Ambient on/off

Join the new world

 

Román sajtó top 10 cikkének vázlata

Day 1,902, 11:19 Published in Hungary Hungary by szekely ostor
1. Real Vasi - The movking bird

Hopes vs Reality - 268 szavazattal

Legtöbb szavazattal rendelkező cikk ami egy önirónia videja féleség, melyben Oroszországot 1 hölgy képviseli, kezében valami sütemények, Romániát egy könzönséges girhes eb, mely mikor már megszagolná a finomságokat (bónuszok) a csajszi elhúzza az orra elől, s a kutya tágranyitott szemmekkel emlékezik, hogy még át let bacva valamikor ( Plátos, erepublikos emlékek idéződnek fel). Mindez egy pár - srác-csaj mely Lengyelország-Magyarország párost idézi elő- szeme láttára történik.

2. iAntonio - Written in the Stars
[Elnökjelölt] iAntonio -264 szavazat

Valószínű Valahian ellen indul. Leírja ki támogatja s ki választotta inkább Valahian támogatását. Véleménye szerint kevés esélye elnök legyen, mivel vagy 2 párt is visszavonta közben támogatását. Szerbiával való tárgyalások folytatását szeretné, és az EDEN országokkal való együtmüködést, ha fel nem oldódik a szövi. Semmi egyébb érdekes csak szavak s szavak.


3. Valahian – Un roman ( Egy román)[CP] EDEN referendum – eredmények
- 235 szavazat

Ezt a cikket lefordítottam. Ha érdeklődést kellt a cikk, katt ide -> Skubizás

4. mihoc – Hanchi News

Média mogul medált szeretnék
- 230 szavazat

Két soros cikkében 10 db q5 kenyeret igérget a Vörös század avatáros újságában (magyarországi MU avatár), románoknak votolásért s főleg subolásért. Ez a fickó végül magyar vagy román ?? Me újsága Vörös százados avatárt kecsegtet, viszont ő maga meg jeti ÁP-vel rendelkezik.

5. MermaidPrincess - Cuvinte ( Szavak)

eRomániának, amelyet szeretnénk
-203 szavazat

Félregényt írt le, látszik nőnemhez tartozik. De volt türelme lepötyögni a gondolatait?!
Megtudjuk cikkéből, hogy V1 óta játszik, sokat pofázott a kormányok ellen, s hát ideje bizonyítania. Ő is leírja mint más elnökjelölt, hogy a román társadalom meg van osztva de ők egy erőt képviselnek. Problémák amelyekről ír .. semmi konstruktív csak megemlítés: újoncok kezelése, diplomáciai problémák, komunikációs problémák. Bemutatja a csapatát ha elnöki székbe nyomja a valagát, s azzal zárja, hogy mivel kampány van felhívja mindenkinek figyelmét, hogy idős, kövér és csúnya.

Röviden Nemszépdebuta elnök akar lenni.6. direct x – foaia de ziar ( újság lap)

Örök és „lenyügöző” eRománia-153 szavazat

Na ez felmutat egy térképet valamikor idő számításunk elötről, mikor Oroszország egy Magyarország húgy színű volt. Nosztalgiázik és reméli hogy a sors kereke megfordul mint egykor, mikor nekik kedvezett. Veri a patriotizmusával a nyálát, hisz számára eRománia örök és dolgozniuk kell, hogy legyen lenyügöző is. Székely Ostros számára akkor lenyügöző eRománia mikor el van törölve. Tudja, hogy a szarba vannak ... én meg remélem nem romlik meg a szar ... s kéri a társadalmat hagyják a sok vitát - én es aszondom : szarba vagy, légy csendbe, me még mélyebre sülyedsz

7. Real Vasi – The mocking bird

Mogulizálva érzem magam
-119 szavazat

Másodjára találkozunk a ficsúrval, elérte az 1000 subot ...kezet lábat csókol mindenkinek, s verejtékéről ír pár sort ... könnyezek ... nem meghatódástól, hanem gondolom a szőrme bűzétő 😛
Amugy jó képregénykéket csinál .


8. Valahian – Un roman


Határozottság-118 szavazat

Na, az elnök úr es belekezdett a kampányába, nyalja falja csapatát melyet ismét bemutat. Szerinte a románság zöme felébredt letargiájából. Dícséri magát , igy meg úgy , hogy ő nem akart rosszat , hogy azt hitte a lengyel-magyar háború összefogásra kényszerítette a társadalmat, de qva nagyot szoptak a muszkák ellen.

Egy új cset szobát akar létrehozni, hogy tudja kire számíthat országa. Ki akarja szedni a dmg vásárlását románoktól. Közli a főszörcsi, hogy el se meri képzelni a társadalmuk, hogy hányan húznak a csülök felé és mindezek nevei megtalálhatóak Románia bérszámfejtésén.
Bevalja, hogy ők voltak akik lengyel-magyar toroknak estek, ők azok akik áldozatot hozva megmentették a törököket s görögöket, szintén ők azok akik az első bástyát képezik Kína fele vezető úton ( célzás lengyel-magyarokra). Kéri elnökjelölt ellenfeleit ne hozzák rab sorsra az országot különféle érdekeknek kedvezve, és a határozottságot hozza elő mint kb egyedülli fegyver ami megmaradt nekik.

Kommentekbe egyik fickó kéri a bérszámfejtés listáját. Többi szájkaraté.


9. maryostyle – UNIVERSUL ROMAN ( A ROMÁN UNIVERZUM)
Mit kívánok néked, édes Románia-83 szavazat

Verses, balladás versenyek céljából alapította meg újságát. Hogy írjak valamit erről a szarról is, hát a témája „A román nép”. Törvényeiben tíltja többek között a vulgaritást, pornográfiát, raszizmust, sértegetést és a palgiálást. El van tévedve ...

10. Col. Miller – eActualitati (eHírek)


[MoFA] Nagykövetségi jelentés-73 szavazat

eUSA –i nagykövettől:

Egy amerikai elnökjelölt, melyet az American Freedom Aliance párt támogat (első helyen álló párt) PTO-t akar csinálni USA-ban. Eképp, nem hiszi, hogy megnyeri ezért a választásokat
Jelenlegi elnök, most mandátum végi cikkében felhívja a figyelmet, hogy sokat dolgoztak a külügyi kapcsolataikon. Megpróbálták kiegyensúlyozni a kapcsolataikat a régi szövetségeseikkel, melyek jelen pillanatban ellenségek. Az amerikai elnök megemlíti, hogy több implikáció kellet volna részükről az Ausztráliának akcióiban, hisz Ausztráliát amerikai játékosok kormányozzák.

Ezen román cikkből, megtudjuk továbbra, hogy eUSA információs osztályának cikkében az EDEN cselekvései kritikák alá lettek vetve, s EDEN-t egy problémának tekintik. Az amerikaiak úgy veszik, hogy minden EDEN akció mely az amerikaik szövetségesei ellen lettek irányitva, azok úgyszintén amerikai ellenes akciók. Amerikát a CoT megbizható tagjának minősítették.

USA-ban a Gangnam Style hadműveleti akció zajlott le. Dél Korea NE-t adott be USA-ra, de nem azért mert háborút akartak velük, hanem azért, hogy megszabaduljanak a Tajföldi elfoglalástól, USA-nak lévén közelben elfoglalt régiói.

Lengyel nagykövet:

Tudósít, hogy egy lengyel elnökjelöltnek az a terve, hogy Oroszország vagy USA (az amerikaiaknak vannak régióik Kína közelében, pontosabban Tájföldön) segítségével megtámadja Kínát, s ha ez nem jön össze akkor utat vágnak a törökökön és a perzsákon keresztűl Kínáig. Oly pletykákról is szó volt a cikkben (eredeti lengyelben), hogy a CoT Törökországot és Argentinát próbálja magához vonzani.
A lengyelországi nagykövettől megtudjuk, hogy az észtek és lettek Lengyelország játékát csinálják, hisz mindkét ország jelölt arra, hogy teljesjogú TWO tagok legyenek.


Na ennyi.


Végy erőt votold és esetleg íratkozz fel újságomra. Nem nagy erőfeszítés. Köszönöm 

Comments

Kero One
Kero One Day 1,902, 11:58

bévót

NightwatcherHUN
NightwatcherHUN Day 1,902, 12:24

mihoc magyar komcsi, jelenleg román ápés kis kötsög áruló
amúgy ment a szavazat

Rottler
Rottler Day 1,902, 12:27

mihoc magyar volt és állítólag azért kért román áp-t, mert itt sokat (vagy sokan?) románozták. de én ezt csak hallottam. tőle kell megkérdezned, hogy mi a szitu.

Mvhely
Mvhely Day 1,902, 12:48

mihoc magyarnak vallotta magát. Valóban lerománozták, de szerintem nem ok egy ilyen szintű fordulásra. Sajnálom, mert kedveltem.

Schelling
Schelling Day 1,902, 12:50

Mihoc az eKP és a Vörös Század oszlopos tagja volt hosszú-hosszú időn keresztül, több alkalommal kapitánya is a századnak. IRL pedig határon túli magyar. Fenti sorok után végképp eloszolhat minden kétségünk, miért is hagyott el minket. Kéretik nem gyalázni, nem szolgált rá!

Ge'zenguz
Ge'zenguz Day 1,902, 12:51

Regebben Hanchi volt, egy igazi szora sem erdemes urge...

Ge'zenguz
Ge'zenguz Day 1,902, 12:52

latom sokan el vannak tajolodva

NightwatcherHUN
NightwatcherHUN Day 1,902, 14:12

Sosem románoztam, sose kértem hogy távozzék, a döntése az ami gyalázatos

Hofi73
Hofi73 Day 1,902, 22:18

Megvót, sub régóta megvan

mobra
mobra Day 1,903, 00:20

egy szövetség nem feloldódik hanem felbomlik xP
mondjuk ebben a románok a balfaszok mert rossz szót használnak rá xD

Biedermann
Biedermann Day 1,903, 03:07

" ha elnöki székbe nyomja a valagát" ez tetszett

Xavinyo
Xavinyo Day 1,903, 05:38

köszi a kitekintést és a hozzáfűzött velős kommenteket 🙂

disznocska
disznocska Day 1,903, 06:29

ki az a bunkó állat, aki egy székelyt képes lerománozni, vagy akármelyik vidékről származó magyart?

kUk0R!cA jAn0s Day 1,903, 06:50

Comment deleted

RoboGoD
RoboGoD Day 1,903, 07:06

Vote ment. Mosolyt csalt az arcomra többször is. 🙂

DiGiMoN93
DiGiMoN93 Day 1,903, 07:23

Pocket Penguin!
http://www.erepublik.com/hu/article/pocket-penguin--2206037/1/20
Vote+Sub plz! Thx=)

20121221
20121221 Day 1,903, 09:20

mihoc-ot rengetegen szidtak a roman sajtoban (is), foleg mikor a nacionalistaknak olvasott be, ezert erthetettlen atallasa... lehet jobban fajt az itthon kapott szapulas... de azert megis, ha menni akart mehetett volna kevesbe jeti-infesztalt videkre.

fipil10MKD Day 1,903, 11:45

Comment deleted

unavailable326542
unavailable326542 Day 1,903, 12:50

mihoc valóban a magyar ekommunista mozgalom tagja.
Most épp ő is külföldön próbál szerencsét, én is voltam az észak-koreai sajtó top5-ben.

Eheslo
Eheslo Day 1,904, 02:26

Köszi, érdekes.
Egy komancstól, egy jetitől, ráctól, tóttól, osztráktól, franciától, orosztól és persze egy zsidótól sose várj többet ennél, akkor nem csalódhatsz sosem.

Kaliharan
Kaliharan Day 1,904, 06:50

"- én es aszondom : szarba vagy, légy csendbe, me még mélyebre sülyedsz "

E gondolat klasszikus megfogalmazása 🙂 http://www.youtube.com/watch?v=TImh0FMa4Fw

DiGiMoN93
DiGiMoN93 Day 1,904, 08:13

Pocket Penguin!
http://www.erepublik.com/hu/article/pocket-penguin--2206037/1/20
Sub+Vot Plz 🙂 Thx 😉

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.