Szavazz a Repülős-Kisgazda választási szövetségre!

Day 4,233, 11:19 Published in Hungary Hungary by Legi Jo Mindhalalig

Kedves barátaink! Örömmel jelenthetjük be, hogy a Repülősök Pártja és a Kisgazda párt választási szövetséget kötött, amelynek értelmében a Repülősök helyet biztosítanak a kongresszusi listájukon a Kisgazdáknak, cserébe támogatásukért.

A Repülősök Pártja egy belső szavazáson döntött el, hogy felajánlja ezeket a helyeket a Kisgazdáknak. A szavazáson a pártagok közel harmada szavazott, és elsöprő többségük 66 százalékuk támogatta a választási szövetséget.

A Kisgazdák korábban a Magyar Légió pártja színeiben indultak, de mivel a párt vezetői részt vettek a megválasztott magyar kormány elleni puccsban ezért nem kívántak tovább velük együttműködni, és ezért keresték meg a Repülősök pártját.

Amely szerintük ideális választás volt, hiszen mindkét párt a centrumban helyezkedik el, fontosnak tartja a közösség megszervezését, azt, hogy a kormány minden játékos játékélményét biztosítsa.

Ahogy korábban írtuk:
"Mi, Repülősök azt gondoljuk, hogy mindenki, a legkisebb is számít! Nincsenek tankok kétkattosok, repülősők, földiek, cégesek, vásárlók nélkül! Együtt vagyunk, közösen! És pontosan tudjuk, hogy néha a tankok érdeke sérti cégesekét, a repülősök érdeke a két kattosokét, és viszont, de azt is tudjuk, hogy kompromisszumokat kell kötnünk ahhoz, hogy a lehető legjobban járjunk közösen!

Nekünk ez a közösség, ez a demokrácia, hogy mindenki játékát megpróbáljuk támogatni, és mindenkinek minél jobb játékot lehetővé tenni! Mert lehet valaki ma kezdő, vagy kétkattos, aztán lehet, hogy holnap jobb anyagi körülmények közé kerül IRL, vagy elkapja egy nagy csata ábrándja, és szerez egy erősebb karaktert, befektet pakkokba, vagy csokiba, esetleg elkezd szervezni a közösségért!

Azért kell odafigyelnünk egymásra, és segítenünk egymást, mert a ma kezdőjéből lehet a holnap légi tankja, vagy akár tankja. Pontosan ezért mindenki számít!"

A Repülősök listáján a kisgazda képviselők mellett, több jelenlegi kormánytag, rutinos képviselő, és kezdő játékosok is helyet fognak kapni, hogy valóban a közösség minél több csoportját tudjuk képviselni!

Június 25-én kongresszusi választásokat tartunk az eRepublik minden országában, így eMagyarországon is. 25-én reggel 9 órától másnap 26-án 9 óráig lehet szavazni!

Mi a Repülősök Pártja tagjai, a jelenlegi kormány Repülős tagjai, azt kérjük, szavazzatok a Repülősök Pártjára ezen a választáson.

Szavazatok ránk a demokráciáért, az önzőség ellen!
Szavazatok ránk a közösségért, a gyengeség ellen!
Szavazatok ránk, és támogassátok a kormányt, hogy minél erősebb felhatalmazása legyen a kongresszusban is!

Lépj be a Repülősök pártjába:
https://www.erepublik.com/hu/party/repulosok-partja-5625/1