Straja333 - Подела и Протектор програм 2

Day 5,977, 13:59 Published in Serbia Serbia by Straja333

Слично као и прошли пут, решио сам да направим нову поделу и Протектор Програм 2.

Овој пут делим 22.222 q7 тенкића у току недеље Spring Challenge (II).

11.111 тенкића ћу поделити на једнаке делове свим пријављеним играчима (потребно је направити коментар овог чланка), а који испуњавају следеће услове:

1. Да су држављани еСрбије,
2. Да не ударају против наређења која се објаве на државном зиду,
3. Да немају никакве везе са групом Народна Милиција33, односно да нису
чланови те војне јединице, ни чланови те партије.

Протектор програмом 2 поделићу других 11.111 q7 тенкића свима који поред горе наведених услова испуњавају и услов 4 и 5, односно

4. Да нису ниво XX Легенда (односно да су нижи ниво),
5. Да направе најмање 10b (10.000.000.000) штете за еСрбију ако имају снагу преко 200к, односно 7b ако им је снага између 100к и 200к, односно 3b ако им је снага испод 100к.

Ових 11.111 q7 тенкића поделићу пропорционално учињеној штети и снази играча. Тако играч који направи 10б штете и има снагу (Strength) 100к добиће дупло више тенкића од играча који направи 10б штете а има снагу 200к.

Сви који испуњавају свих 5 услова и желе да буду у овом програму морају током данашњег ереп дана (5978 ) да ми пошаљу слику своје Armory странице где се види име играча и до сада направљена штета за еСрбију (остале податке можете сакрити). Такође ми током следећег уторка (ереп дан 5985) пошаљите слику своје Armory странице (да би се видела разлика у штети) и напишите колику сте штету за еСрбију направили.

Подела ће бити од ереп дана 5986. Навешћу коме и колико сам дао тенкића. Нећу навести пуно име играча, већ само прво слово имена играча.

У последњих 2 месеца власт је успела да омогући да увек имамо више ратова, што није раније био случај (што је тада и била велика мана власти), па ће надам се бити и више играча којима ћу делити тенкиће.

А посебно ми је драго да, док су нас ехрвати до пре једно 5-6 месеци урнисали, сада смо постали равноправнији. И поред све опструкције, мислим да ћемо бити све јачи од њих.

Срећно свима!


PS Знао сам да ће ме НМ33 нападати, па да још једном напоменем да то чиним јер раде супротно интересима еСрбије, а мени лично су отимали медаље, и називали ме лоповом (због добијања тенкића преко државног протектор програма) и разним другим епитетима. Био бих стварно мазохиста када бих њима помагао.

PS2 A онај имбецилни хрват ПРЦ опет безочно лаже (то уме) да сам покрао силне паре, што је велика лаж, јер за све ове године једино сам добио тенкиће од државног Протектор програма. А и због тог немача мозга (ПРЦ) сам и замрзео ту болументу (НМ33), мада тамо има и доста добрих људи.