Ambient on/off

Join the new world

 

TARSOLY - NF eMagyarországért, az aljaelit ellen!

Day 1,901, 06:57 Published in Hungary Latvia by Tarsolytestver


Adjon az Isten!

Bizonyára tudjátok hogy hamarosan elnököt választ eMagyarország. Pontosabban már választott ICS személyében, konkrétan a mögé felsorakozott 11 kisebb-nagyobb egylet, baráti kör, civilek és katonák pártja, szebb sorsra hivatott álnemzeti "erők" segítségével.

Ők már letették a voksukat a jelenlegi rendszer mellett. A cikkem témája azonban nem a személyeskedés hanem az elnöki indulásom.

Mivel egyik jelölt sem kereste meg pártunkat, az indulókat pedig nem tartottuk hazánk számára üdvözítőnek, ezért úgy határoztunk hogy saját jelöltet állítunk ezen a választásnak titulált bohózaton, legalább láthatják a polgártársak hogy a Nemzeti Front él és virul.

Büszkén jelenthetem be hogy magam mögött tudom a sziklaszilárd kuruc közösség támogatását! Noha a választást a számok döntik el, erkölcsi diadalt még arathatunk!

A kampányt nem kezdtem el hetekkel ezelőtt, nem írtam hosszú és semmitmondó cikkeket hogy miért válasszanak engem a polgárok, nem alkottam olyan kormányprogramot ami már évek óta az e-magyar "elit" sajátja, nem ígértem távoli hadjáratokat és +500 bónuszt és nem jegyeztem meg apróbetűben hogy úgysem tudom betartani őket mert a választás után napról-napra változik a helyzetünk, tehát erre hivatkozva úgyis eldobom az eredeti elképzeléseimet.


GONDOLATAIM
Az alapok

Először is, ez egy játék. Tetszik, nem tetszik érzelmi alapon játsszuk, többek között ezért nem regisztráltunk alapból eMalajziába, eIndonéziába, eIndiába, eVenezuelába stb. Nem az a lényeg robotokká aljasuljunk és görcsösen ragaszkodjunk a még +1 bónuszunkhoz valahol az Isten háta mögött. A lényeg az hogy jól érezzük magunkat ebben a bürokrata rengetegben és ne bónuszokkal és virtuális javakkal hanem közös élményekkel legyünk gazdagabbak. Mondok is erre egy példát. Magyarok vagyunk, nyilván a legtöbbünknek fáj az hogy szétszabdalták az országunkat Trianonban. Adott ez a játék, miért nem játszunk el a gondolattal hogy újra egész és egységes lehet az államunk? Elmondom nektek miért nem vetődik ez fel soha a kormányoknak és vezetőiknek fejében. Mert közömbösek a magyar ügyek iránt.

Szerintük:
- Nem támadhatjuk meg Szlovákiát mert az ott élő tót, cseh és lengyel kalandorok a jóbarátaink, akik hoznak néha-néha plusz pármillió sebzést pl. egy olyan csatába ahol Fehéroroszországban harcolunk egy bónuszért.

Szerintem: Ott van a szarvas bónusz Felvidék keleti részén, vegyük el azt! Ha már a bónusz itt a "nagyság és a dicsőség" mérőeszköze akkor csapjunk le rá! Csak a kezünket kell kinyújtani érte. Vajon az annyira csodált lengyel barátaink hogy lettek ilyen erősek? Úgy, hogy leigázták a szomszédjukban lévő összes gyengébb országot. Mi ehelyett kalandozunk Kínába, USA-ba, Franciaországba, Skandináviába és még kitudja milyen messzire. A lényeg, hogy el minél messzebb a Kárpát-medencétől és még távolabb a revíziótól...
Mert hát ugye az nem okozna örömöt. Egyeseknek nem. A magyar hazafiaknak viszont igen.

Nem kell az Őrvidék, hiába szerezték azt vissza a kurucok, nem kell hiszen akkor megsértenénk az Ausztriában élő kb. 20 aktív bosnyák, mexikói, svájci, amerikai és osztrák játékost.

Ha majd az utolsó magyart jobban fogjátok szeretni mint a legelőkelőbb idegent, majd akkor lesz jogotok véleményt nyilvánítani és vezetni az országot, ti aljaelit népség!


A cél

Elnökjelölti célom a revízió megvalósítása. Nem csak most, ha bármikor indulnék akkor is ezért küzdenék illetve az olyan jelölteket támogatnám akik hasonlóan gondolkodnak mint jómagam. A cél tehát Nagy-Magyarország újrateremtése, lépésről-lépésre.

A kormányról

Megbízható és a nemzeti ügyek iránt elkötelezett kormány felállítása mely körülbelül 5 perc alatt meglenne ha összehívnám a kuruc bajtársakat illetve a velünk szimpatizáló játékosokat. Többen közülünk a Kuruc Birodalomban (eAusztriában) vállaltak kormánypozíciót, "hazai" viszonylatban nem kívántunk asszisztálni a nemzetáruló kormányok ámokfutásaihoz. Vannak gúnyhatárontúli tagjaink kik nyomon követik a kisantant sajtót és történéseket, adott esetben maximális felkészültséggel és odaadással állnának munkába.


Tisztában vagyok vele hogy nem fogok nyerni de azért reménykedem hogy pár embernek sikerült felnyitnom a szemét. Lesz választás legközelebb is. 🙂

Végezetül: egy a zászló! Olyanok irányítják az országot akik román avatarban üttetnek "hadicselként" és román oldalon való ütésre buzdítanak!
Kövesd őket s oda a becsületed.
---Tisztelettel,
Tarsolytestvér
NF pártelnök,
elnökjelölt
 

Comments

Rajk Laszlo
Rajk Laszlo Day 1,901, 07:12

Tarsolytestvér!

Szeretettel várunk ma este 20 órakor rizon szerveren a #valasztas szobában. Itt kerül megrendezésre az elnökjelölti vita. Mint hivatalos jelölt, szeretettel várunk.

Tarsolytestver
Tarsolytestver Day 1,901, 07:24

Köszönöm szépen Rajk!

Hamarabb kellett volna szólnod... Nem 3-4 órával előtte. Hanem mondjuk tegnap vagy ma, korábban. Ott volt a nevem az indulók közt.
Mindenesetre már részt vettem korábban egy olyan vitán és elég lehangoló a véleményem róla.
Lenne is értelme ha nem lenne előre lezsírozva a választás, ez a látszatdemokrácia értelmetlen.

Rajk Laszlo
Rajk Laszlo Day 1,901, 07:40

Sajnálom. Amúgy a szervezéshez semmi közöm, nem nekem kellene meghívnom téged. Most csak önjelöltösködtem, mert tényleg meghallgattalak volna. Azt, hogy indulsz sajnos nem tudtam.

ZoltanB
ZoltanB Day 1,901, 07:44

Sok sikert!

csiripapa
csiripapa Day 1,901, 08:18

Sok sikert!

szemi
szemi Day 1,901, 08:43

Sok sikert

Istencsaszar
Istencsaszar Day 1,901, 08:57

Sok sikert!

NightwatcherHUN
NightwatcherHUN Day 1,901, 09:04

Tarsolytestver: mar tegnap benne volt a sajtóban hogy lesz elnöki vita

Istencsaszar
Istencsaszar Day 1,901, 09:04

Pár dolgot azért a személyes érintettség okán hozzátennék: azok a pártok nem maguktól támogatnak engem, hanem a legtöbb esetben vettem a fáradtságot, elmentem a vezetőikhez, elmondtam, hogy indulok, ez meg ez a tervem, ez meg ez a programom, szeretném, ha támogatnának. Ugyanezt bárki megtehette volna.

Továbbá, tegnap délután óta elérhető a vita helyszíne és időpontja a magyar közlönyben. Bárki rátalálhatott, aki akart.

Azt meg sajnálom, hogy nem jelensz meg, mert szívesen elbeszélgettem volna a NMO-ra vonatkozó terveidről és azok megvalósításának technikai részleteiről. Mert tényleg szép cél, sőt, még én is szeretném egyszer látni, de konkrét tervek és ötletek nélkül nem megy az sem. Nem úgy megy, hogy bejelentem, hogy namármost NMO-t csinálok és akkor másnap az lesz. Sajnos.

Kisborok
Kisborok Day 1,901, 09:13

Mi az az NF? Link? Esetleg kép?

unavailable326542
unavailable326542 Day 1,901, 09:39

Ez a kép nagyon emlékeztet egy komcsi plakátra.

Ostenburg Moravek Gyula
Ostenburg Moravek Gyula Day 1,901, 10:12

"Ha majd az utolsó magyart jobban fogjátok szeretni mint a legelőkelőbb idegent, majd akkor lesz jogotok véleményt nyilvánítani és vezetni az országot, ti aljaelit népség!"

Szoval te Karolyi Mihalyt jobban szereted mint IV. Karoly apostoli magyar kiralyunkat?

Eheslo
Eheslo Day 1,901, 12:10

Mostani zombik, sem a főnökök, sem az őket falkában követő senkik nem elit. Aljáknak alják.
Semmi közük valamiféle elithez, mert ha valaha is volt elit eMagyarországon, az oda lett, amikor a népesség a gazdasági és katonai erő elenyészett a tolvajok, csalók, hazaárulók mocskos kezén, sunyi békék, polgárháborúk, senkik oldalán vívott, közbizalmat felemésztő értelmetlen harcok 3 éve alatt.
Ami valaha az alja elit volt, még a világ legerősebb eországát vezette, előbb győzelemre, majd az első őrvidéki polgárháborút követően a lecsúszásba.
Az ő távoztukkal, háttérbe húzódásukkal, a nép és az ország erejének fogytával itt már nincs elit évek óta.
Sem emilyen, sem amolyan.
Fékerek, csalók tolvajok vannak és bábok, túszok a kezükben.
Jetik bérén vett magyarul beszélő kápók vannak, akik a fékereket, tolvajokat, csalókat védik.

Látható miért, ha a jetikre és a jetikkel kötött mocskos alkuikra néztek

Cimbalar
Cimbalar Day 1,901, 14:03

Ostenburg Moravek Gyula azaz hunnia91 : én egyiket sem tartom magyarnak. Se IV.Károlyt se Károlyit.

Alexandross
Alexandross Day 1,901, 14:34

Aki magyarnak született és a magyar nyelvet beszéli, az magyar. Nem igazán érdekli a történelmet, hogy te annak tartod-e Károlyit.

NorthLight
NorthLight Day 1,902, 00:51

Támadjuk meg a tótokat!

Eheslo Day 1,902, 01:25

Comment deleted

Pety
Pety Day 1,902, 03:11

ki a fenét érdekelnek a tótók és a csehek? de ha megtámadjuk szlovákiát, akkor a lengyelekkel romlik meg a viszony, ami felér az öngyilkosággal kb, mivel az egyik legerösebb ország atm. szoval szép és jo, h érzelmi alapon akartok játszani, de azért sok ember nem szeret fejjel a falnak menni és ez látszik is azon, h milyen széles körben támogatnak titeket

Eheslo
Eheslo Day 1,902, 05:14

Pety, amikor a lengyelek PTO-zták a tótokat pár éve, miért nem romlott meg mivelünk az iszonyuk?
Nekik mennyivel van egy fos semmi erejú bábállamhoz több közük egy jeti fos játékban, mint nekünk magyaroknak, mesélj már!
Miért ne lehetne a Felvidék magyar?

Most mi jövünk pár évre, mert eddig ők voltak.
Ennyi, mondaná jama.

II. Dexx
II. Dexx Day 1,902, 06:23

vote

a Felvidéket már rég vissza kellett volna szerezni

Tarsolytestver
Tarsolytestver Day 1,902, 09:09

Ott a pont Éheslónál.

Károlyinak csak a neve volt magyar, ahhoz is méltatlanná vált. Beszélni pedig nemigen tudta a nyelvet azzal a torz nyomorék hangjával amit kipréselt magából. "Demokrata" helyett pedig a defetista, hazaáruló jelző illik rá. Bűneit naphosszat lehetne sorolni, legyen elég most az eszement pacifizmusa akkor amikor a legnagyobb szükség lett volna a magyar fegyverekre, az önfeladás, az antantnak való benyalása, az Erdélyt elrabolni akaró románoknak való segítségnyújtása (vonatküldés), Tisza meggyilkoltatása, Kun Béla és a többi patkány kinevezése és a háború utáni szerepvállalása kommunista bérencként. Undorító, hitvány féreg volt Károlyi (ősei miatt nagybetűvel írom) mihály, akinek a tetteit tanítani kellene a hazaárulás magasiskolájaként.

Tuzerjanos
Tuzerjanos Day 1,902, 10:56

a zsinagógába mit tanítanak? izralix is onna jött? 😮

Ge'zenguz
Ge'zenguz Day 1,902, 13:05

sok sikert!

kUk0R!cA jAn0s
kUk0R!cA jAn0s Day 1,903, 03:29

Izralex, az a farkastorkú vérfertőzésből született fattyú, akinek a hátán széttépték az országot, csak az ilyen beteglelkűeknek, mint te lehet példa, meg kép a szemében.

fipil10MKD Day 1,903, 03:52

Comment deleted

Alexandross
Alexandross Day 1,903, 04:57

Nem azért szült anyátok a világra, hogy játsszátok egy román játékban a jó Istent, és megmondjátok, hogy ki magyar és ki nem. Törődj bele, hogy olyannyira magyarként tekintenek rám IRL, mint bármelyik melldöngető cimborádra, Kehes. A különbség annyi, hogy engem nem akarnak berángatni az elmegyógyintézetbe. Luther Márton egy olyan becsavarodott csávó volt, mint te magad ; )
És hogy elguruljon ma is a gyógyszer: ÉLJEN A MAGYAR ZSIDÓSÁG \o///////

Tarsolytestver Day 1,903, 05:09

Comment deleted

Ben Sherman Mustafa
Ben Sherman Mustafa Day 1,903, 05:19

"Ők a mi nyilvános ellenségeink akik szakadatlanul gyalázzák Urunkat Jézus Krisztust, Szűz Máriát kurvának nevezik és szent fiát fattyúnak, és minket a fattyú és a torzszülött jelzővel illetnek"

A libsik, meg magukat ősmagyarnak képzelő egyének kimaradtak. Ugyanolyan semmirevaló bandák ezek is.

ZoltanB
ZoltanB Day 1,903, 05:29

Alexandross: max. a kedves édesanyádról vagy Mózesedről beszélj ilyen hangnemben.

Eheslo Day 1,903, 05:35

Comment deleted

Stearhand
Stearhand Day 1,903, 12:56

"Nem tudhatom, hogy másnak e tájék mit jelent,
nekem szülőhazám itt e lángoktól ölelt
kis ország, messzeringó gyerekkorom világa.
Belőle nőttem én, mint fatörzsből gyönge ága
s remélem, testem is majd e földbe süpped el... "
Nem szeretnék bele menni a zsidózásba, nincs értelme úgy érzem, csak ide írom ezt a verset. Ha tudjátok ki írta, akkor látjátok az iróniát abban, amit mondtok, és látjátok talán, hogy a magyarság nem hittől, és nem származástól függ, hanem az érzelmektől, a nyelvtől, és a gondolkozástól. Remélem nem fölöslegesen írom ezt...

Eheslo
Eheslo Day 1,904, 00:00

@Stearhand: Ha tudnád ő minek tartotta magát, akkor tudnád ki volt, most azt tudhatjuk kik minket tartják.
Nem emlékszem rá, hogy verset írt volna róla, amit tanítanának, az életművét nem ismerem ilyen mélységben, ha idézed, vagy adsz rá linket szívesen elolvasom.
Senki - én sem - nem tagadja azt a nyilvánvaló tényt, hogy őseinek egy-több nemzedékkel Magyarországra menekülése után ő itt született, és az ő és társai szomorú sorsát is sajnálom, akárcsak sokmilliónyi magyar szomorú sorsát azokban a történelmi időkben.
Mivel Izrael mint zsidó állam nem létezett, fel sem merülhetett benne az, ami izraelxben itt és RL is joggal merülhetett fel (lásd a linket).
A magyarság - ahogy helyesen írod - sok mindentől függ, de a tettek kimaradtak a felsorolásodból.
A tettek nagyon fontosak, és a tetteket követő tapasztalás, ahogy azt Luthernél, és sokaknál is olvashatod:
http://www.erepublik.com/en/article/k-sz-nj-k-alexandross-eln-k-r--2048028/1/20.
De mint láthatod, ebben a jeti fosban sem hazudtolta meg magát a mesüge.
Ezért messze nem tenném őt és a társait egy lapra Randnótival és sok más - az új hazájáért sokat tett zsidóval.
Ő inkább kohnra, rosenfeldre, eisenbergerre, appelre és a többi magyarpusztító társára hajaz.

Még valami: a magyarozással kapcsolatban sosem olvasok ilyeneket a magadfajtáktól.
Érdekelne mitől nem illik szerinted zsidózni és mitől illik inkább magyarozni, románozni?
Mi az, ami magyarok, labancok, románok, ruszkik fölé emelné a zsidót?
Miért lenne tabu a zsidóról írni, véleményt (jahve bocsássa meg negatív véleményt) alkotni?

Stearhand
Stearhand Day 1,904, 09:44

Egy szóval nem mondtam, hogy nem lehet róluk véleményt alkotni, tőlem alkothatsz nem zavar. Azonban az általánosítás veszélyes. Ahogy én nem románozok, nem szerbezek és nem magyarozok (miért is tenném, hiszen magyar vagyok), úgy nem is zsidózom. Nem állnak felettünk, hanem velünk egy szinten állnak, mint minden ember. Voltam sok helyen és hidd el, hogy a faj, vagy a szín egyáltalán nem tesz rosszabbá egy ember. Voltam afrikában, ahol a feketék, akikkel találkoztam ezerszer szimpatikusabbak voltak, mint a fehérek, akikkel találkoztam. Ez nem azt jelenti, hogy ők jobbak, hanem azt, hogy nem rosszabbak. Vannak köztük jók és rosszak, mint minden népnél. Ennek ellenére - amit írok lehet, hogy túl elfogadónak tűnik, vagy túl pacifistának - én abban hiszek, és szerintem ez lenne a helyes megoldás, ha az embereket, ahogy te is írtad, a tetteik alapján ítélnénk meg és nem a származás miatt. Ha zsidó az ember és bűnt követett el, például embert ölt, vagy bármi mást, akkor ugyanazt kapja, mint bárki mást kapna, ne legyen neki mentség a származása, de ne kapjon emiatt többet, mint mást, csak életfogytiglant, vagy bizonyos helyeken halálbüntetést.

Nem tudom mennyire érthető, amit írok. Tudom csapongok, és azt is, hogy amit írok az utópikus, de azt te is láthatod, hogy ez nem egy hülye gondolat... Csak lehetetlen. Radnótiról pedig keresgélj, érdekes az életműve, főleg az, hogy amiatt végezték ki, mert zsidónak tartották, habár ő magát magyarnak tartotta magát.

Még valami: Hol magyaroztam? A magyarság, amit említek bármely népre vonatkoztatható, csak én a sajátomra értettem, mert én - ha hiszed, ha nem - magyar vagyok.

Eheslo
Eheslo Day 1,908, 07:15

No meggyütt a jetibéren vett kápó, a cenzor és gyorsan törölte szegény Luther Mártont.
Nem kóser neki a nagy reformátor véleménye.
Szánalmas, mondhatom.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.