Ambient on/off

Join the new world

 

Topovski clanak II.

Day 2,125, 09:45 Published in Croatia Croatia by eBoleTop
Topovoski clanak od Bole zvanog Topa.


Iako sam pocetnik vidim da dosta novih igraca napusta ovu igru zbog dosadnog pocetka. Pa i meni fali neka akcija, zanimacija tocnije bilo sta kako bih mogao ubiti vrijeme na eRepubliku. Udem u igru, treniram, radim i dok to sve napravim prode mozda tri, cetiri sekunde. Sta raditi ostatak dana? Usao sam u stranku i znam da ce mi kasnije biti posla, ali sta raditi do tada? Odlucio sam se ozbiljno prihvatiti svojih novina pa naci neku temu, pisati pjesme, viceve, kopirati mudre izreke najvecih hrvata, ali bar nesto pa da "prezivim" ovaj dosadni pocetak..Za pocetak promijeniti cu ime ovih novina i nece se vise zvati "Glas Balkana" vec ce se zvati "Topovski Udar". Steta sto se na eRepubliku ne moze otic u kafic na jednu kratku il hladnu. Kada bi se moglo onda nebi pisao nista i ubio dan, a rokao bih po kaficima i radio bi bezveze kao u stvarnosti. Tko zna, mozda jednom i otvori se. Vec se vidim u naslovima svih novina, "eBoleTop bivsi politicar, vojnik postao pijanac". Valjda se mogu nazvati politicarem i vojnikom iako sam tu svega par dana. Ma mogu, ako se Krunoslav Jurcic moze nazvati trenerom, onda sam ja politicar i vojnik na eRepubliku.

Kada sam vec spomenio Krunu, izvolite sliku pa je pogledajte cisto da ne mozete spavati veceras. Hehe. Bas su slatki Murinjo i Krunica nasa. Dobro necemo vise o slici i Krunoslavu. Valjda ne krsim nikakva pravila s ovim, ali nema veze.
Za kraj vic dana i izreka dana.

Pita Haso Muju:
-Mujo,sto ti zmuris kad pijes pivo?
Mujo odgovara:
-Pa doktor mi je rekao da pice ne smijem ni da pogledam.

Tajna zivota je postenje i pravednost. Ako to mozete odglumiti, uspjeli ste! 

Comments

OneFalf
OneFalf Day 2,125, 12:27

votado zbog vica 😉

Xherrz.
Xherrz. Day 2,126, 11:41

vote i sub

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.