Sta jos reci, a ne zaplakati

Day 4,617, 09:03 Published in Serbia Serbia by NatalijaP

Dragi prijatelji,

Prethodna dva clanka su izazvala totalnu zbrku oko toga ko je ko i ko je sta, pokusacu u ovom clanku da to malo smirim.

Nije bilo moguce odrzati bilo kakvu normalnost u raspravi posto su protivnicke strane od pocetka svakim komentarom htela provokaciju.

Izvinjavam se svima, i molila bih sve da me prihvate kao clana ove drzave, i da na kritike odgovaraju blaze i mirnije, i sto je najbitnije da odgovore a ne da na kritiku odgovaraju kontra kritikom, ja nemam mrlja, i uzalud vam je to sto pokusavate da me predstavite kao nekoga ko napada bez dokaza kopira RL zivot i slicno.

Dokaz da su vlastodrsci sebicni je to sto je sve manje novih igraca, i mislim da to treba da bude jedno svima koji imalo razmisljaju.

Ja sam danas pokusala da skupim sto vise medalja, sa svojom jadnom platom Sam uspela nekako da dodjem do 40 bazuka, partizanovac i ostali su drzali prvo mesto kao da nemaju leba. Iako nekad uspem da prestignem odma me stisnu pa ne znam da li ratujem protiv kolumbije ili mog predsednika. Razumem da imaju i oni potrebu da se dokazu, ali jedna medalja u prvoj diviziji da sam ja na njihovom mestu ne bi mi znacila, a ja za 2 golda skacem kao da sam pobedila sama Kolumbiju.

U tome je problem, mladi igraci su potrebni isto kao i stari, sebicnost nije u redu pogotovo ne u igrici.
I zamolila bih sve moralne ljude za 25 komentara, da bar to resim, Provokatore bi zamolila da ne komentarisu da ne bi opet doslo do zabune.

NatalijaP