SPAM

Day 1,567, 05:16 Published in Brazil Greece by GreekStallion7
Plato | 7 minutes ago
Dear GreekStallion7,
Recently, you have created content which was declared to be not legal.
Content type: comment Content info: @ Makedonissa gia parth sou tha sou hreiastoun Σούπα τραχανά απλή Τι χρειαζόμαστε: 1 φλυτζανι τραχανα 4 φλυτζανια νερο αλατι πιπερι βουτυρο ή λαδι τυρι (αναλογα με τις προτιμισεις μας, ταιριαζουν ολα τα τυρια) Πως το κάνουμε: 1. Ριχνουμε το νερο στην κατσαρολα και αμεσως, ενω το νερο ειναι κρυο, ριχνουμε και τον τραχανα! 2. Ανακατευουμε καλα σε μετρια σκαλα προσθετουμε το αλατι, το πιπερι και το βουτυρο και βραζουμε για 10 με 15 λεπτα ανακατευοντας συνεχως! 3. Τελος μολις ειναι ετοιμο ριχνουμε και το τυρακι μας και ειναι ετοιμο να καταναλωθει! kalofagoto Reason: Spam You can see all your penalties in your Law Infringements List page.
Best regards,
Your eRepublik team


wikipedia
Σπαμ
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Ενας φάκελος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γεμάτος με σπαμ μηνύματα
Ένα τυπικό σπαμ μήνυμα που αφορά στο φάρμακο Viagra (2011)

Σπαμ (spam) ονομάζεται η μαζική αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων ή άλλων, σε μια προσπάθεια προώθησης προϊόντων ή ιδεών. Λόγω του χαμηλού κόστους αποστολής, η αποστολή γίνεται σε μεγάλο αριθμό αποδεκτών. Πρόκειται για παγκόσμιο φαινόμενο και υπάρχουν εκτιμήσεις για επτά τρισεκατομμύρια ανεπιθύμητα μηνύματα spam στο 2011. Σε αρκετές χώρες η αποστολή σπαμ διώκεται δικαστικά.

Ο όρος spam προέρχεται από το εμπορικό όνομα αμερικανικού προϊόντος κρέατος σε κονσέρβα στη δεκαετία του 1960 το οποίο εισαγόταν στη Μεγάλη Βρετανία σε μεγάλες ποσότητες. Το 1970, οι Μόντυ Πάιθονς έγραψαν το σκετς Σπαμ ως μέρος της εκπομπής Το ιπτάμενο τσίρκο των Μόντυ Πάιθονς όπου μια ομάδα Βίκινγκς επαναλάμβαναν δυνατά ένα τραγούδι με μόνα λόγια το «σπαμ σπαμ σπαμ...ωραίο σπαμ...εξαίρετο σπαμ». Στη συνέχεια, στη δεκαετία του 1980 οι εταιρείες αποστολής τέτοιων μηνυμάτων τα ονόμαζαν SPAM ως ακρωνύμιο του Sales Promotion and Marketing (Προώθηση Πωλήσεων και Μάρκετιν). Αργότερα η χρήση του επεκτάθηκε και το 1998 το New Oxford Dictionary of English το περιέλαβε με την έννοια των «ασχέτων ή μη αποδεκτών μηνυμάτων που στέλνονται στο Ίντερνετ σε μεγάλο αριθμό ομάδων ειδήσεων ή χρηστών»


Παρακαλω τα μοδεριλικια σας να τα κανετε σωστα, μαθετε τη ειναι το σπαμ και μετα να το δεχτω το φπ, να σου πω και κατι ρε παλουκαρη, νααα για το φπ ριξε και μπαν, αλλα μην εκτιθεσε τοσο απροκαλυπτα, νουμπα