Ambient on/off

Join the new world

 

Spodoben naslov

Day 1,825, 11:50 Published in Slovenia Slovenia by Ta likozarjev

Pa sem spet tukaj.

Levo od mene imam pripravljen čips (unga ta finega iz tube), desno od mene skodelico kakava s smetano, nad menoj visi lučka, ki sveti ravno prav in pred menoj leptop. Počutim se kot nek študetski kolumnist, ki se v večernih urah spravlja služit svoj denar za rento.. Vse kar manjka, da bi se poistovetil s tako osebo, je zanimivo življenje, punca ki me nestrpno pričakuje v postelji in smisel za humor. Torej, ker eEpeublik pač nikoli ni bil zasnovan za objavljanje takšnih in drugačnih kolumn, se tudi jaz v take vsakodnevne vode nebom spuščal.

Torej, če ste kdaj pa kdaj kaj pogledali na razvrstitev eSlovenskih strank, ste videli da prvo mesto kar lepo zaseda SKP stranka z ebutaljibom na čelu. To ni nič kaj posebnega, zanimivo rata predvsem, ko se pomaknemo 1 mesto navzdol, torej na drugo in prečekiramo koliko je od tam potrebno do 6 mesta (število članov). Če narediš hiter in logičen pogled na številke, si verjetno ugotovil/-a da je situacija nadvse zanimiva. 6 eSlovenskih strank, ki so približno tam tam s svojimi člani, se poteguje za top 5 mest. Če še neveste, so ta mesta (top 5) pomembna, ker lahko le te stranke predlagajo kongresnike za naslednji mesec.

Stranke iz dneva v dan varirajo in dobivajo ali pa izgubljajo svoje člane. Če je še pred dobrim mesecem veljalo, da je stranka Diktatura tista, ki bo na top 1 mestu diktrirala še en lep čas, je to adminom z novim političnim modulom uspelo uničiti. Ostale stranke so videle, da imajo sedaj celo šanse se povzpeti malo višje na lestvico in so vse brž začele vabiti člane v svoje stranke s tako imenovanim »deljenjem, pomočjo, sodelovanjem...« Vse razen stranke Diktatura. Nevem kaj nam je, vendar je pač naša politika taka, da se nam zdi prosjačenje za glasove z deljenjem in podobnimi stvarmi malce nizkotna, glede na to da smo konkurirali lestvici strank že od časa JG. Tukaj pa smo naredili nekakšno napako, ker smo s svojim neteženjem izgubili nekajšen del članov in »morebitnih članov«. Iz trdo zasidranega mesta 1 smo v mesecu dni padli na mesto 3. Sramotno? NE! Nasprotno, s tem smo dokazali, da se tudi velikim diktatorjem zgodi, da pač padejo iz prvih mest na druge. Za nas pa to ne pomeni, da se nebomo vrnili nazaj na sceno najboljše stranke v eSloveniji. Mogoče ne dane, jutri ali pojutrijšnjem, lahko pa nas pričakujete kot soborce za 1 mesto, to vam garantiram. smajlifejs

Na kakšen način nam bo uspelo priti nazaj na prvo mesto? S pomočjo celotne stranke, bi bil primeren odgovor. Ponujamo vam dejansko čisto vse kar si poželite. Želite politični vzpon? Gospodarski vzpon? Vzpon v novinarksem sektorju? Ali bi raje videli samega sebe kot veliko eSlovensko legendo v tankanju proti drugim državam? Vse to vam omogočamo prav tule in dokaze, da vam to lahko uspe prav pri nas, je več kot dovolj. Poleg tega pa ime naše stranke ne krasi neka kratica, temveč kar cela beseda, ki se začne s črko D, ki je tudi prva črka mojega imena. smajlifejs

Ja, vem da sem naredil majhno reklamo za Diktaturo, ampak mi ni žal, da sem jo. Foxy Reports podpira to stranko, tako močno kot jo tudi jaz podpiram osebno. Poleg tega pa, če ste ostali pisali članke o strankah in podobnem, imam verjetno pravico napistai kakšen takle članek tudi sam... ali pa bi raje videli da pišem kolumne iz ne tako zanimivega življenja? Verjetno ne.

Tako, da nagovarjam vse tiste, ki ste željni doseči zgoraj omenjene cilje, da so vam vrata v našo stranko odprta ravno 24/7. Ob nedeljah kuhamo tudi golaž.. smajlifejs
P.S. ne objavljaj reklame za tvojo stranko!

Top pesem, poslušana med pisanjem tega članka je: Novi radio SD

Idejo o tem radiju podpiram in se mi zdi zanimiva, zato prilagam vsem nevednim še link do te postaje. Link se bo pojavil v eni izmed besedi v tej povedi, pravtako pa bo ta beseda modre barve.

Foxyca na kateri si boste lahko spočili oči, če si jih boste hoteli pa je danes prikupna Kate Beckinsale 🙂


Spisal Ta likozarjev

 

Comments

Ice Killa
Ice Killa Day 1,825, 11:53

Uvodni del všečen, ostalo popolna potrata časa.

skofjaloka
skofjaloka Day 1,825, 11:55

kaj bi se ulegu ....

ebutaljib
ebutaljib Day 1,825, 11:56

SKP nič ne deli in obljublja.

SIKARSI
SIKARSI Day 1,825, 12:15

super članek

dha
dha Day 1,825, 12:16

fajn

T1M3K
T1M3K Day 1,825, 12:19

diktatura \o/

Gepard007
Gepard007 Day 1,825, 12:25

Lej če bi pa takale čakala v postli pa mislim, da nebi blo nobenih kolumnistov 😃

Mr. Brainwash
Mr. Brainwash Day 1,825, 12:27

v 25

Solinar
Solinar Day 1,825, 13:29

Kot vedno lepo povedano


vabim pa vse v prijetno družbo naše stranke in Panterčkov

yretsym
yretsym Day 1,825, 14:36

Vote sem ti sicer dav,prisegam pa na SEKS in pa Slovenske pjančke ali SPS;D

mufekk
mufekk Day 1,825, 19:34

vote ( za trolejbus=lol) !

Hojc
Hojc Day 1,826, 00:44

v.. soborec 🙂

don-d
don-d Day 1,826, 05:55

Lepo je, da je SKP iz bitke za top 5 prešel v to, da ni ič kaj posebnega, da je na prvem mestu 😃

HladenSpricar
HladenSpricar Day 1,826, 05:57

Sicer se mi ne da brat zadeve, a kot pravi moj eSeksualni terapevt skofjaloka:

kaj bi se ulegu .... : P

Ludislav
Ludislav Day 1,826, 06:01

SKP!!!!

Johnnymm
Johnnymm Day 1,826, 07:39

A lahko men nekdo ta politični modul, ki je tako premešal vrstni red razloži? Kaj so pa naredili admini?

NOXIS
NOXIS Day 1,830, 00:19

v + sub, dobro napisano 🙂

uff neb se sam ulegu xD

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.