Ambient on/off

Join the new world

 

Takimi nderkombetar i eRepublik 2013

Day 1,900, 11:24 Published in Albania Albania by Lucifer aka Biuy

Pershendetje te gjithe botes!

Ne jemi të kënaqur për të njoftuar se procedurat për takimin nderkombetare te eRepublik të vitit 2013 janë në rrugën e tyre.

Siq te gjithe ju e dini,takimi i fundit qe eshte mbajtur ne Timisoara,dhe aty,sipas tradites,shteti tjeter eshte zgjedhur.Shteti qe kishte present numrin me te madh te lojtarve ishte Greqia.Keshtu,ne vendosem qe vendi perfekt do te ishte Thessaloniki...
Thessaloniki është qyteti më i madh në pjesën veriore të Greqisë lehtësisht i arritshëm me makinë, tren, anije dhe aeroplan natyrisht.

Ne ende duhet te vendosim per daten e takimit.

Në mënyrë që të gjithe të jenë të lumtur, ne kemi krijuar një sondazh në mënyrë që vetë qytetarët të vendosin datën!
Mbajnë në mend se vera në Greqi është me të vërtetë e nxehtë kështu që ne kemi dy opsione: ose qershor shtator.
Megjithatë, ju mund të propozoni muajin qe ju preferoni dhe vendimi do të merret në bazë të rezultateve të anketës.

Ju lutemi pergjigjuni me përgjegjësi që nga rezultatet të përfitojnë të gjithë.
Sondazhi do të jetë për një muaj, në mënyrë që vendimi i marrë nga të gjithë ne do të shpallet në fillim të muajit mars.Nuk do te thotë që duhet ta mbushni sot. Keni kohë sa të doni.

Stay tuned on http://summit.erepublik.gr and on facebook http://www.facebook.com/pages/eSummit2013/131174133718669

Ekipi i “International Erepublik Meeting 2013”

Sunsetter
XtaSia
_Taina_
Asomac
Charisiadis Hlias
Earentir
Iaswn
McLarenDr
The Voyager
 

Comments

Rorschach C
Rorschach C Day 1,900, 11:26

v

Sei Kaon
Sei Kaon Day 1,900, 12:00

Mos e thuaj Thesaloniki por SELANIK!
v

Stefan Dincic
Stefan Dincic Day 1,900, 17:59

A u Srbiji?

preno
preno Day 1,901, 00:56

shtator

Kris the Intriguer
Kris the Intriguer Day 1,901, 01:25

Selanik i thojn shqip

Olsius
Olsius Day 1,901, 05:13

S'e ka ditur si lexohej prandaj e ka shkruar ashtu.

M4RL3Y
M4RL3Y Day 1,902, 22:59

v+s

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.