Ambient on/off

Join the new world

 

Thaiföld végveszélyben!

Day 560, 14:36 Published in Hungary Thailand by tujul

Kedves játékostársaim!

Mint Thaiföld külügyminisztere a Ti segítségeteket kérem, hogy megmentsük az országot. Mint talán néhányotoknak ismeretes lehet, a kongresszusi választások előtt a nemzetközi bűnöző csapat, a "Mafia" tagjai elözönlötték Thaiföldet. Kértük a PEACE és Magyarország segítségét is, akik megígérték, ha erőforrásaik engedik, akkor jönnek minket támogatni, illetve ide küldenek titeket az Anti-TO csoport tagjaiként.
Ez elmaradt, hiszen volt néhány fontosabb TO és Anti-TO kísérlete is a PEACE-nek és Magyarországnak, így Thaiföld a "Mafia" kezébe került.
Szerencsére a párt vezetői továbbra is Thaiföldhöz lojális emberek maradtak, azonban létrejött a Mafia párt, mely szépen (multi accokkal talán?) felkúszott a top5 párt közé, így a nemsokára lezajló elnökválasztáson tudnak jelöltet állítani. Amennyiben ez megtörténne és az elnöki szék is az ő kezükbe kerülne, az végzetes hatással lenne erre a kicsiny egzotikus országra.

A fenyegetés azonban rendkívül ösztönzően hatott a thai népességre és eddig nem tapasztalt aktív összefogás jött létre. Mindenki félredobta a saját érdekeit és kiválasztottunk egy közös jelöltet, hogy az ő vezetésével szerezzük vissza az országot. Egy dolog miatt azonban a legnagyobb thai összefogás sem lehet sikeres: nincs elegendő számú aktív játékosunk.

Itt szeretnénk a Ti segítségeteket kérni. Sokat tudnátok tenni a Mafia legyőzéséért, ha belépnétek azokba a pártokba, melyek ki tudják szorítani a top5 pártból őket, azaz a Social Democratic Party-ba, a Thai Independent Party-ba és a Laissez-Faire-ba.
Csak annyit kérünk, hogy a választások napjáig, azaz 5-ig maradjatok a pártban, és aznap szavazzatok a közös jelöltre, Albert Neurathra.
Hogy addig is tudjatok dolgozni én is rakok ki álláshirdetéseket és ezen kívül is találtok munkát Thaiföldön, valamint a napokban belépünk a PEACE War Games tréningháború sorozatba is, így harclehetőségetek is lesz. Nem kell túl sok ember, 40-50 bőven ki tudja szorítani a pénzhajhász országrombolókat a top5 pártok listájáról.

Szívesen látunk bárkit, aki jönne segíteni, a kérdéseiteket pedig nyugodtan tegyétek fel.

Update: már a következő PEACE War Games gyakorlócsatában is részt veszünk, szóval harclehetőség lesz 5-ig. Utána nem kell maradnotok.

Hálás köszönettel:
tujul,
Thaiföld külügy- és védelmi minisztere.

 

Comments

Monsanto
Monsanto Day 560, 14:46

Bocsi, de 🙂
<a href="http://www.erepublik.com/en/wars/show/688" target="_blank">http://www.erepublik.com/en/wars/show/68[..]w/688</a>

DrFeherKonrad
DrFeherKonrad Day 560, 15:00

nem ugy van hogy a 6. párt is jelölhet ha ez első 5 közül valaki közös jelöltet tol? 😕

ha igen akkor félő hogy elkerülhetetlen hogy induljon a jelöltjük. de a TO kivédésében 5-én prioritást kell hogy élvezzen Thaiföld védelme (ahogy általában minden szövetséges védelme prioritás az ellenség támadásával szemben...)

Nagyzee
Nagyzee Day 560, 16:23

Ugye nincs 2/3-uk a kongresszusban? Drukkolok, hogy sikerüljön legyőznötök őket az elnökválasztáson.

tujul
tujul Day 560, 16:57

Ha mind a saját pártjukban van (ami nem biztos), akkor 57%-uk van.

rlazol
rlazol Day 560, 17:13

jövünk...

JetiHUN
JetiHUN Day 561, 00:45

lassan meg se lepődök h minden ország hátterében ottvagyunk 🙂

prucsok
prucsok Day 561, 00:57

Sok szerencsét, drukkolunk nektek!

eHero
eHero Day 561, 08:43

Csúnya thaiok leakartak igázni minket 🙁
De azért sok szerencsét 😉

Voted!

R3pl1c4nt
R3pl1c4nt Day 561, 10:57

Sok szerencsét eThailand, szurkolunk nektek!

Tvta Ebel
Tvta Ebel Day 561, 12:49

Baby boom!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.