The account that bullied me to death

Day 5,941, 11:43 Published in Hungary Australia by Online Viktor
Magyarul alul.
Páran kérték régebben, adjak ki cikket vagy adjak interjút arról, hogy milyen az élet egy kis országban. Most éppen elviselhetetlen és mivel ez az utolsó cikkem, megosztom magyarul is.


Chapter 1) The Locals
This comic wasn’t inspired by any in-game event. However similarities can be spotted, in fact, it has nothing to do with the players either. Cheaters exist in every single game; the difference lies in the fact that certain sites or developers try to manage the problems those people cause, while others not.Imagine that you hear someone breaking into your home and you call the police. But those people, who are responsible for your safety – for every society members’ safety regardless they are a taxpayers or not– they are just telling you on the phone that you're being paranoid, but if you don't feel yourself safe, you can order a calming tea blend from the police’s teleshop. That will help!

Sounds absurd, doesn't it?

Am I really supposed to solve such situations with my own credit card?

And what was I paying for?

A service?

Or charity, and I can expect nothing in return for my money if anything bad happens but a VISA interface?

Chapter 2) The account that bullied me to death

(dvs39 or Typo of Justice is an account that harass and bully people in certain little neutral countries for fun)

I bow to your talent Warroir of Justice, you torture people to death like nobody else.


No. You did it all alone without the help of those 10 player accounts, and it didn't take 2-3 years for you to achieve your goal.


It just took a month to make me quit this game for the rest of my life, of which I had been addicted to for as long as 14-15 years. Allow me to sincerely congratulate you!

Your work has been crowned with success, and as soon as my GDPR deletion request will be processed, you can enjoy the permanently banned badge on my profile page, the fruit of your hard work and dedication.
Though, you have unquestionable motivation to make others suffer, I still ask you, don't rest on your laurels. Don't waver! There are still many other people here who dedicate time, energy, and money to their local little communities - like the eAustralian - in the game.

Mache diese Menschen frei (how Arbeit did 70 years ago)

The consistency with which you pursued me and other eAustralians (and Italians, Kiwis, Swiss and British etc. people), totally strangers to you and the only thing they (most of them) were guilty of was being the citizen of these little countries, helped me to make my call. Mocking and even explicitly offensive public comments, which are still available, also contributed a lot.
While it seems, there's nothing wrong with such behavior here, I expect fun and entertainment from any game, not suffer and humiliation I got here.

The narrative is brilliant anyway as you and your intellectual master Junkrat launched the campaign against boredom and neutral little countries, you are acting as modern Robin Hoods who fight for other people and for JUSTICE there.
And this is so true.


Hopefully, your proxy operations will take their rightful place on one day and become an official alliance policy (in any alliance, that has strong enough stomach).

3) Game support

They answer and close tickets quickly!

4) Cyber bullying
It is not cool in 2024.

5) Good memories
I met so many nice people from all around the world here.
Thank you!

In case my article got delete😛 https://shorturl.at/nPSTU

Fejezet 1) A helyiek
Mielőtt bárki párhuzamot vélne felfedezni bármilyen múltbeli és jelenbeli események és a képregény között, ez a képregény nem ezekről az eseményekről szól. Valójában a játékosokhoz sincs köze a mondanivalójának. Csalók minden játékban léteznek, a különbség ott van, hogy kezelik őket azok, akiknek ez a dolguk lenne.Képzeld el, hogy valaki betör hozzád és felhívod a rendőrséget. Azokat, akiknek az lenne a dolguk, hogy a közösség minden tagját megvédjék – adófizető vagy sem - az ilyen helyzetekben. A telefonban viszont azt a választ kapod, hogy képzelődsz, de ha nem érzed biztonságban magad a rendőrségi teleshopból rendelhetsz magadnak nyugatató teakeveréket. Az majd biztos segít.

Elég nonszenszül hangzik nem?
Tényleg az az elvárás, hogy a játékosok tegyék helyre az ilyen helyzeteket a vizájukkal.
És egyébként mire áldozok pénzt?
Egy szolgáltatásra?
Vagy jótékonykodok és semmi mást nem kapok a pénzemért cserébe, cask egy felületet, ahol még többet használhatom a kártyámat?


Fejezet 2) A karakter, ami halálra szekált
(dvs39 avagy az Igazság Elütése egy karakter, ami bizonyos kicsi és semleges országokban szekál embereket)

Meghajlok a tehetséged előtt Warroir of Justice, ahogy te kínzol halálra embereket, úgy senki más.
(Fordítás röviden: hoz 10 “playert” és ha kell akkor évekíg zaklatja azt, aki nem csinálja, amit ő akar)Nem. Kellett hozzá sem a beígért 10 karakter és még csak 2-3 év sem.

Elég volt röpke egy hónap, hogy egy életre elegem legyen ebből az oldalból, aminek 14-15 éve voltam függője. Engedd meg, hogy őszintén gartuláljak!
Munkádat siker koronázta, a GDPR törlési kérelmemet remélhetőleg hamar feldolgozzák majd és élvezkedhetsz a permanently banned jelzésen a profilomon, a kemény munkád és elkötelezettség gyümölcse.

Bár a motivációd nem kérdéses, hogy másokat halálra szekálj, ne ülj a babérokon. Számtalan más ember van még itt, akik időt, energiát és pénzt áldoznak arra, hogy játékban tartsák amiénkhez hasonló kis közösségeket.
Machst du diese Menschen frei (utalás az auswitzi tábor feliratára)

Az a kitartó következetesség amivel a csatákban loholtál utánam és más eAusztrálok (eolaszok, új zélandiak, britek és svájciak stb.), akikkel amúgy sosem találkoztál és akinek egyetlen bűnük, hogy kis nemzetekhez tartoznak sokat segített meghozni a döntésem. Bár ebben nincs semmi szabálytalan, én mégis szórakozást várnék el a játékoldaltól. A gúnyolódó, sőt kifejezetten sértő nyilvános hozzászólások, amelyek egyébként jelenleg is olvashatóak szintén hozzájárultak.
Bár úgy tűnik, az ilyen viselkedés teljesen oké ezen az oldalon, én mégis kikapcsolódást és szórakozást várnék bármilyen játéktól, nem szenvedést és megaláztatást amit itt kaptam.

Egyébként a narratíva brilliáns, ahogy gazdáddal Junkrattal hadjáratot indítottatok az unalom és a semleges kis országok ellen, hogy modern Robin Hoodként harcolj másokért és az IGAZSÁGÉRT ezeken a helyeken.
És teljesen igaz.
(Fordítás: azért szekál halálra embereket, mert unatkozik (komment az olaszokat zaklató cikkéből)).Remélhetőleg ezek a mostani proxy műveleteitek elfoglalják az őket megillető helyet és hivatalos szövetségi politikává válnak egy napon (bármelyik szövetségé, amelyiknek elég erős gyomra van hozzá).

Fejezet 3) Adminék
Gyorsan megválaszolják és lezárják a ticketeket.

Fejezet 4) Zaklatás a virtuális térben
2024-ben nem menő.

Fejezet 5) Jó emlékek
Rengeteg normális emberrel találkoztam az évek során a föld minden részéről.
Nekik köszönöm!

Ha idő előtt törölnék a cikket: https://shorturl.at/nPSTU