Ambient on/off

Join the new world

 

Se poate face recensamant?

Day 1,879, 12:41 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova by cunetlog

Salutare.
Ieri la defilare mi-a venit o idee nastrusnica.
Am intrebat la un moment dat de ce sunt asa putini cetateni pe #mdarmata. Pentru o prima defilare nationala, la rugamintea noului Presedinte ma asteptam sa vad macar cei 102 votanti ai sai strigand prezent. la 20:30 cred ca eram in jur de 40. Am intrebat si eu "De ce suntem asa putini?" si mi s-a raspuns ca "aici (pe chat) nu pot intra clonele!" super! Atunci hai sa facem un recensamant. sa stabilim ca pe 24 Ianuarie la ora 20:00 intram toti acolo spunem prezent si ne numaram.
Credeti ca e posibil asa ceva? sa incercam sa fim corecti? sa jucam pentru distractie. sa jucam pentru a ne cunoaste? pentru a schimba pareri? idei? informatii?
Sunt sigur ca toata lumea ar respecta votul democratic, si principiul democratiei prin care majoritatea decide (adica ar urma majoritatea chiar daca nu ar fi 100% de acord) daca alegerile ar fi corecte.
Putem deci, sa facem recensamant?

 

Comments

Leviatanul
Leviatanul Day 1,879, 12:46

clone? ce's alea ? 😁))))

Norman Asante Day 1,879, 12:55

Comment deleted

gggeeeooo
gggeeeooo Day 1,879, 13:07

eu is clona

cunetlog
cunetlog Day 1,879, 13:08

pai sa-l facem sa ajungain top 5 daca merita, iar daca nu, inseamna ca nu merita inseamna ca nu era nevoie sa fie citit:)
e vorba pur si simplu de idee. de noi intre noi. daca faci un cont acasa si unul la servici nu are cum sa te prinda niciun admin. dar sa intri la ora 21>00 si de acasa si de la servici cred ca e greu tare:)
eu nu stiu daca se poate, dar de folos e sigur. de exemplu recensamat si exit poll: prezent si am votat cu x-ulescu. daca vrei sa schimbi ceva fi tu schimbarea. eu nu sutn genul care sa ma predau sub scuza "asta e". n-am nimic de ascuns. asta sunt. doar eu. un cetatean, un vot. vreau si eu sa-mi cunosc congresmanul care ma reprezinta, ministrul ambasadorul. etc.
e un exercitiu de imaginatie daca vrei:)

Sawayne
Sawayne Day 1,879, 13:17

vo7

mai multi ca la defilare nu cred sa fie prezenti, orcum sper sa ajunga articolul in top

t150
t150 Day 1,879, 13:59

cunetlog
idea e buna, ma gandeam in primele zille (luni) la ea
ar putea fi realizabila doar daca se vor propune vre-o cativa golzi pentru prezenta
cred ca ar intra vreo 100 atunci
(ar mai fi vreo 80, care nu ar intra din diverse motive plauzibile - serviciu, o gagica, o bere, durere de cap dupa betie)
dap...
cam atatea suntem, de fapt...

vot pentru articol
nu te lasa batut

maxu08
maxu08 Day 1,879, 14:33

unii nu vor sa lupte la defilare, altii au treaba in RL. pot exista n motive ptr care nu vor intra pe chat. de exemplu, eu nu intru pe chat. cred ca sunt singura clona GOW 😁

JILO
JILO Day 1,879, 15:05

mai sunt si eu ...

RICKPUK
RICKPUK Day 1,879, 15:29

pam pam pam ... 🙂

Mitzoi
Mitzoi Day 1,879, 15:52

oare, daca intri cu VPN de acasa pe calc de la serviciu, ce IP se pune?..ala de iesire de acasa sau ala de la serviciu?...noh, mi-s cam noob in retelistici si alte povesti din astea, dar m-a intrigat faza cu "e greu tare"... : )))

noh, e idee buna, numai ca e greu de obtinut un rezultat cu o marja de eroare calculabila...cum zicea cineva mai sus, daca promiti gold pt defilare, pot intra si clonele pe chat...nu e greu sa faci cont pe Rizon pt clone, mai ales daca-i pt aur...si atunci #mdarmata nu mai e clone-free...pe de alta parte, din nou, sunt copii care nu pot participa la o anumita ora la defilari...si atunci cum calculam?...declaram pe propria raspundere ca maxu si JILO nu-s clone pt ca i-am vazut la bere, etc?...

Mitzoi
Mitzoi Day 1,879, 15:53

ps. fain al doilea articol...ia sa videm ce vine next!..: ]

b.a.l.t.a.g.a
b.a.l.t.a.g.a Day 1,879, 18:06

Intradevar motive sunt o sumedenia din cauza carora pe canalul armatei intra pentru (defilare) si nu numai in jur de 40 de oameni. Spre exemplu eu in RL nu sunt in MD, iar diferenta dintre ore nu-mi permite sa fiu prezent pe chat atunci cind au loc defilarile.
Ce tine de cele 102 voturi, sunt doar voturi si nu persoane reale care au votat. Printre ele sunt si clone care nu au fost depistate pentru ca cel ce le controleaza lea inregistrat si creste corect. Asa ca nu face sa te orientez dupa acest numar.
+ Mai este inca o nuanta, avem citeva tabere in eMD a caror membri au viziuni si interese diferite si care evident nu sustin intentiile si propunerele celor ce nu fac parte din grupul lor.. mai pe scurt, asta-i politica.

PS: nu trage atentie la citi sunt pe chat, cine si ce spune sau face. Fa tot ce depinde de tine, ajuta cu ce poti..daca e in interesul tarii.

cunetlog
cunetlog Day 1,879, 21:38

ar fi fost funny:)
ok. mergem mai departe. ca si in RL votati cu cine doriti ca oricum iese cine trebuie! cam as, nu?😁))

maruseav
maruseav Day 1,880, 02:20

@Cunetlog - ca raspuns la intrebarea ta de ce nu vin mai multi la defilari.
1. Cum a mai precizat si un antecomentator, multi nu urmaresc presa din eMD, acestia sunt de regula userii incepatori, care inca nu s-au familiarizat in mare cu jocul. De asta incercam sa premiem prin diverse mini-concursuri userii mici care incearca sa fie activi in presa.

2. O parte au si alte activitati in RL, servici, disco, intalniri, etc...

3. Si cel mai interesant motiv 😁 Orgoliile si frustrarile unor useri, nu le permit acestora sa vina alaturi de ceilalti sa participe la defilare.

Insa la cate defilari am participat pana acu, organizate de diversi presedinti, nu au fost mai mult de 30-35 de useri niciodata.

Dannemp
Dannemp Day 1,880, 02:49

sunt si o multime de 2clickeri care nu lupta

cunetlog
cunetlog Day 1,880, 04:58

@marusev:
eu sunt nou. incerc sa fiu activ. 🙂
1. ai dreptate defilarea asta a fost foarte din scurt anuntata. eu am aflat de ea cu cateva ore inainte. deci trebuie sa gasim o modalitate prin care sa facem anunturile mai din timp. 🙂
2. mie-mi spui?🙂
3. cu asta despre orgolii sunt de acord pana la un punct. daca vrem sa facem o treaba buna trebuie sa fim uniti, sa trecem peste orgolii si frustari sau sa ne vedem de treaba. cu cat un grup este mai dezbinat cu atat iti va face mai putina placere sa faci parte din el. si-atunci de ce sa ne chinuim sa aducem oameni noi daca nu avem ce le oferi?
hai sa facem ca la fotbal. cand meciul e gata mergem si bem o bere. iar vine meciul, iar ne inclestam muschii, vedem cine ia majoritatea si mergem iar la bere:)
sunt sigur ca aici este vorba despre lucruri mai vechi. de "istorie" pe care noi cei noi nu o cunoastem. in plus internetul este foarte impersonal. nu transmite si sentimente, zambete etc.. si-atunci lucrurile sunt luate personal si degenereaza.
daca intru intr-o echipa voi merge alaturi de ea. imi voi spune mereu parerea si ma voi supune majoritatii corecte. dar fara discutii si mai ales fara discutii in contradictoriu nu putem avansa.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.