Ambient on/off

Join the new world

 

Svetsko prvenstvo za Alternativce

Day 2,396, 10:37 Published in Serbia Serbia by steppenwolf.


Start Šimunića nad Sulejmanijem je gotovo izvesno glavni krivac za to što Srbiju nećemo gledati na najvećoj svetskoj smotri fudbala u Brazilu, ali to ne znači da ovaj događaj nije privukao pažnju u našoj zemlji. Među muškom populacijom u Srbiji davno su prepričane sve taktičke varijante koje bi najjače svetske reprezentacije mogle da demonstriraju na ovom takmičenju. Pivo je tu, čips je tu, Žurnal i Mocart lista kupljeni, žena poslata u komšiluk… Čeka se samo sudijin zvižduk.Neki od najvećih igrača u istoriji su imali svoje padove i uspone upravo na Svetskim prvenstvima. Setimo se samo Maradonine čuvene Božije ruke, ili solo prodora protiv Engleza. Roberto Bađo siguno neće po dobrom pamtiti finale Svetskog prvensta 1994. kada je u finalu protiv Brazila promašio odlučujući penal. Na tom prvenstvu zasijao je i Oleg Salenko, neverovatni napadač Rusije koji je postigao 6 golova na prvenstvu, a zatim i potpuno nestao sa ozbiljne fudbalske scene. Kada već plovimo kroz istoriju pogledajte ovaj neverovatni video snimak sa Svetskog prvenstva 1974., a utakmicu su igrali Brazil i Zair.Na ovom SP ipak nećemo gledati sve najveće zvezde svetskog fudbala. Neki od njih se uopšte nisu kvalifikovali (Bejl, Ivanović, Ramzi), na neke selektori nisu računali (Nasri), a neke je jednostavno povreda omela (Riberi, Rojs, Falko).Političke stranke nisu samo mesto gde ljudi diskutuju o ozbiljnim temama, već i mesto gde se super zabavljamo prateći događaje kako u e-životu, tako i u ovom stvarnom.

Povodom Svetskog prvenstva a koje se igra u Brazilu ovog leta, Alternativa organizuje takmičenje za sve prave ljubitelje fudbala. Dovoljno je da budeš član naše stranke http://www.erepublik.com/en/party/ealternativa-2484/1 , i da u komentarima na post koji će svakog dana biti okačen na zidu partije, prognoziraš tačne rezultate utakmica koje se igraju te večeri. Kada već ne možemo da ponudimo pivo, za svaki tačno pogođen rezultat dobijate 10 q7 tenkova, koji će vam biti prebačeni odmah sutradan po završetku utakmice.

Ono što je važno napomenuti je to da će svakom nalogu biti dozvoljeno jedno prognoziranje po utakmici, a računaće se poslednji unos, ukoliko imate potrebu da ispravite ono što ste prethodno uneli.

Još da kažemo da je takmičenje potpuno besplatno, tako da već sad možete da krenete da tipujete na utakmice.

Srećno

*
*
*
*
*

Светско првенство из алтернативног угла!

Забави се и освоји награде!

http://tinyurl.com/nafkm3l

*
*
*
*
* 

Comments

Cigan08
Cigan08 Day 2,396, 10:40

brate kladim se u rl,moram i ovde 😃 spremaj tenkice 😃

Sever Vetrovnik
Sever Vetrovnik Day 2,396, 11:07

о7

New-and-Now
New-and-Now Day 2,396, 12:34

Jos kada bi se za tacan rezultat nudili kodovi za neko pivo... ; )

Idem da se igram, a ti? : )

Blut Engel
Blut Engel Day 2,396, 12:44

ja bez veze...

DangaSRB
DangaSRB Day 2,396, 14:15

o7

SsTHCsS
SsTHCsS Day 2,396, 17:04

Ja promašio rezultat

Lupus domini
Lupus domini Day 2,396, 22:37

Jebes clanak u kojem se pise o fudbalskim carolijama na prvenstvu a ne pomene se Pedjulino !!!

Precka u Tuluzu se i dalje trese !!!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.