Ambient on/off

Join the new world

 

Se toinen kuningaspeli!

Day 1,875, 03:46 Published in Finland Finland by Hawley

Eli nyt ei puhuta jalkapallosta vaan shakista. Erepublikissa on järjestetty monia shakki turnauksia, mutta monesti ne ovat kaatuneet ties mihin, joten nyt tulemme hakemaan erepublikin shakki mestaria vähän eritavalla.

Tarkoitus on organisoida tietynlaista ranking taulukkoa shakista eli kuka tahansa voi haastaa kenet tahansa shakki peliin ja sen jälkeen ilmoittaa tuloksensa foorumille. Ensimmäiseen tobiciin sitten laitetaan tulokset voitot ja niin edelleen. Pelaajat voivat sitten spekuloida mediassa oikeaa shakkimestaria ja tulevaisuudessa kun huomataan aktiiviset shakin pelaajat niin voidaan varmasti järjestää turnauksiakin joihin pääsevät rankingissa korkeimmalle sijoittuneet.

Eli sovi peli ihan kenentahansa erepublikin pelaajan kanssa ja tämän jälkeen toinen ilmoittaa tuloksen foorumille (ylensä häviäjä), jos ei luota että kanssa pelaajaan on luottaminen niin suosittelen ottamaan screenshotin, jolloin voit todistaa tuloksen. Suositellaan myös pelaamaan osoitteessa chess.com, jolloin tulokset voi todistaa milloin vain.

Palkintoja tullaan myös jakamaan parhaille pelaajille taas avokätisesti 🙂
Kaikille yhdenkin pelin pelanneelle jaetaan 100 Q2 pullaa näin aloituslahjaksi!

Linkki FoorumilleViime viikolla päättyi myös yritykseni järjestää biljardi turnaus, joka ikävä kyllä jämähti paikalleen kun Maasala ja Sambyla eivät pelanneet ikinä välieräänsä tästä syystä joudumme ikävä kyllä puolittamaan kaikkien palkinnot. Voittaja kuitenkin saatiin toisesta välierästä, jossa Punakuono kaatoi Tuukka-Almightyn eli onnea voittajille ja palkinnot on heille laitettu.


Ja käyttäkää edelleen erepublikin foorumin hupiministeriön osiota, vaikka nykyinen hupiministerimme taas sitä boikotoi!

Hawley/Gesert
-Ulkoministeri
-Red Jihadin jäsen
-Ja kaikkea muuta

 

Comments

Hawley
Hawley Day 1,875, 05:12

Lisäyksenä tietysti vielä se, että pientä panosta kannattaa jokaiseen yksittäiseenkin peliin laittaa ja pelien sopimiseen sopii vaikka Quakenetin kanava #epelisali

Sambyla
Sambyla Day 1,875, 07:05

Pahoittelut tuosta pelaamatta jääneestä pelistä. Muistin turnauksen viime tipassa Hawleyn muistutettua eikä oltu Maasalan kanssa paikalla samoihin aikoihin. Tätä shakkiakin kyl vois kokeilla jossain vaiheessa, kiva et jaksat järjestää.

Polegar1
Polegar1 Day 1,875, 14:41

Hieno idea!
Meikää voi haastaa iltasin #erepublik.fi kanavalla.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.