Ambient on/off

Join the new world

 

Supply Pack, 5th Anniversary and Money

Day 1,819, 09:50 Published in Greece Greece by Van Der Waal

Σήμερα το πρωί εμφανίστηκε σε ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ παίκτες η ακόλουθη προσφορά:

Επεκράτησε ψιλοχαμός καθώς στους περισσότερους το μπάνερ δεν εμφανιζόταν, σε άλλους εμφανίστηκε για λίγο και μετά εξαφανίστηκε, βγήκαν τα σχετικά πριντ σκριντ, εκφράστηκαν διαμαρτυρίες και από εκείνους που θεωρούν επιλήψιμη την προσπάθεια μεγιστοποίησης του κέρδους από τη μεριά των ιδιοκτητών αλλά και από εκείνους που πληρώνουν για το παιχνίδι.

Βλέποντας το πρώτο πριντ σκριν που ανέβασε ο Αγαθοκλής και καθώς εκείνη τη στιγμή δεν είχα καταλάβει σε ποιους απευθύνεται, θεώρησα ότι οι υπόλοιποι δεν βλέπαμε την προσφορά λόγω κάποιου bug. Με μια πρώτη ματιά συνειδητοποίησα ότι μια τόσο γενναιόδωρη προσφορά μπορεί πολύ εύκολα να ανατρέψει την υπάρχουσα στρατιωτική ισορροπία και ζήτησα (με σάουτ) περισσότερες διευκρινήσεις ρωτώντας πρωτίστως ΠΟΣΑ Supply Pack μπορεί να αγοράσει κάποιος.

Λίγο αργότερα έγινε κατανοητό (από το μπόνους στην άνω δεξιά γωνία του μπάνερ) ότι ο παίκτης με την αγορά του Supply Pack εισέρχεται ως Bronze Member στο loyalty program του παιχνιδιού και κατά συνέπεια (για να συμβεί αυτό) έπρεπε να μην είναι ήδη Member δηλαδή να μην έχει πληρώσει χρήματα στο παιχνίδι ή να έχει πληρώσει λιγότερα από 50+1 ευρώ.

Από αυτά συνάγεται και είναι το ΜΟΝΟ σίγουρο μέχρι στιγμής, ότι την προσφορά ΔΕΝ την βλέπουν όσοι είναι ΗΔΗ στο loyalty program !!!

Από εκεί και πέρα οι πληροφορίες ήταν αντικρουόμενες. Ακόμα και τώρα που γράφονται αυτά δεν είναι σαφές τι ισχύει. Από αυτούς που δεν είναι Member κάποιοι βλέπουν την προσφορά ενώ έχουν πληρώσει χρήματα (λιγότερα από 50 ευρώ βέβαια). Άλλοι έχουν πληρώσει (επίσης λιγότερα από 50) αλλά δεν την βλέπουν. Άλλοι την έβλεπαν για κάποια ώρα και μετά εξαφανίστηκε. Άλλοι την είδαν, προσπάθησαν να την αγοράσουν αλλά τους σταμάταγε κλπ κλπ.

Ανεξάρτητα τι πραγματικά συμβαίνει ας αναλύσουμε λίγο την προσφορά για να δούμε περί τίνος πρόκειται.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

α) 75 χρυσά
β) 20 μπαζούκα
γ) 20 μπαζούκα μπούστερ
δ) Αποθήκη 5000 θέσεων
ε) 3 ρουκέτες (δεν ξέρω ποιας ποιότητας)
στ) Ντάματζ μπούστερ 8 ωρών
ζ) Εξάρτημα υποδιπλασιασμού υλικών κατασκευής ρουκέτας διαρκείας 7 ημερών
η) 20 ένερτζυ μπαρ
θ) Και 100 λπ (loyalty Points) που θα πάρει μπόνους ο παίκτης επειδή θα γίνει απευθείας Bronze Member.


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ !!!

Είναι σαφές ότι πρόκειται για ιδιαίτερα δελεαστική προσφορά.
Δεν θα υπολογίσουμε αναλυτικά τις αντιστοιχίες ευρώ / χρυσών / ντάματζ διότι δεν έχει νόημα. Είναι προφανές ότι πρόκειται πιθανότατα για την πλέον συμφέρουσα προσφορά που έχει δοθεί, τουλάχιστον όσο είμαι εγώ στο παιχνίδι. Ενδεικτικά θα αναφέρω ότι μόνο η αποθήκη των 5000 θέσεων με τον χρυσό περίπου στις 350 δρχ κοστίζει 25 χρυσά. Συν 55 χρυσά οι 20 μπάρες συν τα 75 στο χέρι μιλάμε για περισσότερα από 150 χρυσά χωρίς να υπολογίσουμε τα υπόλοιπα αντικείμενα της προσφοράς.

Στα παραπάνω χρυσά πρέπει να συνυπολογίσουμε και κάποια που θα προέλθουν από τα μετάλλια που είναι πιθανό να αποκτήσει ο παίκτης όπως επίσης και το health building που θα αγοράσει με τα 100 λπ (αν θυμάμαι καλά 100 λπ είναι η τιμή του).

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Τα λπ που θα πάρετε ως Bronze Member θα τα χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε το μικρό health builing αλλιώς ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΑ και ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΜΠΑΡΕΣ !!

Τώρα όσον αφορά στα υπόλοιπα αντικείμενα της προσφοράς πρέπει να κάνουμε τις ακόλουθες παρατηρήσεις.

Το ντάματζ μπούστερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ΜΟΝΟ για 8 ώρες από την στιγμή της αγοράς του. Καθώς η χώρα δεν έχει σοβαρές μάχες είναι σαφές ότι όσοι αγοράσουν το Supply Pack θα ξαμολυθούν στο κυνήγι των ΒΗ. Προσέξτε λοιπόν γιατί μπορεί να μπείτε στην ίδια μάχη με κάποιον άλλο που και ΕΚΕΙΝΟΣ έχει μπούστερ και τελικά να καταλήξετε να ξοδέψετε ΟΛΟ το ντάματζ που διαθέτετε χωρίς λόγο.

Το εξάρτημα υποδιπλασιασμού υλικών κατασκευής ρουκέτας είναι χρήσιμο ΜΟΝΟ αν διαθέτετε υλικά κατασκευής και για τις ΕΠΤΑ (7) συνολικά ρουκέτες, κάτι που είναι σχετικά δύσκολο για παίκτες που δεν έχουν βάλει χρήματα στο παιχνίδι. Αν είχαμε σοβαρές μάχες θα ελπίζατε σε κάποια κυβερνητική επιδότηση αλλιώς και αυτό στη σημερινή συγκυρία δεν παίζει.

Ένα άλλο ζήτημα που πρέπει να σας απασχολήσει είναι η επερχόμενη επέτειος των 5 ετών ερεπ. Η επέτειος είναι την ημέρα 1825 (5 Χ 365) αλλά ο εορτασμός ίσως αρχίσει και λίγο νωρίτερα. Λογικά θα υπάρξουν πολλές αποστολές και φυσικά πολλές προσφορές. Η εμπειρία της περασμένης χρονιάς λέει ότι οι αποστολές είναι αρκετά δύσκολες αλλά και τα βραβεία μεγάλα. Πολλοί παίκτες πέρυσι (μεταξύ των οποίων και ο γράφων) ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ να αγοράσουμε κάποια αποστολή διότι ήταν αδύνατον (ή οικονομικά απαγορευτικό) να την ολοκληρώσουμε κανονικά.

Αν λοιπόν αγοράσετε το Supply Pack σκεφτείτε μήπως είναι καλύτερα να το εκμεταλλευτείτε σε συνδυασμό με την επερχόμενη επέτειο.Συνοπτικά, όσοι αποφασίσετε να αγοράσετε το Supply Pack πρέπει να γνωρίζετε τα ακόλουθα:

α) Η προσφορά είναι ιδιαίτερα συμφέρουσα.

β) ΑΝ αποφασίσετε να αγοράσετε προτείνω να το κάνετε προς τη λήξη της προσφοράς μήπως εμφανισθούν αμέσως μετά οι αποστολές της επετείου.

γ) Προσέξτε τις μάχες που θα επιλέξετε για να κερδίσετε ΒΗ. Ρωτήστε και τους Αρχηγούς των στρατιωτικών σας μονάδων.

δ) Με τα 100 λπ του μπόνους που θα πάρετε αγοράστε το μικρό health building (ελπίζω να θυμάμαι σωστά και να κοστίζει 100 λπ)

ε) Ρωτήστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παίκτες να σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε ΣΩΣΤΑ τα 75 χρυσά. Αν τα χρησιμοποιήσετε κατά βούλησιν είναι ΒΕΒΑΙΟ ότι θα κάνετε ΛΑΘΟΣ (και μάλιστα χοντρό)

στ) ΦΥΛΑΞΤΕ κάποιο (ή και ΟΛΟ αν γίνεται) από το ντάματζ που δίνει το πακέτο για να το χρησιμοποιήσετε στις αποστολές που —λογικά— θα εμφανισθούν για την επέτειο.

Ένα δεύτερο ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ζήτημα
που έχει να κάνει με αυτή την προσφορά είναι εκείνο που έθεσαν με σάουτ ορισμένοι παίκτες, θεωρώντας ότι, εφόσον απευθύνεται ΜΟΝΟ σε όσους ΔΕΝ έχουν ξοδέψει χρήματα για το παιχνίδι, πρόκειται για προσφορά—κράχτη για να δελεάσει αυτούς τους παίκτες και να τους εντάξει στην κατηγορία των πελατών έστω με ένα μικρό ποσό. Από τη στιγμή που θα γίνει αυτό, κάθε επόμενη οικονομική κίνηση έρχεται πιο κοντά.

Οι παίκτες που το ισχυρίζονται αυτό έχουν ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ !!!

Έτσι ακριβώς είναι. Πρόκειται για προσφορά που έχει σκοπό να εντάξει όσους δεν θέλουν να ξοδέψουν χρήματα στην λογική “όσο πιο πολλά βάζεις τόσο πιο φτηνά κοστίζει”. Το loyalty program “επιβραβεύει” τις αγορές όπως τα πολυκαταστήματα (ο πελάτης πάει για να αγοράσει ένα εργαλείο σε καλή τιμή και φεύγει με 3 ή 4), όπως τα μπαρ (ένα παραγγέλνεις, ένα σε κερνάνε και από ένα σημείο και πέρα όλα κερασμένα) κλπ κλπ. Το ίδιο συμβαίνει και εδώ. Περισσότερα χρυσά, μεγαλύτερα εργοστάσια, ισχυρότερο χτύπημα, πάρε αυτό χάρισμα, πάρε το άλλο στη μισή τιμή αλλά ΠΛΗΡΩΣΕ και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ !!!

Όσοι λοιπόν είστε επιρρεπείς και φοβάστε ότι μπορεί να υποκύψετε σε αυτή τη λογική ΜΑΚΡΙΑ !!! Απολαύστε το παιχνίδι χωρίς να μπείτε στη διαδικασία να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ !!! Μια χαρά γίνεται και αυτό !!!

Ένα άλλο ζήτημα που τέθηκε είναι η πιθανότητα δημιουργίας μούλτι από παίκτες που έχουν οικονομική άνεση και η μεταβίβαση των χρυσών σε οργανισμούς ή σε άλλους παίκτες με αποτέλεσμα την ανατροπή των στρατιωτικών ισορροπιών. Δεν είμαι σίγουρος πως μπορεί να υλοποιηθεί και δεν ξέρω και πόσο νόημα θα είχε κάτι τέτοιο. Πάντως είναι θέμα του Υπουργείου Αμύνης. Ωστόσο το αναφέρω διότι είναι μία πιθανότητα που πρέπει να διερευνηθεί από το Υπουργείο για να μη έχουμε εκπλήξεις από τους αντιπάλους μας που “ειδικεύονται” σε τέτοιου είδους κόλπα όπως γνωρίζουμε εκ πείρας (πικράς) !!!

Ολοκληρώνοντας θα επισημάνω, όπως κάνω πάντα όταν αναλύω άρθρα που αφορούν προσφορές, ότι:

α) Οι αναλύσεις μου έχουν να κάνουν με την προσφορά αυτή καθαυτή (δηλαδή κατά πόσον είναι συμφέρουσα ή όχι και γιατί). Η ΑΠΟΦΑΣΗ της συμμετοχής στο παιχνίδι με πραγματικά χρήματα είναι προσωπική επιλογή ΔΙΚΗ ΣΑΣ. Όπως και η ΕΥΘΥΝΗ αυτής της απόφασης. Αν καταστραφείτε οικονομικά θα φταίτε ΕΣΕΙΣ και κανείς άλλος.

β) Για τους ανηλίκους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπεύθυνοι είναι οι ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ !!

 

Comments

Monaxoulis
Monaxoulis Day 1,819, 10:02

1st 🙂

BIZANI
BIZANI Day 1,819, 10:11

second

Lavrenths
Lavrenths Day 1,819, 10:12

ωραίος ως αναλυτής

delete this
delete this Day 1,819, 10:38

me ta 75 gold skeftou ta training grounds pou tha kanoun.

amalagos
amalagos Day 1,819, 10:42

V

Bigger Lebowski
Bigger Lebowski Day 1,819, 11:28

polu metrimenos opws panta
mpravo van

voted

Delijohn
Delijohn Day 1,819, 11:38

voted

FonoSS
FonoSS Day 1,819, 12:02

voted

Cheap Sunglasses
Cheap Sunglasses Day 1,819, 12:07

Τα σέβη μου.

Ektonosiakos
Ektonosiakos Day 1,819, 12:08

v

iVerxil
iVerxil Day 1,819, 12:08

voted!! ΜΕ 1000

Roviros
Roviros Day 1,819, 12:23

Ψ. Άπαιχτος όπως πάντα.-

lef-7
lef-7 Day 1,819, 12:29

Αυτό που είπε ο smee...μόνο τα Trainning Grounds να ανεβάσουν τόσο σχετικά "οικονομικά",είναι ο καλύτερος λόγος να το αγοράσει κάποιον αν μπορεί.

Eva Rosalene
Eva Rosalene Day 1,819, 12:30

ψηφος!

Dellodas
Dellodas Day 1,819, 12:31

v

MitsosSougias
MitsosSougias Day 1,819, 12:33

καοπροέραιτος κατευθείαν παγκ σκέφτηκες...!!!

Jesus...!!!

MEGA VOTED

Wrath of Titan
Wrath of Titan Day 1,819, 12:33

v

GreekStallion7
GreekStallion7 Day 1,819, 12:34

voted

smee +1000

Monaxoulis
Monaxoulis Day 1,819, 12:35

Τώρα το διάβασα από το σπίτι!
Όπως πάντα σωστότατος!!! Μια μόνο επισήμανση:

ε) Ρωτήστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παίκτες να σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε ΣΩΣΤΑ τα 75 χρυσά. Αν τα χρησιμοποιήσετε κατά βούλησιν είναι ΒΕΒΑΙΟ ότι θα κάνετε ΛΑΘΟΣ (και μάλιστα χοντρό)

Εδώ θα έπρεπε, κατευθείαν και χωρίς δισταγμό, να συστήνεις να κρατηθούν και να επενδυθούν ΜΟΝΟ σε αναβάθμιση training grounds κατά τη διάρκεια αντίστοιχης προσφοράς.

PanoS THE DuellisT
PanoS THE DuellisT Day 1,819, 12:36

η μεγαλύτερη αδικία αν εχεις βαλει έστω και 10 ευρω και δεν είσαι μπρούτζινος δεν στην βγάζει την προσφορά λέω αυτό γιατί όλο το πακέτο ει ναι καθαρά κλοπή από όλους που έχουν βαλει λεφτά

fairgr
fairgr Day 1,819, 12:38

V

Fanbaros
Fanbaros Day 1,819, 12:39

voted Πολύ καλός

TheDarkAngel24
TheDarkAngel24 Day 1,819, 12:39

voted

AntrikosA
AntrikosA Day 1,819, 12:40

V

fneg81
fneg81 Day 1,819, 12:42

voted

Black Sonia
Black Sonia Day 1,819, 12:42

v

SAShawn
SAShawn Day 1,819, 12:42

Mάλιστα.. Να πω την αλήθεια, περίμενα να βγάλεις κάποιο σχετικό άρθρο, μπράβο. Ωραία ανάλυση... Γρήγορη ανταπόκριση. Ανυπομονώ να δω τι μας έρχεται μετά...
V

Spotter the Greek
Spotter the Greek Day 1,819, 12:44

V !!!!!!!!

Apostolos6
Apostolos6 Day 1,819, 12:46

Voted
Θεούλης ο Κώστας 🙂

Agathoklis
Agathoklis Day 1,819, 12:46

υπαρχει και αυτο...
http://prntscr.com/jkw1j

voted

Phaethon Ominosus
Phaethon Ominosus Day 1,819, 12:49

Το αγαπημένο μου σημείο:
"Απολαύστε το παιχνίδι χωρίς να μπείτε στη διαδικασία να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ !!! Μια χαρά γίνεται και αυτό !!!"

lamachos
lamachos Day 1,819, 12:51

v

osfej
osfej Day 1,819, 12:56

v

koumoutsa1
koumoutsa1 Day 1,819, 13:04

v

I Mes
I Mes Day 1,819, 13:07

v

Galatis
Galatis Day 1,819, 13:08

v

Skylovaravas
Skylovaravas Day 1,819, 13:14

Όποιος βάζει έστω και ένα ευρώ είναι κοροιδάρα από τις λίγες.

Cerverus WoW
Cerverus WoW Day 1,819, 13:27

V
Oraio arthro...

oekeinos
oekeinos Day 1,819, 13:38

VOTE
Πάντα προσεκτικός ο συγγραφέας (επιστήμονας)!

Gauchito Gil
Gauchito Gil Day 1,819, 13:40

donde esta esa promo?

Shadow707
Shadow707 Day 1,819, 14:22

Oreo kai enhmerwtiko ar8ro Bravo!
Ψ!

manousakis
manousakis Day 1,819, 14:26

v poli kalo

erevons
erevons Day 1,819, 14:42

v

mourga
mourga Day 1,819, 14:43

Ψ + ΝΙ

Sinchronise
Sinchronise Day 1,819, 14:54

v

KillKiss
KillKiss Day 1,819, 14:59

ψήφος

πολύ καλή και τεκμηριωμένη ανάλυση !!!!

markos28
markos28 Day 1,819, 15:06

v+s

Stoupakis Nikos
Stoupakis Nikos Day 1,819, 15:29

Ψήφος

DrHex
DrHex Day 1,819, 17:22

Εγώ δεν την βλέπω την προσφορά αυτή... Και δεν έχω δώσει χρήματα πέρα από ένα sms 3+κάτι ευρό που έχω στείλει.

mide13
mide13 Day 1,819, 21:10

voted

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.