nou. Deși lupți singur, la 3 dimineața, într-o bătălie la capătul lumii, sigur se găsește vreun român să se bage peste tine și să îți fure medalia.

Ceva mai nouă este tradiția lui KRATOS de a trimite mesaje de „La mulți ani!” în noaptea de Anul Nou tuturor jucătorilor din alte unități militare, însoțite de invitații în propria lui unitate. Tradiția se repetă și de Crăciun, Paște, Ziua Recoltei, marțea sau în oricare altă sărbătoare.

În noaptea de Anul Nou se spune că este bine să dormi cu un tanc sub pernă pentru a visa cu cine te vei bate în luptele din anul ce vor urma. De asemenea, la 12 noaptea este bine să ai în buzunar niște tickete Q5 de călătorie ca să călătorești tot anul.

Probabil cel mai vechi obicei din eRepublik este ca, de Anul Nou, Plato să își mai bage în buzunar o parte din încasările de pe packuri. Istoria transmisă prin viu grai ne spune că acesta este obiceiul transmis de la an la an cu cea mai mare strictețe, Plato niciodată uitând de acest obicei străvechi.


Un alt obicei este acela ca, în noaptea de Anul Nou, după ce ai băut suficiente beri, să lupți în cel puțin o bătălie. Încă de la apariția eRepublik se crede că acest obicei aduce noroc în anul ce vine.

Indiferent de obiceiuri și tradiții, Gazeta Nouă și unitatea Lupii Negri vă urează tuturor un călduros La mulți ani!, iar noul an să fie plin numai de lucruri bune.
RECLAME