Ambient on/off

Join the new world

 

Si te koordinohemi kunder Serbise pushtuese !

Day 1,981, 01:54 Published in Albania Serbia by Dritche

Te gjithe ata qe jane duke e pare kete artikull, le ta shperndajne linkun e gazetes kudo, ne menyre qe te gjithe te marrin pjese ketu, te japin mendime, te shfaqin nevojat e tyre per ndonje mungese ne arme etj.
Ketu do ti ndihmojme njeri-tjetrit dhe te qlirohemi...

Ju lutemi vazhdoni ta shperndani kete gazete me ane te linkut kudo ne loje, sepse...te bashkuar jemi me te fuqishem.

 

Comments

Punisher.JR
Punisher.JR Day 1,981, 02:06

SI TE KOORDINOHEMI KUNDER SERBISE PUSHTUESE ! :0:0:0
a mundesh te ma sqarosh se qfar lidhje ka ndermjet titullit dhe asaj qe ke shkruar me poshte ???

Kalaja e Prezes
Kalaja e Prezes Day 1,982, 04:16

urime paske kalu 50 str!

baroti
baroti Day 1,983, 00:35

Titulli spaska lidhje me artikull vetem po ta boj SUB

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.