Ambient on/off

Join the new world

 

THE TRUTH IS OUT THERE

Day 1,824, 09:22 Published in Greece Greece by mixalis35
THE TRUTH IS OUT THERE
Φίλοι /λες, ελάχιστοι καλοί /ες μου αναγνώστες/ στριες,
Πριν 3 ημέρες είχα δημοσιεύσει αυτό το άρθρο, το οποίο βασίστηκε σε αυτό το άρθρο του SDU.
Από τότε λοιπόν μέχρι και σήμερα μεσολάβησαν τα εξής:
1. Ο αξιόπιστος, αξιαγάπητος, μοναδικός, ανεπανάληπτος, τιτανομεγιστοτεράστιος πρόεδρας μας, ο smee again (έτσι δεν τον λένε ή κατάφερε να πωλήσει την επωνυμία του;) ζήτησε εμπιστοσύνη, είπε κάτι σε ακατάληπτα αγγλικά (μπορεί να ήταν και σε κλίγκον, σίγουρος δεν είμαι) ως απάντηση στον stefen, σε ερώτηση του για τα τικετς.
2. Μετά ήρθαν οι οχτροί. Βουλγαροσκοπιανοί που ήθελαν να κλέψουν την γη και τον πολιτισμό μας. Οπότε το να ασχολούμαστε με τικετς και κλοπές θα δημιουργούσε αναστάτωση στην κυβέρνηση και τον στρατό, συνεπώς μετά τις μάχες, θα μας έλεγαν τις απαντήσεις.
3. Πριν από αυτό είχε δημοσιεύσει επίσημη απάντηση, με την οποία ζητούσε εμπιστοσύνη και υπομονή.Εμείς ως γνήσιοι πατριώτες λοιπόν το βουλώσαμε ρίξαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε (σύμφωνα με τις οδηγίες των υπευθύνων) στις μάχες με τους Βούλγαρους και άλλοι διάφοροι πατριώτες έπαιρναν μετάλλια στην Αυστραλία. (ψιλά γράμματα αυτά, δεν θα ασχοληθώ τώρα, κάποια άλλη στιγμή).
4. Αφού αρχικά συντρίψαμε τους εξωτερικούς οχτρούς της πατρίδας, λογικά θα έπρεπε να ασχοληθούμε με τα τικετς, με τους εσωτερικούς εχθρούς. Αμ δε. Προφανώς η απελευθέρωση κάποιας επαρχίας του Μαυροβουνίου θα εμποδιστεί αν εδώ στην χώρα πληροφορηθούμε αν, ποιος ή ποιοι και πόσα «τσέπωσαν». Το σκέφτομαι και το ξανασκέφτομαι και μου φαίνεται απίθανο να ολοκληρωθούν οι εχθροπραξίες πριν ξεχαστεί το ζήτημα. Απίθανο είναι όμως και το ενδεχόμενο να στομώσουν τα bazzoka μου ή τα q7 όπλα μου να χάσουν το στόχο τους επειδή θα μάθω την αλήθεια. Ωστόσο η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
Έκκληση κάνω καλέ μου Πρόεδρα, Πρόεδρα της καρδιάς, του παγκρέατος και των νεφρών μου, το όνομα σου θα γραφτεί με κεφαλαία γράμματα στις χρυσές σελίδες της ελληνικής ιστορίας, της ελληνικής μυθολογίας και του ελληνικού πολιτισμού, μεγάλε αναμορφωτή του έθνους, SMEE again and again and again, μου ζήτησες εμπιστοσύνη και εγώ στη δείχνω!
Μήπως τώρα είναι η στιγμή της αλήθειας;
Το σημερινό άρθρο διαβάζετε ευχάριστα ακούγοντας το παρακάτω τραγούδι.
Υ.Σ. Τα συμπεράσματα βεβαίως ανήκουν σε όλους μας και το δικαίωμα στη κριτική δεν μπορεί να μου το αφαιρέσει ΚΑΝΕΝΑΣ ανεγκέφαλος που θεωρεί πως δημοκρατία είναι η επιβολή της άποψης του (άντε και των κολλητών και ομοίων του)!
Vote and sub (θέλει και ο καλλιτέχνης το χειροκρότημα του…)

 

Comments

Nizam l Cedid Day 1,824, 09:23

Comment deleted

ozzy R21
ozzy R21 Day 1,824, 09:25

v

EleniG
EleniG Day 1,824, 09:59

V

GREECEEMPIRE
GREECEEMPIRE Day 1,824, 10:16

egw ta idia lew des efhmerida greece empire news kai me grafoyn file mase exoyn kanei ena megalo gynaikio genhtiko organo

Plastiras
Plastiras Day 1,824, 10:17

+1

Cool Blood
Cool Blood Day 1,824, 10:21

V
Mόνο μια παρατήρηση -τροφή για σκέψη. Όταν η δίκαιη διαμαρτυρία εκδηλώνεται σαν φωνή εν τη ερήμω κινδυνεύει να χλευαστεί και τελικά να χαθεί.

Megaloxorianos
Megaloxorianos Day 1,824, 10:21

καλά παιδιά είναι, εγώ δεν έχω πρόβλημα

mixalis35
mixalis35 Day 1,824, 10:23

GREECEEMPIRE είμαι συγκλονισμένος με την αποκάλυψη σου για το πως μας έχουν κάνει! Συνέχισε την καλή δουλειά, είμαι μαζί σου. Αλλά σε παρακαλώ άλλαξε λίγο το avatar σου pls. Σκιάζομαι με τον πεθερό της μαρί σαντάλ!

Kypcom
Kypcom Day 1,824, 10:37

Ουτε απο μουσικη ??
https://www.youtube.com/watch?v=h98rqJv4qzo
αυτο παει για να βαραμε συμφωνα με το ρυθμο στη μαχη
Again and Again and Again and Again

e-petros
e-petros Day 1,824, 11:24

GREECEMPIRE +1000

Όταν τα έλεγε για τη κλίκα της τριανδρίας, εσύ mixalis35 σφύριζες αδιάφορα. Να τώρα τα αποτελέσματα!

Stan CCCP
Stan CCCP Day 1,824, 13:02

Ο Βασιλεύς!

Nick.A
Nick.A Day 1,825, 00:15

v

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.