Rexxar 69 - قسمت دوم برنامه ها / انقلاب اقتصادی

Day 977, 16:37 Published in Iran Iran by Rexxar 69

درود و سلام
خب قسمت اول برنامه های من رو برای این دوره ریاست جمهوری مطالعه کردید، این مقاله در باب مسائل اقتصادی است که قصد انجام اون رو در دوره ی ریاست جمهوری دارم، البته اگر منتخب مردم شدم.

http://up.iranblog.com/Files1/05616d7563184b0c8f17.JPG">

====================================

خلاصه مقاله قبل: افزایش جمعیت
خلاصه مقاله قسمت قبل این بود که بیاییم با تشکیل تیم هایی ایرانیان مقیم خارج از کشور رو به سمت جامعه بیاریم چون مشکلی براشون از بابت فیلترینگ وجود نداره.
تیم هایی رو هم قرار شد تشکلیل بدیم برای آپدیت صفحات فیس بوک و توئیتر چون اصولا افرادی که از این دو جامعه مجازی دیدن میکنند یا خارج از کشور ساکن هستند یا ایرانیانی هستند که با دور زدن فیلترینگ وارد میشن پس باز هم مشکلی برای ورود به ایری ندارند.
گروه هایی رو هم قرار شد تشکیل بدیم که با هر دعوت گلد از ما تشویقی بگیرند که دریافت گلدها با افزایش افرادی که دعوت میکنن به صورت تصاعدی بالا میره.

====================================

خب میریم سر اصل مطلبی که مربوط به این مقاله و قسمت از برنامه ها است، یعنی بحث شیرین اقتصاد ملی.

در این دوره میخوایم برنامه هایی رو اجرا کنیم که اگر به امید خدا با موفقیت به جلو بره بتونیم صدمات ناشی از فیلترینگ و کمبود جمعیت رو به حداقلش برسونیم یعنی بتونیم علاوه بر ساکن کردن موج پس رفت اقتصادی مقداری هم رو به جلو حرکت کنیم.

متاسفانه فیلترینگ سایت مصادف شد با ورود به ورژن دو که مشکلات عدیده ای رو برای ما ایجاد کرد که اگر الآن برای رفت اونها رست بکار نشیم به هیچ وجه نمیتونیم صدماتی که در آینده به کشور میزنه رو جمع بکنیم.

این مقاله هم مثل مقاله قبلی از بخش های متفاوتی تشکیل شده که اگر برنامه ها با توجه به ترتیبی که براشون در نظر گرفتم انجام بشن امیدوارم که بتونیم به نفطه ی روشنی برسیم.


*** *** *** *** *** *** *** *** ***

بخش اول: ثبات بازار ارز و گلد
در دوره های مختلفی شاهد تزریق ارز و گلد از سوی دولت در بازارمون بودیم که در مواقعی مقطعی باعث سکون قیمت ارز و گلد در بازارهامون میشد ولی متاسفانه توجهی رو به صدمات بعدی اون نداشتیم.
مشکلات بازار باید با عرضه و تقاضا و به طور معمول حل بشه که متاسفانه با دست بردن دولت در بازار باعث شدیم ثبات ارزیمون رو با از دست دادن مقدار زیادی سرمایه بصورت مصنوعی و شناور ایجاد کنیم.
همونطور که مشاهده کردید بازار ارز در مواقعی از حد معمول خود فراتر رفته و نواسانات شدیدی رو هم به همراه داشته ولی بعد از مدتی با موج عرضه و تقاضای مردم به روال عادی خودش برگشته و شاید در مواردی بالاتر و یا پائین تر از نرخ قبلی شده.
در بازار های جهانی اگر مشاهده کرده باشید دولت به میزان قابل توجهی دست در بازار ارز نداره بلکه دولت بازار رو با عرضه و تقاضای شناور و متعادل کنترل میکنه، یعنی با تشویق خریداران و فروشندگان به رقابتی سالم تعادل بازار ارزش رو تضمین میکنه، البته این رو هم در نظر بگیرید که در مواقعی شاهد بالا رفتن قیمت گلد در بعضی کشور بصورت مقطعی و کوتاه مدت شدیم.
در این دوره قصد دارم کمترین دخالت رو در بازار ارز داشته باشم تا بزارم بازار ارز و گلد ما همگام با بازار های جهانی حرکت کنه و خودش ثبات معمول خودش رو بدست بیاره.

*** *** *** *** *** *** *** *** ***

بخش دوم: کارخانجات
کارخانجاتی که هم اکنون در ایران مشغول به قعالیت هستند هنوز نتوستند خودشون رو با شیوه ی جدید اقتصادی وفق بدن که این مورد مهم باعث شد مقدار زیادی ضرر رو متحمل بشن، ما در این دولت قرار رو بر این گذاشتیم که برای کارخانه داران مباحث اقتصادی رو بصورت بروز آموزش بدیم تا بتونیم با کمترین نیرو و قدرت بازدهی بالایی رو داشته باشیم و چرخ اقتصادی کشور رو بچرخونیم.
مسئله آموزش کارخانه داران برای چرخه اقتصادی ما خیلی مهمه چون باید بتونیم ضرر رو به کمترین میزان خودش برسونیم.
بعد از مسئله آموزش کارخانه داران باید روی مسئله هوشیاری اقتصادی کارفرمایان کار کنیم یعنی بدین صورت که بعد از مدتی کارفرمایان بتونن تشخیص بدن با کمترین مشکل سود مناسبی رو کسب کنند، دقیقتر بخوام توضیح بدم این میشه که نوعی حس برای کارفرما پیش بیاد که قدرت تشخیص بازار رو داشته باشه تا بتونه تولیداتش رو در زمان مطلوبی بفروش برسونه.

مسئله بعدی مسئله هماهنگی کارخانه دارانه، یعنی بدین صورت که اصناف با اعضای صنفشون هماهنگ میشن که یک مقدار معینی از محصولاتشون رو با یک قیمت مناسب و سود تضمین شده در بازار قرار بدن تا همه کارخونه داران بتونن با مشکلاتشون کنار بیان و از نظر حقوق کارکنانشون دچار مشکل نشن؛ یعنی این دوره شدیدا و قویا روی بحث اصناف پافشاری میکنم تا بتونم منظمش کنم.

*** *** *** *** *** *** *** *** ***

بخش سوم: صادرات مواد خام و محصولات تولیدی
الآن ما در ایران دو محصول نفت و گندم رو در وضعیت عالی داریم، با توجه به افزایش عمده مواد خام برای تولید هر یک عدد محصول باید تمام توانمون رو برای کسب درآمد از طریق این دو ماده خام و محصولات دیگر تولیدی، خرج کنیم.

در دوره های مختلف کشورهای زیادی درخوست اجاره منابع نفت و گندم ما رو داشتن که در مواردی هم با رقم های نجومی برخورد کردیم، این فکر رو باید در سر داشته باشیم کشوری که میخواد با یک رقم هنگفت منطقه ای رو اجاره کنه مطمئنا سود و زیانش رو محاسبه کرده و سود زیادی رو برای برنامه اش در نظر گرفته.

با دیدن این جریانات به این فکر افتادم چرا ما نباید خودمون مناطقمون رو به یک منطقه استراتژیک تبدیل کنیم؟ چرا ما نباید یکی از طرفین عمده فروش گندم و نفت در جهان باشیم؟ توانایی اینکار رو نداریم یا نمیخوایم انجامش بدیم؟
الآن به این نتیجه رسیدم که باید صنف گندم و نفت رو تقویت کنیم، بهترین کار هم تشویق کارخانه داران به صادرات متناسب با رفع نیازهای داخلی است.
بدین صورت که با دادن وام های بلا عوض و یا وام های بلند مدت بتونیم لیسانس کشورهای دنیا رو بطوری مناسب داشته باشیم، البته فکری رو برای اینکه همه لیسانس ها مربوط به یک کشور نباشه کردیم و اونم اینه که لیسانس های هر کارخونه رو صنف تعیین میکنه تا بتونیم هم سود خوبی رو به کارخانجان بیاریم هم جایگاهمون رو در بازار های جهانی مستحکم کنیم.

در بخش دیگه ای احتمال بر تاسیس یک کارخانه گندم و یک کارخانه نفت میره تا دولت بتونه مقداری از درآمدش رو خودش تامین کنه، که با یکسان شدن کیفیت کارخانجات مواد خام هزینه ی بالایی رو برای تاسیس و صادرات احتیاج نداریم.

بعد از قوی شدن صادرات ایران در دو محصول نفت و گندم باید توانمون رو برای صادرات ادوات نظامی و محصولات دیگری همچون خانه و فود بکار ببریم تا بتونیم نیازهای مالی خودمون رو به نوعی رفع بکنیم.

*** *** *** *** *** *** *** *** ***

بخش چهارم: بازار کار
بازار کار مثل تمام کشورهای دنیا با مشکلات سنگینی روبرو است، دولت قرار رو بر این میذاره که بیاد با آفر های مناسب و دوره ای حرفه ها و تخصص ها رو بطور مناسبی تقسیم بکنه، یعنی بدین صورت که در دوره دولت از یک تخصص آفر ورودی قرار میده تا بتونیم خلا ها رو پر کنیم.

متاسفانه الآن برای بعضی از تخصص ها کار به سختی پیدا میشه که اون هم با رونقی که برای کارخانجات در نظر گرفتیم به امید خدا حل میشه.

یک موردی هم هست که بعضی از دوستان بابت حقوق دریافتیشون ناراضی اند، باید دوستان توجه کنید که با اوضاع آشفته اقتصادی حقوق های به همین صورت هستش ولی با رونق اقتصادی که در پیش رو خواهیم داشت امیدوارم بر این مشکلات، فائق بیاییم.

*** *** *** *** *** *** *** *** ***

بخش پنجم: اوراق مشارکت
اوراق مشارکت بدین صورت هستش که دولت در دوره هایی مشخص اوراقی رو منتشر میکنه (البته بصورت مجازی) که بازپرداخت اصل و سودش توسط دولت تضمین میشه، این اوراق بدین صورت هستش که دولت در مواقعی که کمبود بودجه پیدا کنه با انتشار این اوراق هم گره از مشکلات سر راهش باز میکنه و هم سودی رو به خریداران این اوراق پرداخت میکنه.

====================================


خب به پایان برنامه های اقتصادیم رسیدم، از دوستان صاحب نظر انتظار دارم بر خلاف مقاله قبلی نقدهایی رو روانه برنامه اقتصادی بنده بکنم تا بتونم به موقع ترمیمش کنم.

http://up.iranblog.com/Files1/09f983c971b14c72a0e3.jpg">

فرزند و ذره از خاک ایران
امیرحسین