Ambient on/off

Join the new world

 

Tájékoztató

Day 2,168, 12:39 Published in Hungary Hungary by kvasztics

Mindjárt az elején le szeretném szögezni, ha valaki emelkedett hangvételű, igényes cikkeket szeretne olvasni, na az itt biztos nem talál ilyent. Nem vagyok jó író és k.ra nem valószínű, hogy most fog rajtam kitörni a tehetség. Ennek az irománynak egy célja van, hogy meg tudjam osztani veletek azt, amit egy-egy pársoros kommentbe nem tudok belesűríteni.
Elsősorban köszönet mindazoknak, akik részt vettek a kongresszusi szavazásokon és nem voltak restek kitölteni a HMSZ által kért kérdőívet. Igen szép eredményt könyvelhetünk el. 64 szavazattal a 41%-ot hoztuk.
Ebben a hónapban úgy döntöttem, nem indítok saját jelöltet a választásokon, elsősorban azért, mert pillanatnyilag nincs egy komoly jelöltünk se, aki egy esetleges győzelem esetén végig tudna vinni egy ciklust. (Ezt nem úgy kell érteni, hogy pl. Cereal Killert nem tartom képesnek rá, hanem úgy, hogy RL elfoglaltsága miatt nem érne rá. ) Ezért, úgy döntöttem, hogy NightwatcherHUN
(Bandi) indulását támogatom, ugyanis épp ideje, hogy egy normális elnökünk legyen, aki legalább megpróbálja majd kimozdítani az országot a mélypontról. Tudom, lesznek sokan, akiknek nem szimpatikus, (pláné, hogy Dacos Cicus lesz a helyettese) de ez most nem szimpátia kérdése, hanem egyike azoknak a helyzeteknek, mikor az ország érdekét a személyes ügyek felé kell helyeznünk.
Ezért kérek szépen mindenkit, ne sajnálja megnyomni a szavazás gombot Bandi alatt.
Aki szeretne kormánymunkát vállalni, most itt a tökéletes alkalom. Jelentkezni nálam lehet, PM-ben, vagy a pártfalon. Nagyon jó alkalom ez főleg az újoncainknak, akik be szeretnének lépni a politikába.
Végezetül meg, aki szeretne részt venni a párt toborozási akciójában, jelezze nekem, minden segítség jól fog.

Tisztelettel
kvasztics

 

Comments

classfighter
classfighter Day 2,168, 12:42

1

debilfish
debilfish Day 2,168, 12:50

első tananyag: Hogyan tárgyaljunk az ukránokkal!

y0suna
y0suna Day 2,168, 12:54

v4s1

Satupad
Satupad Day 2,168, 12:58

hehe 😃
Második sub, nem kell megijedni az újságírástól, bármennyire színvonalas és értékes cikket írj, nem veheted fel a versenyt az uralkodóház tagjaival és a pornóújságokkal 🙂

Gomboc.Artur
Gomboc.Artur Day 2,168, 15:01

Csak rakj bele pár csöcsöt, és szinte garantált a Top5 és a medál 🙂

random stranger
random stranger Day 2,168, 15:28

v+s

Gerely
Gerely Day 2,168, 16:47

tőlem még kapcsát is kért ez a b.zi a subért cserébe

cica.mica
cica.mica Day 2,169, 01:09

én meg csak nézek ki a fejemből, hogy milyen kacsát? 😃

rRonin
rRonin Day 2,169, 00:12

Támogatva

Sivatagi Rohamgiliszta
Sivatagi Rohamgiliszta Day 2,169, 02:11

v33

Akilap
Akilap Day 2,169, 02:27

v+s 😉

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Day 2,169, 10:33

Ismet sikerult felulemelkedned kvasztics te kulugyminiszterek gyongye.

Eheslo
Eheslo Day 2,169, 12:04

Az "összefogásról" szóló bülbüldalotok mindig addig tart, míg valemylik ellenségünkkel - aktuálisan az ukránokka, jetikkel, ruszkikkal - megint valami sunyi békét nem köttök és a kemény harcban tőlük elvett területeket semmiért, az ellenségeink oldalán harcolva - a kezókre nem adjátok.
Megint.
És megint.
És megint.
Végeláthatatlanul.
A múlt hónapban a jetik hátsójába bújtatok és csak egy hajszál választott el benneteket ezek után az ukránok seggétől.
De mivel a zsoldbuliba belebukott a szemét kobra - nem mellesleg a ti aljas fékeitekkel megválasztott áruló, jeticsicska mocsok haverotok, akit az utolsó utáni pillanatig támogattatok - elbuktátok a hídrégiótokat Kárpátalját és ezzel az összes bónuszotokat is. Az ukrán és a jeti haverjaitok vetek le róla benneteket.
hálából, amiért a hamaszos és bicskás fékekkel megválasztott kobra és a szintén fékerekkel összetarhált konga nekik adta - bármilyen ellenszolgáltatás nélkül - a magyarok oroszoktól harcban elvett területeit.

Ezért a magadfajta jeticsicska patkányoknak, ukránok cimboráinak csak az hisz, aki nem normális és a fékjetiken tól az szavaz rátok, aki a magyarok ellensége.
Takarodjatok a jeti gazdáitok valagába!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.