Ambient on/off

Join the new world

 

Robes de chambre édition d'été

Day 2,448, 10:40 Published in Greece Greece by Dihenekis".....I asked for the help of the Asteria SG which guaranteed he also spoke to Greeks about this and started getting ignored afterwards.....

I wanted to end my term leaving Israel in a better situation but unfortunately it was impossible, not because we couldn't defeat our enemy at war but because we where and still are being ignored by our ally.
Thanks for nothing Greece!"JMSPC
CP of Israel.

όλα αυτά τα έγραψε ο μιεσιέ εδώ αναλυτικά


Άλλη μια φορά γίνεστε ρόμπες άνευ κομβίων κοινώς ξεκούμπωτες
σχολιασμός bonus :
αποφασίστε απανταχού βοναπάρτιδες και ΣΙΑ

είτε είναι ένα παιχνίδι οπότε οι Τούρκοι ήταν σύμμαχοι ( οι καλύτεροι μάλιστα ) όπως οι Ισραηλινοί είτε έχει προεκτάσεις πραγματικής ζωής και οι Ισραηλινοί είναι χειρότερος εχθρός από τους Τούρκους , κυρίως τώρα.

όχι όποτε σας βολεύει να επιλέγετε
εγώ και τα μαύρα άβαταρ διαλέξαμε το πρώτο . Εσείς;


καλό καλοκαίρι είπαμε;*δεν μπορούσα να αποφασίσω ποια από τις δύο να βάλω και ο γιος μου είπε "και τις δύο"
Άντε καλό καλοκαίρι βρε παλιόπαιδα
 

Comments

F@nis
F@nis Day 2,448, 10:42

v

F@nis
F@nis Day 2,448, 11:00

Ρε συ θύμησε λίγο στον κόσμο όταν πολέμαγε μαζί με τα Σερβάκια εναντίων Ισραήλ. Τότε που έλεγε ψέμματα στον κόσμο για να μη βαράμε ότι τάχα είχαν έρθει σε συμφωνία να τις κρατήσει η Σερβία και την ίδια στιγμή είχαμε τον πρόεδρο στο TS και μας έλεγε άλλα. Τι ξεφτίλα και τότε χαχαχαχα
Ευτυχώς ήταν πάντα σύμμαχος του Ισραήλ

BaKaRaS
BaKaRaS Day 2,449, 00:54

Βρείτε μου έναν από εσάς που να λέει έστω και μία μικρή αλήθεια!!!

1ον Στο γεγονός που αναφέρεις ποτέ δεν δόθηκε εντολή να πολεμήσουν τα Ελληνικά MU υπέρ των Σέρβων.

2ον Ναι εγώ ο ίδιος έγραψα ότι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία όπως και εγώ ο ίδιος έγραψα μετά από 10 λεπτά ότι τελικά δεν υπάρχει καμία συμφωνία.

Δεν θα σου πω ότι πρέπει να ντρέπεσαι διότι για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχεις έστω και ένα ελάχιστο ψήγμα ηθικής.

F@nis
F@nis Day 2,449, 01:26

1ον Δεν χρειάζεται να δοθεί καμία εντολή σε κανένα MU για να πολεμήσει για μια σύμμαχο χώρα, το Ισραήλ είχε MPP με την Ελλάδα εκτός και αν σου διαφεύγει. Αν δεν θέλατε να είμαστε σύμμαχοι να μην το κατεβάζατε και ψηφίζατε.

2ον Δεν μας νοιάζει τι έκανες εσύ, εγώ μίλησα για τον ΟΥΚα του παιχνιδιού μας που κολυμπά στα βαθιά, αλλά όπως λέει ο σοφός λαός, όποιος έχει τη μύγα… σφίγγεται

Είναι ωραίο να αναγνωρίζεις ότι είσαι συνεργάτης γερμανοτσολιάδων και μαζί τα σχεδιάζατε, αν μη τι άλλο δείχνει τη δική σου ηθική.

Εσύ σίγουρα δεν λες αλήθειες καθώς το πολιτικο-ιδεολογικό σου υπόβαθρο είναι εκείνο που έφερε εδώ τη χώρα, αλλά που θα πάει θα πεις και αλήθειες…

BaKaRaS
BaKaRaS Day 2,449, 01:41

Έχεις δίκιο και είμαι περήφανος για το ότι βοήθησα και εγώ έτσι ώστε η eGreece να μην έχει ανάγκη εκβιαστές του damage σαν του λόγου σου, να μην έχει ανάγκη κλέφτες δημοσίου χρήματος, να μην έχει ανάγκη εκμεταλλευτές προς όφελος τους δημόσιας περιουσίας (οργανισμοί) και να μην έχει ανάγκη άτομα σαν και εσένα που έκλεβαν μέχρι και συμπαίκτες τους (βλέπε crazy bot).

Συνέχισε λοιπόν να παράγεις πλούτο για λογαριασμό σου με τις μουλτοφάρμες σου και πότε πότε (βλέπε εκλογή Erantir) να τα βάζεις και να ψηφίζουν.

F@nis
F@nis Day 2,449, 02:15

Η Ελλάδα είναι πιο αδύναμη από ποτέ.
Αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια μικρή μερίδα ανίκανων που δεν έχει προσφέρει ποτέ τίποτα θέλει να έχει εξουσία.

Το να κοπιάσεις για να φτιάξεις είναι το δύσκολο, το να καταστρέψεις είναι το εύκολο. Δυστυχώς έχετε αποδείξει ότι στο δεύτερο είστε εξπέρ. Εδώ και πολύ καιρό η χώρα έχει πάρει την κατιούσα.

Λυπάμαι που δεν γουστάρω να ρίχνω για πάρτι σου και να κάνω αυτό που λες εσύ έτσι απλά επειδή κάνατε ένα τίκετ. Αν δεν σας πειράζει και δεν μας έχετε ανάγκη σταματήστε να κλαίγεστε δεξιά και αριστερά και να λέτε τι κακοί που είναι οι τρομοκράτες.

Αν δεν κάνεις παρέα με κλέφτες και δεν συνεργάζεσαι ώστε να μην έχει ανάγκη η χώρα τέτοιους, τότε να χαίρεσαι τον εκτοκλέφτη, τον μοναδικό Έλληνα αποδεδειγμένα κλέφτη, τα άλλα τα ακούω βερεσέ.

Εφόσον έχεις κάποια απόδειξη για αυτά που λες βγάλτες, ειδάλλως μείνε μπουκωμένος με τα παραπάνω και αν δυσκολεύεσαι στην κατάποση πιες μια σόδα.

BaKaRaS
BaKaRaS Day 2,449, 03:50

Κανείς δεν κλαίγεται για το τι κάνουν δήθεν "τρομοκράτες". Εσείς είστε αυτοί που κλαίγεστε δεξιά και αριστερά και όποτε σας δίνετε η ευκαιρία καταφέρεστε εναντίον της eGreece.

Επίσης δεν σου ζήτησε κανένας να πολεμήσεις για λογαριασμό του. Πολεμάς για την πατρίδα στην οποία θες να λες ότι ανοίκεις. Έτσι όμως όπως το θέτεις το θέμα αποδεικνύεις ακόμα μία φορά πόσο καιροσκόπος είσαι και κατά καιρούς πατριδοκάπηλος.

Με μεγάλη ευχαρίστηση μπορώ να σε βλέπω να συνεχίζεις να πολεμάς για όσους θεωρείς φίλους σου και μετά να διαβάζουμε όλοι πως σε εκμεταλλεύονται.

Συνέχισε να κάνεις ότι κάνεις. Και κατειλημμένος ακόμα, το damage σου δεν θα μου λείψει. Μπορώ να το βρω ξοδεύοντας λιγότερα από όσα χαρίστηκαν σε εσένα και στην παρέα σου, υπό μορφή όπλων, τα Χριστούγεννα.

Το καταλαβαίνω ότι σε έχει ενοχλήσει πολύ που συνεχίζουμε να υπάρχουμε όχι μόνο χωρίς να σε έχουμε ανάγκη αλλά και παρ'όλες τις τρικλοποδιές που συνεχίζεις να βάζεις στην eGreece αλλά πρέπει να το συνηθίσεις

F@nis
F@nis Day 2,449, 04:26

Βασικά νομίζω είχα πάρει 800 όπλα, για πρώτη φορά πήραμε κάτι για τα όσα έχουμε ρίξει και όσα έχουμε κάνει, σε αντίθεση με την παρέα σου και τα μούλτι που ακόμα ταΐζετε. Προφανώς ξέχασες τις παροχές που δινόταν επί mitsotaki και krxristo, τότε με το περιβόητο πρόγραμμα μπαζούκας. Δεν μας είπες πόσα σουφρώσατε τότε ως MU. Το δικό μου πάντως δεν έχει ούτε 0,01grd. Προφανώς και δεν μας νοιάζει τι κάνετε γιατί με τόσα CO που έχετε φάει δεν ασχολούμαστε μαζί σας καν.
Ναι αυτό είναι αλήθεια, πρέπει να μάθεις να υπάρχεις χωρίς τα δις μας, που ούτε τα κλέβουμε, ούτε περιμέναμε CO για να ρίξουμε για χώρα και συμμάχους, αλλά τα πληρώνουμε. Τώρα που έχεις ρίξει κάτι ψιλά σε μάχες έχεις δει πόσο πάει το κουστούμι Μπάκουρα, για αυτό δεν σε συμφέρει δεν μιλάς βέβαια.
Για πες μου πόσα μπόνους έχει η Ελλάδα?
Αν από τα 100δις ας πούμε τη βδομάδα πόσα είναι δικά σου και μπορείς να κρατήσεις αλλά και να βοηθήσεις συμμάχους?
Σε λίγο θα ψάχνεις για συμμάχους, γιατί και αυτοί που επιλέξατε μόνο σύμμαχοι δεν είναι.
Συνήθισε λοιπόν στο να κερδίζεις στο 90+ τα RW των ψόφιων Σκοπιανών με πολλά CO. Κάνε προσευχές να μη σε κάνουν ΝΕ οι χέστηδες Βούλγαροι και φυσικά ούτε καν λόγος για ΝΕ την Τουρκία κότες που άλλα λέγατε βέβαια όταν θέλατε να το παίξετε διαφορετικά το game χαχαχαχαχα
Εσένα είναι κάθε μέρα τρέμει το φυλλοκάρδι σου μην αποδειχθεί τελικά πόσο γυμνός είναι ο βασιλιάς και η συμμαχία του τικετ.

F@nis
F@nis Day 2,449, 04:29

και μη λες δεν κλαίγεσαι γιατί όπου σταθείς και όπου βρεθείς για τους τρομοκράτες μιλάς. Ακόμα και στο δικό μου σχόλιο εσύ πετάχτηκες λες και μιλήσαμε για σένα.
Να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας για σένα είναι δύσκολο γιατί ξεγελούν τα κιλά σου.

stroumfita4
stroumfita4 Day 2,449, 05:33

Άντε να καταλάβω να διαφωνεί κανείς, να μαλώνει ακόμα ρε αδελφάκι μου για τα του παιχνιδιού. Αλλά τα κιλά του bakara δε νομίζω να έχουν καμιά σχέση με το παιχνίδι, και εκεί κάπου μπερδεύομαι. Τι φάση?

F@nis
F@nis Day 2,449, 07:16

Αγαπητή stroumfita, μάλλον διαβάζεις ότι σε συμφέρει και τα άλλα κοκο και κοκο.
Και αν έχω "ψήγμα ηθικής" δεν έχει σχέση με το παιχνίδι αλλά το έκανες γαργάρα για να μη στεναχωρήσεις το ντάμπο το ελεφαντάκι.
Η επιλεκτική σου ματιά και των υπολοίπων μας έχει φέρει εδώ που βρισκόμαστε. Πάντως εγώ δεν έχω πρόβλημα να τα χώνω για το πόσο διπρόσωποι και δήθεν μπορεί να είναι κάποιοι.

stroumfita4
stroumfita4 Day 2,449, 07:54

Φάνη αυτό το το "ψήγμα ηθικής" θελω να πιστεύω πως αναφερόταν στο πως βλέπει αυτός τη συμπεριφορά σου στο παιχνίδι, τουλάχιστον έτσι το εκλαμβάνω εγώ. Όπως επίσης, όταν σε λέει κλέφτη ή όταν τον αποκαλείς εσύ κλέφτη, ή ψεύτη ή γερμανοτσολιά ή τερρορίστα ή Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια θέλω να πιστεύω με το φτωχό μου το μυαλό, πως αναφέρεστε σε συμπεριφορές στο παιχνίδι αμφότεροι. Συνεπώς δεν παίρνει άλλες διαστάσεις. Κοκκορομαχίες μεν, εικονικές δε. Από κει και πέρα δε νομίζω πως τα κιλά του έχουν ουδεμία σχέση με το παιχνίδι. Αλλά εν πάση περιπτώσει, τί θέλω και μιλάω, όταν σχολιάζεις κάτι θα ταμπελιαστείς από το συνομιλητή.

F@nis
F@nis Day 2,449, 11:57

Βασικά εσύ καλά κάνεις και θέλεις να πιστεύεις ότι είναι έτσι, ΔΕΝ είναι έτσι όμως. Όταν κάποιος επανειλημμένος έχει γράψει κατά καιρούς ότι είμαστε άνθρωποι που δεν έχουμε ζωή, μηδενικά που με τα λεφτά μας προσπαθούμε να γίνουμε κάτι σε ένα παιχνίδι, όταν μιλά για την ανατροφή μας (φαντάζομαι συμφωνούμε ότι δεν μιλά για την ανατροφή στο παιχνίδι γιατί αν δεν συμφωνούμε και σε αυτό υπάρχει θέμα), όταν σου λέει για την ηθική σου και σε κρίνει τι είσαι πόσα παίρνεις και γιατί τα χαλάς, προφανώς καταλαβαίνεις ότι έχουμε ξεφύγει από τα όρια του παιχνιδιού.
Αυτά από μένα για να ξέρουμε τι είναι παιχνίδι και τι πραγματικότητα.

Srnica
Srnica Day 2,448, 10:46

-v-

Mithrantir
Mithrantir Day 2,448, 10:48

v

OliveOyl
OliveOyl Day 2,448, 10:54

Vote11.....

mixail95
mixail95 Day 2,448, 10:56

To παιχνίδι έχει προεκτάσεις rl κι εγώ είμαι τουρκολάγνος.Άλλωστε,σε αντίθεση με τη σύσταση της ελληνικής κοινότητας,που έχει αναλογικά περισσότερους φασίστες απ'ό,τι στη rl,η τουρκία έχει αναλογικά λιγότερους φασίστες.Μην πω για την κύπρο με τους παίκτες που έχουν ονόματα μεγάλων αγωνιστών.Η ελλαδίτσα ένα θανάση κλάρα έχει κι αυτός είναι ενωτικός τώρα πια.

A3naos
A3naos Day 2,448, 10:57

Voted

A3naos
A3naos Day 2,448, 10:59

Α ξέχασα... διάλεξε εσύ όποια θέλεις και εγώ δε θα έχω πρόβλημα με την άλλη ! ! !

Gabinheta II
Gabinheta II Day 2,448, 11:00

didn't get a single greek's word there but... i mean butt , omfg datz ass oO
voted

Dihenekis
Dihenekis Day 2,448, 11:50

the french title is judt for you although XD

Gabinheta II
Gabinheta II Day 2,448, 11:55

u know what?? i was asking myself about the tittle and thought for a while that it was a bug and french translation appears xdxdxd.

Dihenekis
Dihenekis Day 2,448, 12:01

at least i hope it's correct . Google translate ....

Adieu.
Adieu. Day 2,449, 01:55

Translation is:
dressing gowns - summer edition
: ( dafaq? xdxd

Thessaloz
Thessaloz Day 2,448, 11:05

Μετά νευριάζει που τον λες μαριονέτα, τον ρωτάνε για ένα nap, αυτός είναι mod/mofa και cp ταυτόχρονα και για να απαντήσει ρωτάει το gip.. και το τραγικότερο απο όλα τους απαντάει η "βουλή δεν συμφωνεί" αχοαοχα

pipo lolo
pipo lolo Day 2,448, 11:10

Ψήφος και ψόφος στο GIP.

tasos maximous
tasos maximous Day 2,448, 11:10

v

taxoparei
taxoparei Day 2,448, 11:13

καλα μην το αποσυνδεεις εντελως, αν ειναι ετσι να κανουμε συμμαχια και με τα μαϊμουδια
κατα τα αλλα αν ειναι οπως τα λεει ο cp τους ντροπη μας, ειτε ευθυνεται το κοινοβουλιο ειτε η κυβερνηση

BeLpHeGoR-6-6-6
BeLpHeGoR-6-6-6 Day 2,448, 11:20

-v-

Ioannes Iustinianus Longus
Ioannes Iustinianus Longus Day 2,448, 11:22

Voted, έχει δίκιο ο μικρός!

Stoupakis Nikos
Stoupakis Nikos Day 2,448, 11:24

Ψήφος

Dorus88
Dorus88 Day 2,448, 11:28

κλαψε γιουσουφακι. εκει στο περιθωριο.

Dihenekis
Dihenekis Day 2,448, 11:52

κουκούλα έχεις ή δεν χρειάζεσαι;

http://www.youtube.com/watch?v=go-psRB1aXg

Dihenekis
Dihenekis Day 2,449, 00:12

http://www.youtube.com/watch?v=3Xeoo1gKUxc

ρε Γερμανέ, κουκούλα φοράς ;

SpiridonMitsos1908
SpiridonMitsos1908 Day 2,448, 12:02

=V=

Va.da
Va.da Day 2,448, 12:07

voted... ενδιαφέρουσες φωτογραφίες...

kampg
kampg Day 2,448, 12:17

αν ο κ....ς δεν ειναι τουρλα δεν αξιζει ουτε χαστουκι

blackguard76
blackguard76 Day 2,448, 12:21

Voted γιατί ο γιος σε έβγαλε από διλήμματα 🙂

Monaxoulis
Monaxoulis Day 2,448, 12:35

v

marcelbok
marcelbok Day 2,448, 13:35

πολυ σωστος

Vasilis888
Vasilis888 Day 2,448, 15:45

v39

o7

Υ.Γ.Τώρα κατάλαβα τι σου αρέσει περισσότερο στο γυναικείο κορμί..:Ρ
Λοιπόν στο εξοχικό...

UFrog
UFrog Day 2,448, 15:52

Καλό καλοκαίρι και συγχαρητήρια στον γιο σου για την επιλογή! 😉

N4zGuL
N4zGuL Day 2,448, 15:54

v

V4LeRioN
V4LeRioN Day 2,448, 15:59

vVv

stroumfita4
stroumfita4 Day 2,448, 17:26

Η πρώτη με διαφορά ρεεεε. Μικρή περιφέρεια, τσουπωτο το κάτω. Δείτε και τετρακέφαλο που έχει, πρέπει να το χει λιώσει το smith machine!! Η τύπισσα δε θα σου λαπιάσει ούτε σε βάθος 15ετίας :Ρ

Dihenekis
Dihenekis Day 2,449, 00:17

επειδή θες απάντηση να ξέρεις πως όταν η δεύτερη κάτσει στα 4 η θέα θα είναι μεγαλειώδης και οι χειρολαβές τέλειες για την επικείμενη "εργασία"

η πρώτη έχει "αυθάδικο" στήσιμο , της "φοιτήτριας" που λέμε εμείς .Η δεύτερη, όμως, έχει "για γούστα" .

Σαν λάτρης του είδους με phD και πολλές δημοσιεύσεις θα τελειώσω με αυτό :

Περί ορέξεως ουδείς λόγος ( όσο αφορά κορυφαία κομμάτια όπως παραπάνω )

Kleanthis.
Kleanthis. Day 2,449, 00:29

Πάρε εσύ τα γούστα να πάρω τη φοράδα, την άγρια.

stroumfita4
stroumfita4 Day 2,449, 02:30

μα στα 4 όλες οι "θέες" διορθώνονται! Ακόμα κι αν δεν έχει πολύ όμορφη όπισθεν, όταν έρθεις σε τέτοια θέση, φαίνεται απίστευτα πιο ωραία. Η πραγματική δυναμική ενός τέτοιου θεάματος φαίνεται όταν είσαι όρθια. Αλλά εκεί στα γούστα που λες, πάω πάσο, κάτι παραπάνω θα ξες!!! :Ρ

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.