Shtimi i Popullsise #3 [Sabri Hakuli]

Day 1,846, 05:21 Published in Albania Albania by Sabri Hakuli

Sod do tia shtoj nje urdher vetes qe te bej nje BABY BOOM e 3 me rradh nga une.
Ato qe i organizova deri me tani ishin te sukseshme.
Shkrimet e mia u postuan ne shum faqe te meddha te facebook

Per te shtuar popullsine na duhet NDIHMA JUAJ

Kush ka faqe ne facebook me mbi 1000 fanca le te me dergoj mesazh ne eRepublik
Kush ka webfaqe sado pak te vogel le ta publikoj

Per kete une kam pergaditur nje shkrim dhe nje video:

Eja dhe luaj eRepublik nje loj strategjike.
Shqiperise i duhet ndihma jote.
Pra eja dhe mesohhu te luash eRepublik
Mesohu ketu http://youtu.be/M5NF2x8xwV8

Per nje Shqiperi me te forte

Me respekt nga :
Sabri Hakuli

[Faqe qe e shperndane

_____________________________________________________________________
Faqja me 11.000 like Jam rob njish