Shtimi i popullsise ne eShqiperi #1

Day 1,630, 14:31 Published in Albania Albania by Sabri Hakuli

Le ta marrim nje inicjative dhe ta shtojme popullsine ne shtetin tone.
Inicjativa zgjt deri me 30.05.12 .
Ta bejme nje befasi per Serbet dhe Maqedonet

Tanime nuk ka shkrim te publikojme ne faqet e fb publikojeni kete link qe e kam krijuar vete 😃 ->> http://albania-erepublik.yolasite.com/

Nese therrisni shoke ne eRepublik ju mund te fitoni 10% te goldit qe merr lojtari.


Ke faqen tende me shume fanca (permbi 3000 fanca) dhe shperndan shkrimin me lart do te jap 500 ALL dhe 500 Food
Per nje eShqiperi me te perparimtare
Dita 1.635 ora 19:18min

__________________________________________________________________________
Ja edhe nje foto tjeter ku u regjistruan dhe filluan te luajne ne eRepublik
63 online

___________________________________________________________________________
Nje faqe qe e shperndau shkrimin. Faqja qe e publikoiFaliminderit Koretin

___________________________________________________________________________
Nje faqe qe e shperndau shkrimin faliminderit Eni05 dhe Faqja qe e publikoi

____________________________________________________________________________
Ja edhe nje shperndarje te nje faqe me 95 mije fanca

____________________________________________________________________________
Nje faqe qe e shperndau shkrimin 😃

____________________________________________________________________________
Faqja me larte ka shtyre ta shperndajne edhe 2 faqqe te tjera shkrimin

____________________________________________________________________________
Nje faqe qe e shperndau shkrimin faliminderit Albanet

Per ta shperndare faqen kontaktoni ne #SFA